Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asds1988

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ma lenne 53 éves 2013.03.21 14:44:57
Minden idők legnagyobb Forma-1-es tehetsége, versenyzőtársai és millió rajongója szerint (én is ide tartozom) pedig minden idők lenagyobb pilótája, Ayrton Senna da Silva.Méltón meg fogunk emlékezni halálának évfordulójáról, ebben biztosak lehetnek.Addig is emlékezzünk rá ezzel…..
asds1988 2013.03.21 23:55:37
@Tapsi Hapsi:
Sokan mondják, hogy Ayrton korai és drámai halálával lett legenda. Ez egészen egyszerűen NEM IGAZ. Ő már életében legenda volt, már akkor, amikor még egyetlen világbajnokságot sem nyert meg. Ezt talán a legjobban az idézett vicc támaszt alá. Ugyanis ez a vicc az 1986-ben kiadott "Forma-1 Magyarországon" című könyvben jelent meg, ami valamikor 1985 ősze körül íródott, vagyis Ayrton második F1-es éve után! Elképzelhető manapság, hogy mondjuk egy (amúgy igen tehetséges) Hülkenbergről ilyen tréfák terjednek? Költői a kérdés, természetesen ez lehetetlen...

A teljes szöveg így szól:
Egy F-3-as ifjú álmában a mennyekbe kerül, ahol kiderül, hogy tévedésből hívták fel. Ezen már Szent Péter sem tud segíteni; de hogy valami elégtételt adjon a majdnem nagyjövőjű ifjúnak, rendelkezésére bocsát egy valóban ideális versenypályát válogatott kanyarokkal, és az egyik box előtt áll a legújabb F-1-es Ferrari. "Egyelőre ez a kocsi a tied, kedves fiam - mondja szelíden Péter. - Használd egészséggel, de nagyon vigyázz, mert a motorja ezer lóerős." Az ifjú kóstolgatja a motort, és mind gyorsabbak a körei. Egy idő múlva úgy érzi, hogy ennél jobb köridőt nem lehet elérni - és ekkor egy versenyautó elsuhan mellette. Csak annyit tud megjegyezni, hogy a sárga bukósisakon zöld a csík. A boxban ott áll Péter, akinek felteszi a kérdést: "Mikor került a mennyekbe Senna?"
Szent Péter szelíden mosolyog, " Ez nem Senna, hanem a Jóisten volt, aki azt hiszi magáról, hogy ő Senna."