Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karam Ella

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap a családunkból valaki elmesélte, hogy szeretne elutazni Ausztráliába.  Gyerekkori álom – nincs is ezzel semmi baj! Ráadásul talált egy srácot, aki alkalmas útitársnak mutatkozik. Az apró gond legfeljebb csak annyi, hogy az illető 28 éves hajadon leány, éspedig a…..
Karam Ella 2014.06.08 08:30:01
@kaleidoscope: Ugye, ezt a tabusitas- meg ijesztgetes dolgot te sem gondolod komolyan?
Vagy lemaradtam volna valamirol, es a vatikani Test-Orseg megalakitotta volna a SzEK-et (Szex Elharitasi Kozpont)? A renitenseket deresre huzzak es kenyszermunkara viszik a tarhonyafoldekre?
Szerinted van meg olyan tabu, ami nem dolt volna meg, van olyan perverzio, amit az emberiseg kisebb vagy nagyobb csoportja ne elt volna ki? Csodalkozol, hogy letezik olyan, akinek meg ebbol van elege, mert megtapasztalta azt a rombolast, amit a hatartalan szabadossag onmagaban, masokban vagy a tarsadalomban veghezvisz? Es keresi, oszinten keresi a hatarokat? Ma inkabb az szorul ra a toleranciara, az a lazado, az a forradalmar, az a bator, aki azt gondoja, hogy talan megsem teljesen orultseg az a 10 parancsolat, az evangeliumi tanacsok vagy a katolikus egyhaz erkolcsi tanitasa. Az ilyen maskent-golndolkodokat (hangsulyozom, GONDOLKODOKAT) is megilleti a tolerancia.
Az Isten Fia című film alapjául szolgáló tévésorozatot Amerikában száz millióan látták. Ehhez képest a bemutatónapján a pesti moziban egyedül voltam. Hiába, Pest az Pest, nem Amerika. A Jézus-film vajon miért esett áldozatul a nemzeti szabadságharcnak? Mert ha nem is tartom nagy…..
Karam Ella 2014.06.06 16:10:22
@Fejlődő szervezet: Nagyon szeretnem, ha igazad lenne, es en latnek remeket... De, ahogy irtam is, valoban utananeztem az alkotok hatterenek (na, jo, a keresztleveluket nem volt lehetosegem kikerni, csak az internetrol tajekozodtam). De aszerint, amit ott talaltam, a producer hazaspar holgy tagja romai katolikusnak vallja magat, de az eddigi munkassaga alapjan sokkal inkabb az ezoteria all hozza kozel.Epp a harmadik ferjet fogyasztja, akivel evekig egyutt elt a hazassaga elott, es hires a plasztikai muteteirol.
A ferje multi-billiardos, aki 5 valosagshowbol es videojatekokbol kuporgatta ossze a kenyerre es tejre valot. (Az egyik valosag-showt Donald Trumpnak keszitette.) Emellett elnyerte az osszes dijat, amit Lucifertol csak kapni lehet, es az egesz hollywodi showbiznisz a labai elott hever. Azert megprobalom elhinni, hogy o egy hiteles es igazi kereszteny, es az az illuminati-szimbolum is csak teljesen veletlenul kerult a film vegere. Illetve ha eleg naiv lennek, nyilvan bevennem, hogy egy hiteles Jezus-alakitasra egy reklammodell- es szappanopera-tapasztalatokkal rendelkezo zsurfiu a legjobb valasztas.

Szeretnem azt is elhinni, hogy hiteles Jezus-filmet Amerikaban nemcsak ugy lehet kesziteni, hogy valaki sajat maga privat forgalmazza, es utana elviseli, hogy Hollywood szamuzi, hanem a 20th Century Fox a szarnyai ala veszi, es Oprah Winfrey ingyen reklamot csinal neki, mint jelen esetben is... de valami miatt ezt eleg nehez elhinnem...

Talan johiszemubb lennek, ha nem lenne elottem az a tapasztalat, ahogy a Passio keszitoit Hollywood meghurcolta, onekik aztan egy dijat sem adott Lucifer...Oket nem kenyeztette sem az ezoteria papnoje sem a 20th Century Fox...

(Es nincs az az erv, amiert en Marian az orchideapink ruzst es a felvarrt arcot kepes lennek megbocsajtani :)))))