Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dave(dkovari)

0 bejegyzést írt és 512 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég jelentették be: tudományos áttörést jelenthet egy új, férfiak számára kidolgozott fogamzásgátló tabletta. Abban talán mindenki egyetért, hogy a fogamzásgátlás, a nem-kívánt, vagy akár a kívánt terhességhez hasonlóan - két ember közös felelőssége. Egyesek szerint…..
A cikksorozat befejező részében a gyűjtemény változatlanul a legérdekesebb, legmegdöbbentőbb és legelterjedtebb sztereotípiákat próbálja bemutatni- vagy épp megcáfolni. 1. Kizárólag a nők hormonháztartása változik meg, ha gyermekük születik. Az állítás a legújabb kutatások szerint téves. A…..
Dave(dkovari) 2013.12.04 22:34:02
@Nico3: Én talán így kezdtem a blogon az írásomat, hogy nem ismerek korombeli embereket, akik "hagyományosak" lennének. :P Jó látni, hogy írás is van, ami megerősíti az információimat.

@__________________: És ebben mi a meglepő(koronként változik a nép). Ezt eddig is tudták az emberek. Legfeljebb nem sejtették.(Micsoda? Ezt meg hogy? o.O) :)
Dave(dkovari) 2013.12.05 15:23:53
@No-Name01: Nekem ez a része tetszett inkább: " pszichológus ugyanakkor azt tanácsolja az erősebb nemnek, hogy jobban figyeljen oda a női jelzésekre, a nőknek viszont azt javasolja, hogy adjanak egyértelműbb jelzéseket a férfiaknak."

Ennyi lenne tömören, röviden a javaslat. :P
Az előző cikk folytatásaként ez a kis gyűjtemény a legérdekesebb, legmegdöbbentőbb és legelterjedtebb sztereotípiákat próbálja bemutatni- vagy épp megcáfolni. 1. Az okos nők felfelé házasodnak. A megfigyelések szerint az intelligencia és a párválasztás ezen módja inkább fordítottan…..
Dave(dkovari) 2013.11.30 18:18:44
@No-Name01: Mivel nem egy burokban élt, hanem társaságba jár, így természetesen a társadalmi szerepet nézte.

Linkelem a videót inkább, hogy értsük miről beszélek.
www.youtube.com/watch?v=Ip7kP_dd6LU
Dave(dkovari) 2013.11.30 18:32:09
@No-Name01: Vajon kik védik annyira az "ingyen bulit a nőknek" gondolkodást? Az "igazi férfiak", meg a "kultúra része" gondolkodású emberek. Sajna nők is vannak köztük.

"Bevallom neked őszintén Dave, hogy én ezt úgy látom, hogy a férfiak legtöbbször erőnek-erejével rátukmálják a nőkre, hogy ők fizethessenek, aztán fennhangon érvelnek vele, egyszerre panaszkodva és dicsekedve, hogy mennyire fontosak a nő számára az ő erőforrásaik." Azt hittem, hogy inkább normális emberek vannak, de egyre jobban kezdem kinyitni a szemem. Szerencsére nálunk elfogadhatóbb a helyzet, ameddig ellátok.
Számtalanszor hallhattuk, miben különbözik, vagy miben hasonlít egymásra a két nem. Ez a kis gyűjtemény a legérdekesebb, legmegdöbbentőbb és legelterjedtebb sztereotípiákat próbálja bemutatni- vagy épp megcáfolni. 1. A Nyugat-Ausztrál Egyetem önkéntesek segítségével…..
November 19-e a férfiak napja. A nemzetközi férfinapot 1999., Magyarországon 2009. óta ünnepeljük. A férfinap célja elsősorban a fiúk, férfiak egészségére és a nemek egyenlőségére való figyelemfelhívás, mindezekre azonban nem csak ezen a napon kell odafigyelnünk. Mi,…..
Dave(dkovari) 2013.11.21 08:35:29
@__________________: Meg csapatostul mennek hozzájuk. :P

Amúgy engem is csak azért érdekel, hogy a problémákra felhíja(hívná) a figyelmet. A többi része nem érdekel, arról beszélek, hogy inni, meg ilyenek.
Dave(dkovari) 2013.11.22 22:08:44
@Nico3: Elit hely bizony! Van itt minden, de a felese igaz annak, amit a statisztikák mondanak. Például a férfi is dolgozik otthon, mást mint a nők, de dolgozik. Nem csak a kanapén ül, vagy veri a nőt és gyermeket. Vagy az, hogy a nők kezelik a pénz, vagy... Sorolhatnám, de érthető, hogy miért pislákolok néha azon, hogy miről írtok itt. A nagyvilágról meg nem is beszélve.

