Regisztráció Blogot indítok
Adatok
at the beginning a fish

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált…..
Póker Leatherass 2009.04.10 05:18:00
Az egyik pókeroktató site, a stoxpoker.com talán legnagyobb, legsikeresebb játékosa, egyébként a folyamatosan humortalan dolgokon vihogó, enyhén nyominak tűnő Dusty "Leatherass" Schmidt kihívta a világot egy póker/golf mérkőzésre. 72 lyuk, 10 heads up meccs, 1 millió…..
Jégkorong P a P ellen, D a D ellen 2008.05.08 16:18:00
Kezdődnek a főcsoportdöntők az NHL-ben. Beharangozunk, esélyt latolgatunk, tippelni nem merünk. Vannak tények, felsorolunk néhányat, beszéljenek helyettünk ezek.Pittsburgh Penguins–Philadelphia FlyersArra kevesen gondoltak, hogy a tavalyi szezon legpocsékabb csapata kiveri a 3.…..
at the beginning a fish 2008.05.08 23:47:11
Ez a ló köll a rossebnek, mi aztán nem ilyet akartunk. Tébolyult dühünkben most azt sem tudjuk, melyik tereptárgyba üssük a fejünk. Micsoda fertelmes, dögletes bűzt árasztó tréfája ez a sorsnak, ami tegnap este történt?! Nem az Arsenal – Liverpool a dráma, ez a dráma, és…..
Slam Poetry Budapest Két jó hír 2008.04.05 16:30:00
Két jó hírrel is tudok szolgálni a hazai slamkedvelőknek:1. Most vasárnap (illetve már hétfőn) indul az első magyar rádióműsor, mely teljes egészében a slam poetry-vel foglalkozik. A Striit Noiz című műsor minden páratlan héten jelentkezik majd a Tiloson hétfő hajnali 1 és 3…..
at the beginning a fish 2008.04.05 18:47:11
És akkor újra itt vagyunk Rorschachilag, keressük popp, ktn és Oarbeaskoa méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a…..
Ma délután ismét egymásnak feszülnek spanyolok, franciák, portugálok, elefánt-csontpartiak, pár egyéb náció küldöttei és néhány angol. Röviden, United-Liverpool és Chelsea-Arsenal: ismét Grand Slam délután a Premier League-ben. Nem, még mindig nem fogja eldönteni a…..
Jégkorong Északnyugat tömörül 2008.03.18 14:37:00
159. játéknap – 2008. március 17. Két összecsapást rendeztek tegnap, mindkettőn hazai siker született, egyaránt 3-1 arányú. Mindkét győztes jelentősen erősített playoffpozícióin.A Minnesota a Colorado csapatát verte, az Avalanche egymás után másodszor kapott ki.…..
Nem sikerült kidrukkolnunk, van angol párosítás, de a gondviselés egyelőre megmentett minket egy mámorító Liverpool – Chelsea-től. Egyelőre. Szinte bizonyosra vehető, hogy aki BL-t akar nyerni, annak angol csapatot kell kardélre hánynia május 21-én a moszkvai döntőben, de…..
Ahogy arra kedves olvasónk felhívta a figyelmet, nem a pittsburghi Sidney Crosby kaparta be egy nappal ezelőtt a mindent eldöntő korongot a washingtoni Huet ketrecébe, hanem a jobb sorsra érdemes Nicklas Backström. Itt a videó, erősen kell figyelni: Ritkán láthatóan ostoba öngól ez,…..
Na, ki kap jobban hányingert, ha a labdára kell néznie? A Roma, mely bő két héten belül megütközött a Juventusszal, a Real Madriddal, a Fiorentinával és az Interrel, majd a hétvégén fogadja a Parmát, szerdán pedig következik a Real elleni visszavágó? Esetleg a Milan, melynek…..
Megvolt tehát az első önszerveződő slam összejövetel a fővárosban. Remélem a többség – és sokan voltatok – nevében mondhatom, hogy igazán jól sikerült. Nagy respekt minden előadónak és a nagyszerű közönségnek az egész Kárpát-medencéből. Személyes…..
at the beginning a fish 2008.02.01 17:32:43
Közreadták megint, hol tart az All Star-szavazás. Az élmezőnyökben érdekes változások következtek be – méghozzá a kapusok mezőnyében. Keleten meglepetésre kiszorította Lundqvistet a kezdőből a montreali Huet, Nyugaton ugyanezt tette Leclaire-rel Luongo. A névsorokat ezúttal…..
Nou San Trafford A Guru megmondja 2007.12.08 14:08:00
Szimi megint megmondja jól, hogy mikor és mire érdemes, sőt, most a post végén megtaláljátok az eredő oddsokat is a kötésekre. Reméljük, még nem vagyunk nagyon elcsúszva, mindenkinek sok szerencsét és jó meccsnézést ma délutánra!Premier League1. Newcastle-Birmingham–…..
at the beginning a fish 2007.12.08 18:40:09