Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rebekka 1

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vietnám és a "narancssárga hatóanyag": A vietnami háborúban 1962. és 1971. között az amerikai haderők 77 millió liter lombirtó vegyületet permeteztek Dél-Vietnamra. A permetezés fő célja a sűrű dzsungellombozat ritkítása volt, hogy az ellenséges, kommunista erők ott ne…..
Most, hogy végleg lezárult ez a szánalmas és szomorú, mindnyájunkra nézve megszégyenítő balfaszkodás, talán érdemes rá utoljára visszanéznük.  Újfent konstatálhatjuk ugyanis, ahogy szoktuk: megint mindent, kivétel nélkül mindent sikerült elrontani. A „Szaniszló-ügy”…..
rebekka 1 2013.03.26 13:57:50
@NagyLevin: Kedves Nagy Levin! Senki nem állította, hogy valakit a származása alapján kell megítélni. A józanul és elfogulatlanul gondolkodók ezt nem is teszik. Én sem. De a probléma szőnyeg alá söprése többet árt ezeknek az embereknek mint a valóság tényszerű bemutatása. Mert ugye azt Ön se vitatja, hogy a cigány lakosság körében arányaiban nagyobb a bűnelkövetők száma mint más etnikumhoz tartozóknál. Ezt nem elhallgatni és rasszistázni kell hanem megoldást találni a problémára. (mondjuk munkahelyek teremtésével) És ugye azzal sem mondok ujjat ha azt állítom, hogy a pénzvilág irányítása nagymértékben zsidó származású emberek kezében van. Az egyik alapvető gond viszont a bankok nem tisztességes ( példaként lásd: devizahitelek) működéséből adódó problémák. Mert ezek is bűncselekmények a hitelfelvevőkkel szemben csak éppen ezt un. fehérgalléros bűnözők követik el. Sajnos az un. rendszerváltás óta (kormányoktól függetlenül) ezek a kérdések mindig a szőnyeg alá lettek söpörve mert mindig a hatalmon lévők önös érdeke volt az elsődleges.