Ezek a versengés, csapatostul általában a tinikre igazak, igaz. Hát bocs, hogy huszonegynéhány évesen nem a 40 évesekről írok. :P ÉS igen ahol vagyok vannak ilyen csapatok, főképp este részegen.
Dave(dkovari) 2013.11.22 22:08:45
@__________________: "Objektíven annak a nőnek a legmagasabb a státusza, akinek nincs szüksége rá, hogy férfiakért versengjen."

De a világ nem objektív. :) NA meg versenyezni is szeretnek páran a nők között egymással.
Miért jut el odáig egy nő, hogy megcsalja a párját? Azért nem sokan űznek sportot belőle - ha hűtlenek, annak általában oka van. Lássuk, melyek a leggyakoribbak. Először is szögezzük le, hogy nagyon sok nő nem csalja meg a párját. Különösen, ha boldog a párkapcsolatban. Amikor igazán odavan a…..
Dave(dkovari) 2013.11.18 18:56:44
@__________________: Végül is nem változik az "értékük" a nőknek. Akkor meg miért nem állnak meg? Mi ez a haliwúdi, nyúghadhi /Muhahaha/ őrületsorozat? Megkergültek a nők? Nincs semmi szükség az extremitásra, mégis elég csak bekapcsolni a tévét. Az a pár nő miatt megy tönkre egy generáció.

Hülyék azok a nők. Ha őket rendbe tenné valaki, akkor minden menne a saját medrében. De addig is marad az a helyzet, ami van.
Dave(dkovari) 2013.11.19 08:56:23
@__________________: A "hogyan legyünk híresek és maradjunk a beszéd központjában" dologra gondolok. És ezt tanulják a lányok, mert ez folyik minden honnan. Szóval biológia ide, vagy oda, de közbe jön a társadalom.

Aki nem akar társasági életet, vagy keveset akar, vagy egyszerűen nem érdekli, arra teljesen igaz az, hogy a nem kell hajtania magát. De aki kicsit is versenyezni akar nőtársaival, az manapság belecsap a lecsóba. Vagy nem hallasz példákat a nagyvárosi leánykákról? Itt is van pár példa, nem nagyvárosban, de kevesebb.

A férfival nem kell versenyeznie, csak a másik nőt akarja lealázni. Kb erre gondoltam röviden. De ha te nem nézel tévét, hogy lásd mik folynak ott, akkor jó neked. Én se nézem már jó ideje, csak hallok róla, hogy mi folyik ott. :P
Ahány ember, annyi látásmód. Ez egy abszolút szubjektív cikk. A valósággal történő bármi egyezés csak a véletlen műve. Azért van köze, de ne vegyük véresen komolyan.Egész jól beoszthatóak csoportba a férfiak a feminizmushoz való hozzáállás terén. Kevés csoport van, de…..
Dave(dkovari) 2013.11.09 22:18:08
@__________________: Szóval az a nő, aki szereti az anális szexet az fiúkomplexusos? Ezt hány nő erősítette meg neked?

Én nagyon hirtelen, megmagyarázhatatlanul 180 fokos fordulatot látni eddig szinte csak nőktől láttam. Akkor az a férfi, aki úgy viselkedik az "nőkomplexusos"?

Vagy esetleg le lehet szállni erről kategorizálásról?!
Dave(dkovari) 2013.11.10 13:13:28
@__________________: Szinte mindig elfelejtem az érvelési szokásokat, nálunk másabbak, mint nálatok.

Akkor újra: Jellemben értettem, nem szexuális irányban. :P

Ha már így ismered a számokat, akkor hány férfi szereti az anális szexet, és miért? Nekik van valami problémájuk?
Csak hogy tisztán lássuk a dolgokat.
Dave(dkovari) 2013.11.10 21:39:25
@__________________:"fiúkomplexus" avagy fiúnak hiszi magát. Na de a fiúk közül sokan nem kapnak "szolgáltatást" és nem is kérik. Akkor mi ez az "olyan akar lenni mint a fiúk, tehát anális szexet akar"= a fiúk anális szexet akarnak.

