Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adam8

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne haragudjatok, hogy csak most tudtam utolérni magam és összeszedni néhány értelmes gondolatot erről a részről. Tudom, hogy többen bizonyára már láttátok, lehet, hogy nem is egyszer ezt az epizódot, de aki esetleg még nem iktatta be a menetrendjébe, azoknak jelezném, hogy a…..
Jobb lesz, ha egyszerűen és gyorsan kimondom, amit gondolok: én ezt a részt egész egyszerűen untam. Túlzás lenne a részemről azt állítani, hogy nem történt benne semmi, nem volt vér meg gyilkosság. Sőt még fordulat is kaptunk, igaz nem a székről lefordulós fajtából, de, aki a…..
Őszintén szólva most egy kicsit csalódott vagyok. Ez a mostani Hannibal-adag számomra csak félig sült meg, és utána még éhes is maradtam. Az elsőhöz képest számomra gyengébbre sikerült, de még így is jól szórakoztam rajta. Ha még nem láttad esetleg a részt, akkor a…..
Ha röviden akarnám megfogalmazni azt az élményt, amit a sorozat karácsonyi epizódja nyújtott, akkor csak annyit mondanék, hogy ha ilyenek az ünnepek az A. H. S. íróstábjának háza táján, akkor én köszönettel visszautasítanám a meghívót. De én szeretek hosszabban beszélni az…..
Most így hirtelen nem is tudom, hogy hol kezdjem. Annyira friss az élmény, hogy szinte még ropog és gőzölög, mégis nehezen találom meg a megfelelő szavakat. Spoiler nélkül a lényeg annyi lenne, hogy a Hannibal első blikkre egy baromi jó, szórakoztató krimi – thriller sorozatnak…..
Ebben a részben egy újabb faktor erősödött: a természetfeletti. Nem mondanám, hogy váratlanul ért, hiszen ahol pap és apácák vannak, ott jó eséllyel további „furcsaságokkal” is találkozhatunk. Ez történt most is. A sötét rokon alcímet kapó epizód az in medas res elvet…..
Na, hát erről van szó! Ilyen egy feszes tempójú cold open: lényegre törő és hatásos! Nem olyan, mint amit az előző részben le akartak nyomni a torkunkon. Részletek, spoileresen a tovább mögött. Ez az epizód újra a jelenből építkezik: Bloody Face visszatért, és rögtön…..
Mostantól heti két résszel érkeznek az összefoglalók az A.H.S. - rovatba, hogy kicsit felpörgessük ezt a szekciót. Akik már látták az epizódokat, azok is nosztalgiával gondolhatnak vissza a remek pillanatokra, amiket ez az évad mutatott. Ez az epizód azonban korántsem nyújtott…..