Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bogyeszter

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ujjmutatás tízezer, három ujj harmincezer forint kenőpénzt jelent. Öt éve létezik eszköz a korrupció ellen, de az állam nem támogatja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Aki londoni posztra számított, annak súlyos csalódást kell okoznom :), ugyanis mai úti célunk a brit fővárosnál némileg egzotikusabb Botswana, azon belül is a főváros Gaborone. Bár azon már egyetlen rutinos Határátkelő-olvasó sem csodálkozik, hogy a világon mindenhol élnek…..
bogyeszter 2013.06.17 07:38:42
@NIKI LAURA: én midrand estates teruletén lakom ahol extra biztonság van s csak fehérek laknak... de sehol máshol nem bántottak még a feketék és ahogy elnézem azért ahova eddig betértem minden kisebb-nagyobb vállalatot a fehérek irányitanak...
bogyeszter 2013.06.17 07:42:36
@zebralany: szia, lehet emlékszel még rám én kérdeztem pár dolgot toled mikor írtál Jo'burgról... ha kiváncsi vagy itt megtalálod a beszámolómat egyszervoltegyeszter.blogspot.com/ . Jobbnak találtam nyitni egy sajátot, mert nem szeretem a sok okoskodó emberekét akik a számitógépukon kivul semmit sem láttak még a világból... ha gondolod nézz bele s majd várom visszajelzésedet, hogy változott-e valami azóa mióta elhagyad az országot :)
Körülbelül egy hónappal ezelőtt jártunk már Dél-Afrikában Zebralány segítségével (itt olvashatjátok el az akkori posztot), ma visszatérünk, sok-sok információval, érdekességgel és pár képpel a poszt írójának köszönhetően. Kiderül, miért számít lassan káromkodásnak…..
bogyeszter 2013.04.14 23:42:19
@zebralany: koszonom, hogy szóltál és hogy folytattad :) egy élmény volt olvasni és kevesebb mint 2 hónap és én is meglátom mi vár rám :))
Igazán egzotikus helyre látogatunk ma el, Ildikó segítségével egészen Dél-Afrikáig megyünk. Kiderül, miért lehet nagyon fázni egy afrikai országban, hogy igazak-e a rémes közbiztonságról szóló történetek és miért várják el egy fehértől, hogy alkalmazzon valakit a ház…..
bogyeszter 2013.03.21 12:24:36
@zebralany: koszon szépen akkor várom izgatottan :) most az jutott eszembe, hogy a vízum az konnyen beszerezheto vagy macerás?