Ez a "fogalom" tehát több sebből is vérzik. Nevezzük inkább eltorzult szexualitásnak, ha már nevezni akarjuk valaminek.

"férfiaknál annyiban komplikáltabb, hogy gyakran az sem számít melegnek, akit kifejezetten a pénisz vonz egy másik férfiban; tudom, bonyolultan hangzik, ne is gondolkozz rajta" Most már komolyan érdekel, hogy milyen eltorzult példányok mászkálnak a környezetedben. Valamitől olyanok lettek, és azt be kell szüntetni. Nem tudom mi az, de valami helyi sajátosság, mert csak nálad olvasok ilyet.

Komolyan nem tudom, hogy honnan szűröd le ezeket a dolgokat, de ha a te írásaidat ezen téren megmutatnám bárkinek a környezetemben, akkor nevetőgörcsöt kapnának. Szó szerint.

Ismétlem: Ha ilyenekkel találkozol, akkor sajnállak, de nem ők a többség. Csak annyi, mint a feministáknál a férfiakat kiherélni vagy 10%-ra csökkenteni akarók.
A szerencsejáték régen egyértelműen férfias időtöltésnek számított, ám azóta kissé megváltozott a helyzet. Az alábbi gyűjtésben nem a füstös pincekaszinók nővendégeiről lesz szó, hanem az online szerencsejáték hódításáról a nők körében. Több adat is tanúságul szolgál arra, hogy a nők aránya az…..
H. Nikolett a japánban tapasztalt népességcsökkenésről és a nemek elidegenedésének okairól írt kommentjét hozzájárulásával tesszük közé. A jelenségről: "Újabb lökést ad a japán népesedési válság mélyülésének, hogy egy friss demográfiai jelentés szerint a helyi fiatalok jelentős részét nem érdekli…..
Dave(dkovari) 2013.11.05 23:15:51
@danibusz: "Én még nem mertem beülni ** óráira, de attól szívesen elkérném a vázlatot onnan."

Ismerd meg ellenséged! Én beülnék, tudom jó pár agysejtem és a vérnyomásom bánná, de érdekel, hogy miről beszélnek. Vagy "megtérnék"(hahahaha), vagy átlátnám a hibáit, amiket felhasználhatok majd. WIN-WIN helyzet. Vagy nem zavarna tovább, vagy röhögve kinevetném és a sárga földig aláznám, azokat akik ajánlják.

@__________________: "Ettől eltekintve sem férfiaknál, sem nőknél nem feltétlenül a végzettség számít. A végzettség néha fabatkát sem ér. :)"

Mond ezt egy "én gender studiest végzett ember vagyok" típusú feministának. De azért legyen nálad valami, amivel el tudsz menekülni. Úgy verik a mellkasukat, hogy mennyit tudnak, hogy az már parádé(Juhé, ingyen cirkusz!). Akkor sok mindenkit "fabatkát sem ér" jelzőzhetsz Mo.-n is.

Ha már mondasz valamit, akkor mindenkire használd. Úgy igazságos. :P
Dave(dkovari) 2013.11.05 23:15:53
@__________________: És a végén: pszichológia? Úgy érted, hogy a feminizmus mozgatórugója? Nem a "definíció szerint", hanem a való életben. Terhelik a lelked, tudatod, hogy tegyél valamit. Mi ez, ha nem tömény pszichológia?
Dave(dkovari) 2013.11.06 14:15:00
@__________________: Én is így értettem: Vannak a feminizmusnak olyan részei, amiktől, jobb, ha normális ember megkíméli magát.
Manapság is gyakran hallhatjuk a munka és család összeegyeztetése miatt ideiglenesen problémákkal küzdő, megoldást nem találó nőktől, mennyivel kívánatosabb lenne háztartásbeliként élni. Hisz milyen jó lehetett régebben, amikor a férfi tartotta el a családot (hogyisne, javaslom a történelemkönyvek…..
Dave(dkovari) 2013.10.23 21:15:11
@__________________: Ne akard tudni milyen az igazi, legbelső "vadállat" énem. Most csak egy kis ízelítőt kaptál belőle, hogy tudd milyen kis gonosz is tudok lenni. :)

