Regisztráció Blogot indítok
Adatok
123abcde

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan megszavazhatja az országgyűlés a kormány törvénymódosító javaslatát, amely kizárná a közmunkából azokat, akiknek lóg a gyermekük az iskolából vagy akik nem tartják tisztán az udvarukat. Tekintsünk most el attól az apró problémától, hogy a közfoglalkoztatás…..
123abcde 2013.03.21 08:25:09
@Kalmár: Én ugyan ahhoz a táborhoz tartozom, aki börtönbe zárná a zsebdiktátort és seggnyalóit, de... Kalmárral ez esetben nagyon is egyet értek.

Elegem van abból, hogy az elmúlt 23-24 évben a mindenkor regnáló hatalom a fejét homokba dugva, a leszakadó rétegek (szándékosan nem írok népcsoportot)felzárkóztatását pozitív diszkriminációval próbálta megoldani. Mindig is felháborodtam ezen. MINDENKINEK EGYFORMA JOGOKAT ÉS EGYFORMA KÖTELESSÉGEKET! Az nem megy, hogy egyeseknek csak a jogai vannak, de a kötelességei nincsenek. Elegem van abból, hogy "szegény, szerencsétlen embert még az ág is húzza, nem tehet arról, hogy olyan helyzetben van, amilyenben van. Segítsünk neki, adjunk neki még több jogot és követeljünk tőle egyre kevesebbet" Ez baromság és felháborító.
Szép is lett volna, ha 25-30 évvel ezelőtt a szüleim azt mondták volna, hogy drága kisfiam ne menj iskolába, ne tanulj, ha nincs kedved, a lényeg, hogy jól érezd magad. Hát bizony Ők keményen az asztalra csaptak és közölték, az a kötelességem, hogy tőlem telhetően a legjobban tanuljak. És - egyeseknek bármilyen hihetetlen - én baromi hálás vagyok ezért nekik, mert enélkül nem lehetnék az, aki vagyok, nem lehetne olyan állásom, amiből el tudom tartani a családomat. Igenis időnként szükség van a keménykezűségre ahhoz, hogy valakit/valakiket a helyes útra térítsünk. Ha folyton csak simogatjuk a "leszakadó rétegek" buksiját és semmit sem követelünk meg, semmit sem kérünk számon rajta, soha a büdös életben nem fog felzárkózni, mert visszaél a pozitív diszkriminációval.
A TASZ állandóan a mindenkit megillető jogokat kéri számon. Az én azon jogaimat, amihez nem tudok hozzájutni, mikor kéri számon? Jogom van ahhoz, hogy az általam befizetett adók, járulékok ne olyan emberek segélyére, megélhetésére fordíttassanak, akik nem akarnak dolgozni (és bizony, ha nem járatja a kölkét iskolába arra neveli, hogy jövőben az is a segélyekből és a nem tiszta úton megszerzett pénzből akarjon élni). Jogom van elvárni, hogy az állam felé befizetett pénzemet olyan dolgokra költsék, amiből nekem is hasznom származik (eü. ellátás fejlesztése, az ország élhetőbbé tétele, stb.)

Száz szónak is egy a vége, bár utálom Orbánt az egész csürhéjével együtt, de a "leszakadó rétegek"-kel való keménykezűségét nagyon is helyeslem.

Visszatérve Kalmárra, igaza van: a legtöbb ember ezt a fajta keménykezűséget bizony a Fidesz javára írja.

Kedves TASZ,MSZP, LMP, stb.! Elárulom nektek, hogy bizony a 2/3-ban jelentős szerepe van az ostoba, tanulatlan emberek tömegének. Nektek pedig - pont a nagy "jogvédésetek" miatt-hatalmas szerepetek van a szélsőséges Jobbik megerősödésében és folyamatos erősödésében. Az embereknek nagyon elegük van abból, hogy az ingyenélőket eltartsák.
  A 2006 augusztus huszadikát ünnepelni akaró emberek élete pusztult el és került veszélybe a váratlanul lecsapó orkán és az impotens közigazgatás összejátszása eredményeképpen. A múlt héten kísértetiesen hasonló történt: a szívünknek kedves, napfényes…..
123abcde 2013.03.20 07:55:24
Nem lesz itt semmi változás. 2014-ben is a jelenlegi maffia fog győzni, vagy egyedül, vagy a Jobbikkal karöltve.
Ennek okai:
- a legtöbb szavazó hisz csodaországban (mert annyi is az eszük)
- nincs komoly alternatíva, nincs hiteles ember, nincs hiteles párt, hiteles programmal (akire felelősséggel lehetne szavazni)
Csak az (nem fidesz által lekenyerezett) értelmiség és az értelmes emberek veszik észre, hogy mi is zajlik valójában ebben az országban, ám a számuk elenyésző az agymosott droidok és az országban élő ostoba emberek számához képest.
Mindaddig, amíg egy jogállamiságot aláásó, sárbatipró alkotmánymódosítás ellen csak 4-5000 ember vonul utcára, szemben a birkamenet több tízezres, sőt százezres számával (annak ellenére, hogy okuk csak annyi, hogy erőt demonstráljanak), addig itt esély sincs a változásra. Ha pedig csoda történne és mégis lenne egy hiteles ellenzék és megnyerné a választásokat, a droid banda utcára vonulna (százezrek), választási csalást kiáltana, "lebontaná" az országot és jönne az anarchia.
Sajnos jelen pillanatban a következő lehetőségek látom:
- aki nem akarja, hogy fidesz-maffia és a becsavarodott hatalommániás gonosz törpe uralkodjon rajta, az csatlakozzon ama bizonyos 500.000 honfitársunkhoz, akik elmentek valamelyik demokráciába
- aki pedig maradni akar,vagy maradni kényszerül (de nem a vezér és csürhéje seggnyalója) az nyugodjon bele, hogy Magyarországon ez van és ez lesz - ki tudja még meddig - és próbáljon úszni az árral.

Ki kell várni, míg a szarból épített vár - remélem nem olyan sokára - orbánékra omlik.