Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Renee

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt azért sejtitek, hogy van még miből válogatni az iWiW-en, ugye? A TEST Playboy Misztikus Fotosop artista Botox Betty Variációk egy témára Az én kis nutellás Fifim Pajkos Marcsi   Ezen a héten a Reflexshop és a Subba nyereményjátékában hozzájuthatsz egy NeoCube logikai…..
A programot olvasva, a Jobbik annyira fasisztoid párt, hogy talán maga Mussolini mester is elismerően csettintene. Az a határozott meggyőződés, amellyel a világot rendbe akarják tenni, talán csak a fasisztákra jellemző. Ne essünk bele abba a klasszikus hibába, hogy összetévesztjük a…..
Renee 2010.04.07 19:23:50
Renee 2010.04.07 19:40:46
@Kristl: Én élek, de ha véletlenül nem véd eléggé és teherbe esnék most, biztos nem tartanám meg. Nem vállalok úgy gyereket ha nem tudom neki biztosítani a normális életet...
 Az MDF Facebook oldalán posztolták ki Szegő Péter írását, melynek a címe Zsidóként mért szavazok az MDF-re. A cikket nem olvastam el, és bevallom nincs is kedvem. Miért?Alapvetően zsidó vagyok, nem vallásos, de anyám zsidó, az egész családom akit ismerek zsidó, és valljuk…..
Renee 2010.04.06 09:53:58
@swimmer: miért kell tudniuk másoknak, hogy TE kire/mire szavazol...?
Renee 2010.04.06 10:25:10
@iBKV: Miért a keresztények egyenrangúan tekintenek egy más vallásúra? Hát nem! A vallások általában versenyeznek egy mással és követőik soha nem lehetnek egyenrangúak...egy vallás van ami egyenlőséget hirdet és az a Baha'i, de ez nem ide tartozik. Nem arról kellene megítélni egy ember amit hallasz a vallásáról, mert ennyi erővel megbélyegezhetnénk a katolikus egyházat is a pedofilíával és az összes katolikust...
LMP-s segítők, tagok, szimpatizánsok éjt nappal alá téve fúrtak faragtak, hogy elkészüljön egy teljesen egyedi módon készített plakáthalmaz, amely a lehető legkevésbé terheli a környezetet. Másodfelhasználású kartonpapírra ragasztottuk rá a plakátjainkat, melyeket egyszerű…..
Mi is lehetne stílusosabb így húsvétkor egy jó szaftos templom mustránál, melyet tulajdonosaik jó sok pénz ráfordításával és profi cégek megbízásával alakíttattak át kacsalábon forgó palotává. Némelyikben ott is élnek, néhányan viszont borsos áron próbálnak túladni…..
Sziasztok!   Lassan egy éve keresek állást, ugyanis tavaly érettségiztem egy vendéglátóipari szakközépiskolában. Eddig sehova nem vettek fel és egyre inkább úgy gondolom, ez a külsőmnek köszönhető.   Elég sok tetoválás van rajtam, mindkét karomon, illetve  a…..
Renee 2010.02.17 16:48:19
@váj mí: az lehetséges, én eddig mondjuk nem találkoztam ilyen pincérrel, de minden lehetséges. Lehet nem a tetoválás akkor a probléma...csak van mire ráfogni, valószínűleg más az ok, amúgy meg ha annyira tuti lenne ezek szerint, hogy a Ráday utcában vannak tetovált pincérek felvennék vhová...
Robert Pattinsonért nők milliói rajonganak azóta, hogy eljátszotta Edwardot, a tökéletes vega vámpírt. Minden lépését paparazzik hada kíséri, szinte naponta jelennek meg róla újabb pletykák. Állítása szerint nem szereti ezt a felhajtást, félénknek és unalmasnak…..
comment:com Hajdú Péter álma 2010.02.08 16:22:00
Hajdú Péter megcsinálta. Nem hiába mentette el vezető szocialista politikusok számát, nem hiába szólította apukának Medgyessy Pétert, vagy hogy annyit vacsorázott Friderikusz Sándorral. Így visszatekintve pedig még az sem volt rossz befektetés, hogy annyiszor csináltak belőle…..
Összecsaptak a felek a Jobbikon belül: most szabad-e Budaházy Györgyöt megmenteni a börtöntől azzal, hogy elindítják képviselőjelöltként, avagy sem. Ugyanis ha indítják mentelmi jogot kap, ami lefordítva azt jelenti, hogy Budaházy-t olyan ezüstösen csillogó védőburok óvja…..
Renee 2010.02.03 23:00:18
@Opinion: De ez nem arról szól, hogy mindenkit utálnak megvernek vagy lelőnek, mert nem zsidó...
A főnököm alapjában véve jó fej, egy álom főnök, engedékeny, nagyvonalú, jókat lehet vele bulizni, tényleg a tökéletes főnök, minden beosztottja nagyon kedveli. Szeretem a munkahelyem, nagyon jó itt dolgozni, a munka is érdekes és a munkatársak is nagyon jó fejek.   Volt…..
Renee 2010.01.04 15:19:53
@Babu2000: Ugyan miért ribanc?! Ez egy céges buli volt, ahol a főnök is nagy valószínűséggel ott van...
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..
Renee 2009.12.29 12:00:42
@Bejjja: a vita tárgya egy részről pont az, hogy egyik sem érvényesül, sem az otthon sem a környezet...ebből jön, hogy nem fogják fel mit kell csinálni még akkor sem ha magyarul szólnak a magyar emberhez...
Renee 2009.12.29 12:06:12
@halihalo: ez is igaz...
Renee 2009.12.29 12:15:10
@Bejjja: USA-ban él néhány rokonom, mondhatom, hogy gazdagok viszont semmi értékrendjük nincs...engem lenéznek, mert dolgozom és tanulok egyszerre, meg hasonlók...
Tudjuk, hogy hiányzott mindenkinek a Subba (L) iWiW. Képzeljétek, egy páran már a saját haverjukat küldték be hogy legyen ma is válogatás. Gyönyörű és tehetséges emberek, csak most, csak nektek. - Szent Biblia - Mint két tojás- Szabadíts fel- Bütyök- Tortám-…..
Subba A táncos mindenségit 2008.01.24 09:57:00
Ha megszólal a zene, valami különös hangulatba kerül. Annyira különös, hogy amikor a zene a kerti tuják előtt alsónadrágban éri fel is veszi videóra, aztán küldi nektek szeretettel.   ..
Subba És akkor jött egy busz 2008.01.07 13:53:18
Olyan rég volt már itt ilyen országimázsépítő videó. Kristóf küldte, neki köszönjétek...
Renee 2008.01.07 22:30:23
Subba Subba szív iWiW: Szexistenem 2007.11.30 13:17:00
Kirívóan érdekes válogatás, csak most, csak nektek, csak a Subba oldalán. Itt barátságosan megfér egymás mellett Boncmester, és Tiqulo. Olyan változatos a társaság, mint egy általános iskolai farsangi bál. - Szexistenem - Gran Canaria trónján - Nézéseim - A párom -…..