Amúgy nekünk is van logikánk. Néha használjuk is. :P
A magyar nemzet életében az egyik nagy tragédia a mohácsi csatavesztés, melyben rengeteg magyar vitéz lelte a halálát. Megérdemelték volna, hogy megsirassák őket, de sajnos még olyan sem akadt, aki eltemettette volna a halottakat. Senki sem mert a csatatér közelébe menni, csak a…..
Dave(dkovari) 2013.10.25 08:23:17
@No-Name01: Ha jó nekik, akkor én mit szóljak még hozzá? Hát legyen még ennél is jobb.
A női egyenjogúság fogalmát sokan, sokféleképpen próbálták már eláztatni, s látva néhány mai elrugaszkodott feminista akciót, néha magukban a nőkben is felmerül: talán el kellene gondolkozni a feminizmus létjogosultságán. Hiszen gyakran használ olyan eszközöket, melyek ellen eredetileg küzdeni…..
Dave(dkovari) 2013.10.19 14:57:02
@Xylan: "Viszonyítsd a jelenleg is fennálló, patriarchális, hagyományos érdekszervezetekhez. Azokhoz képest nem lesz olyan aránytalanul hatalmas. :)"

Hát igazad lehet. De akkor sokkal aljasabb náluk, hisz kihasználja legtöbb helyen a patriarchális hibákat, így kap "hatalmat". Most ez akkor jobb?
Dave(dkovari) 2013.10.19 18:56:52
@Xylan: Akkor most már csak az a rész hiányzik, hogy végre ők is munkához lássanak, ne csak a szélsőségeseik dolgozzanak. :)
Dave(dkovari) 2013.10.19 21:02:20
@Nico3: Akkor itt kétoldali tisztogatásra lenne szükség. XD
Tim Jacob professzor szerint nem csak látásunk, hanem szaglásunk is óriási szerepet játszik abban, milyen párt választunk magunknak. Illetve a férfiak "illata" az, ami a külsővel összhangban szintén döntő momentumnak mutatkozik. A professzor mellett sokan mások is igazolták ezt a…..
Dave(dkovari) 2013.10.17 11:29:43
@No-Name01: "Az egyik szerintem a nők közötti harc, versengés."

Ezt szinte mindenhova oda lehetne írni, mert ez mozgatja a női társadalmat(öltözködés és miegymás), nem a férfiak. :)
A hozzászólást bejegyentzés formájában tesszük közé, annak terjedelme miatt. A témák kifejtésére egy nálunk kommelő, saját bevallása szerint a nemek kérdésében elméletileg kissé tájékozatlan, bár gyakorlatilag nagyon is jól boldoguló fiatalember kérdéseire válaszul került sor. A levezetés több…..
Az alma nem esik mesze a fájától; Nézd meg az anyját, vedd el a lányát. Az ismert közmondások azt a tapasztalatot fogalmazzák meg, hogy a szülők átörökítik tulajdonságaikat utódaikra. Az öröklődés törvényszerűségeit először Gregor Johann Mendel ismerte fel és tette…..
Ifjú barátunk, kommentelő társunk rövid novellája következik- az Ördögűzés mintájára a patriarchizmus szertartásos kiűzéséről, feminista nővérek segítségével. A novella hatékony írói eszközökkel az érzelmeinkre ható dráma, és csöppnyi iróniát felvillantó paródia…..
Dave(dkovari) 2013.10.09 16:53:30
@No-Name01: A megszállott mióta önmagától szónokoló?

A folytatás pedig a költőtől függ. :P

Én meg szűrjem le a nőképemet nőkről szóló írásokból? Köszönöm, de inkább nem. Inkább maradok a tapasztalatnál, meg a vegyes fórumokon. :D
Dave(dkovari) 2013.10.09 16:58:16
@No-Name01: Nono! A megszálló könnyen kihasználhatja, megbújhat a női lélekben, ha nem teljes. A legkisebb jele is elég, hogy ne lehessen "nővér". Akkor csak lelki társa legyen, egy hiper-szuperbarátnő. :P

