Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felhaborodott

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Népszerű poszt volt annak idején a legszebb 30 androidos játékot bemutató videó, úgy látszik a mobilos játékok után sokak számára a legjobb szórakozás ugyanezeket a játékokat nézegetni (nem hibáztatok senkit, anno én is órákat ültem a haverom válla fölött kibicelve, ahogy…..
Nem titok, hogy az utóbbi hónapokban keményen dolgoztunk azon, hogy valamerre ismét továbblépjünk, ráadásul lehetőleg előre mozdítva ezzel a Totalcar szekerét. Tudjuk mi itt mindannyian, hogy ha nincs motiváció, akkor következik a helybenjárás, után pedig törvényszerűen a…..
felhaborodott 2013.04.11 19:21:39
Belsőség Heti merítés 2013.03.24 08:47:35
Lendület tornádó Hogyan is kezdődött? Több havi ösztöndíjamból sikerült szert tenni egy ´72-es kiadású járgányra. Amikor hozzám került teljesen, szétszedtem és újra lett építve. Azóta lassan 13 ezer izgalmas kilométer van mögöttünk olyan kalandokkal, amiket más…..
András olvasónk küldte be a hírt és a videót, köszönjük neki. Lényegében bearanyozta a napunkat, annak ellenére, hogy ismét a halmozottan súlyos szabálysértés öndokumentációjának tipikus példányával szembesültünk. Amit nyilván elítélünk és szomorú, de mindezek…..