Miért kéne gyűlölni a férfi nemet? De a lélek, mely nem kősziklán áll rendületlenül, hogy húzhatja ki a mocsárból a bajba jutottat. Szóval nem engedheti meg magának a "kiskaput", amin elszökhet a lény. :P
Dave(dkovari) 2013.10.09 18:08:19
@No-Name01: Na én meg erre nem gondoltam. o.O
Válassz sikeres férfit! – záporozik ránk szinte mindenhonnan a jótanácsok tömege. Ő az igazi férfi! Minden nő a lábai előtt hever, nagykanállal falja őket. Megvan mindene: lakás, autó, egzisztencia. S ami a legelengedhetetlenebb: társadalmi státusz! Önbizalma teljében, férfiasságának teljes…..
A kor előrehaladtával a petesejt elöregszik, a nő nehezebben tudja kihordani, megszülni a magzatot- a férfi hímivarsejtjei viszont napi szinten termelődnek és ha idősödik a szervezet, egyre több a "töredékes" közöttük...  Régi szokás volt a lányokat már 18, nem…..
Dave(dkovari) 2013.10.01 12:35:25
@No-Name01: "Így nem igaz. A férfi örökítőanyagát a szervezet folyamatosan állítja elő, a férfi életkorának, egészségi állapotának függvényében."

Meddig él egy hímivarsejt? + hónap. Szóval ha károsul, akkor 3 hónapot várni kell, mire elpusztul. Szóval még is 3 hónap kell, hogy a méreg bevitele után biztos ne legyen meg a régi hibás anyag. :P
Dave(dkovari) 2013.10.01 14:05:03
@No-Name01: Jó, megértettem a baj okát.

Először is tisztázzuk. 2 típusú probléma van. A létrejött sejt hibája, és a külső hatás miatti sérülés.

1. Te arról beszélsz, hogy képződéskor a férfi ivarsejt lehet hibás, a női nem. Ebben igazad van.

2. Én arról, hogy az alkohol és egyéb anyagok szennyezik a meglévő sejteket.

Szóval mindkettőnknek igaza van. Én az életmód miatti direkt szennyezést értettem, ami veszélyesebb a nőkre, mert nekik nem termelődik. A férfiaknál az a veszélyesebb, hogy a termelő sejtek lehetnek hibásak. 1:1

De az alkoholnál leállva a férfinek nem romlik el a termelő sejtjei, de a nőnek a meglévő petesejtjei megromlanak(egy részük). Szóval igaz amit írtam, károsabb a nőknek ez az életvitel, mint a férfiaknak.

De itt a legjobb lenne a tiltás mindkét félnek. Az lenne a legjobb, mert az agyat is tönkreteszi, meg egyéb fontos szerveket.
Első alkalommal "költözött össze" a Fonogram és a VOLTfolió; a két díj remekül egészíti ki egymást, hiszen egyikben zenei újságírók és további szakemberek díjazzák az elmúlt év kiemelkedő zenei alkotásait, a másikban pedig a zenészek szavaznak a zene, a kultúra terén…..
A férfi- manapság változó, kinek mit jelent. Főleg külső terén. A férfi-külső ugyanis csak nemrég került a tekintetek kereszttüzébe, jó ideig annyi számított talán, hogy "emberes" legyen. Vagy még ennyi sem. Változott persze az általános férfidivat, de nem véletlenül keletkezett azon mondásunk, mely…..
Dave(dkovari) 2013.09.05 22:23:50
@No-Name01: A környezetemben magukat nem feministának nevező, de egyenlőségpárti ember él. A feminista jelzőt azért nem használják, nehogy támogassák a nemzetközieket. Sőt sokukat a magyar nagyobb oldalakról is perceken belül tiltották ki. :)
Dave(dkovari) 2013.09.05 22:24:15
@No-Name01: "A nőknek miért lenne érdekük nevetségessé vagy ellenségessé tenni a feminista eszméket? Ebben még üzleti érdeket sem látok."

A pénz a lényeg. És ahol lehet pénzt szedni ott megjelenik az üzlet.

Margarin a vajjal szemben. Úgy 4 évente váltogatják az álláspontjukat a tudósok. Miért? Pénzért.

Az embereknek miért éri meg a frontvonalra menni meghalni? Vagy inkább a háború kirobbantójának éri meg? Pedig mindannyian emberek? Miért tenné ki a többieket veszélynek, szenvedésnek? Mert neki megéri. Ez az üzleti szempont, a profit.

"ilyen alapon az egész patriarchális társadalom egy nagy üzleti érdek volt. :P"

Na ma is elértem valamit. Talán, de csak talán kezded megérteni a felfogásunkat Danival ezen a téren.
Régóta tudjuk, hogy a szülői minta és a szülő elvárásai mennyire meghatározóak a gyermekek fejlődésében. Mindez akár még a korai fiatalkorban is igaz lehet, annak minden lázadásával együtt. Egy viszonylag friss kutatás eredményei érdekes megállapításokra jutottak annak tekintetében, miben…..
Dave(dkovari) 2013.08.24 11:51:22
@__________________: "Nekem egyébként nagyon is határozott képem van a nőtől különböző férfiról, de azt nem 2-3000 karakterbe, hanem oldalakba telne úgy leírni, hogy érthető legyen. :)
"

Akkor már csak a férfiaknak kéne tudni róla. Mert az jó, hogy egy nő tudja, de a férfiak mit se érnek egy régi definícióval.

Vajon mikor lesz már végre a férfias szó megújítva és nem csak bemocskolva, mint most. Akkor majd láthatunk férfiakat tömegesen, addig csak keveset.
Nemrég olvastam Marylin Machlowitz amerikai szociológusnő kutatásáról, mely részben a karrierista nők párválasztási szokásairól szól. A kifejezés annyira mindennapos, hogy észre sem vesszük, a karrierista férfivel kapcsolatban nem merülnek fel hasonló kérdések. Pedig épp úgy…..
Dave(dkovari) 2013.08.13 12:00:20
@__________________: "Kifejti, hogy később majd természetesen játszik vele, elviszi horgászni, de még olyan pici, hogy ő nem ért hozzá. Érdekes kifejezés egy gyerekre."

A FÉRFI ösztönösen "nem ért" a gyermekhez, idő kell neki, míg beletanul. Ahhoz is idő kell míg ráhangolódik a dologra.

"Érdekes, hogy én, műszaki érdeklődésű nőként képes voltam erre, holott velem kapcsolatban voltak fenntartásaik, hogy ezek szerint biztos nem is érdekelnek a kicsik."

NŐKÉNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az a fránya evolúció, hogy a nők jobban képesek törődni a gyermekkel. Jelentsd fel az evolúciót.

De nem vagyok annyira szemét, így próbálom megértetni veled a különbséget egy véletlenszerű példával.

Az a nő nem akarja átvinni a cementes zsákokat a ház másik részére, de a ZENÉSZ FÉRFI nyugodtan átviszi(pedig nem is fizikai munka orientációjú).
Azt mondja a nő, hogy megterhelő, közbe meg pár perc csak az egész. "Na mindegy."

Férfit férfihoz, nőt nőhöz viszonyítsunk kérem. Akkor jön ki a különbség, a reális különbség. Vagy a tacskó és agár között nézzük meg a futásbeli különbségeket? És mondjuk hithűen, hogy de a tacskó nem is gyors. Vicces más típusúakhoz hasonlítani valamit/valakit.

De vissza az apákhoz. Hiszed, vagy sem a férfiaknak is idő kell mire "apa" lesz belőlük. Éppen ezért jó a közös program a terhesség alatt, hogy az elszigetelődés csökkenjen, és meginduljon a változás a férfiban. De erre is csak páran jöttek rá még a nők közül, de szerencsére javuló tendencia van kialakulóban.
Dave(dkovari) 2013.08.13 12:42:36
@No-Name01: "Az a nő" tehát nem akinek írtam. Ilyenkor nehéz lenne elvonatkoztatni ugye?

Nem ismerlek titeket, ezért nem rátok címezem legtöbbször a példákat. nem kell mindent magatokra venni.

A példa egy elméleti dolog, nem kell mindig teljesülnie. Ti szerintetek csak rátok vonatkozhat az elmélet is csak? Ha igen, akkor abbahagyom a példák említését.
Volt már szó a külsőről és a nemek ezzel kapcsolatos szerepvállalásáról, többek között Itt... Itt... és Itt... Arról is, hogy régen a nők voltak, akik színes, feltűnő külsejükkel megpróbálták rávenni a leggazdagabb férfiakat az elköteleződésre. A kevésbé vonzó, feltűnő lánynak maradt a…..
Dave(dkovari) 2013.08.12 09:10:50
@No-Name01:
"Nem akarok mindig ugyanoda kilyukadni, de ezzel kapcsolatban is leszögezhetjük, hogy a szépség érdekében elkövetett egészség elleni merényletek a patriarchizmusból származnak. :)"

Persze, hogy onnan, hisz más nem volt ezelőtt. De ki is viszi tovább, ki kínozza magát? Nem én...