Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter Szűcs

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter Szűcs 2017.01.10 15:24:02
@Kjos: Egyetértek
Péter Szűcs 2017.01.10 16:05:43
@kócsag: Helyzetképnek erős inkább egy személyes tapasztalat.Az,hogy egy futár nem viszi az ajtóig a megrendelt ételt az annyit jelent,hogy elcsalta a munkakörének egyik fő összetevőjét.A "házhoz szállítás nem pedig ajtó elé szállítás"hangzatos és rosszindulatú kijelentés valójában egy önkényesen kitalált ellenválasz a munkára, egy legenda amit a munkáltatók elbocsájtással jutalmaznak ha kiderül,hogy valaki rendszeresítette a munkakörére vonatkozóan.
Nem is gondolnátok Spurcikáim, mennyi mindenre lehet hasznos a só a főzésen kívül. Többek között vörösboros foltok eltüntetésére a szőnyegből, egy régi szivacs újrahasznosításához, vagy akár súrolószer helyett. Most mutatok néhány igazán filléres trükköt, aminek…..
"EZT MINDENKINEK TUDNIA KELL! SZÓDABIKARBÓNÁVAL A RÁK ELLEN!!! MEGDÖBBENTŐ ÚJDONSÁG!!!Dr. Tullio Simoncini kutatási eredményei még inkább kihangsúlyozzák a gombák elleni védekezés fontosságát, melyet megelőzésként otthonról is végezhetünk (...) tisztítókúrákon…..
Yoshihiro Shimada öt éve járja a világot kerékpárjával, pénteken érkezett Budapestre. A VII. kerületi hostelben szinte rögtön meg is szabadították kedvenc járművétől. A japán utazó a bulinegyed közelében található Kertész utcában szállt meg pénteken. A kerékagynak azt…..
Szilvia kapott még egy hónap befizetendő előfizetést, miután lemondta elhunyt édesapja előfizetését a Telenornál. A Telenor ügyfélszolgálatának válaszában emlegtett ÁSZF 2.3.2 egyáltalán nem említi a havidíjat, tehát biztos nem onnan ered ez a durva butaság: Próbálok…..
Robogó Mindig az autós a hibás? 2013.03.19 12:42:42
Jön a tavasz: szándékosan feszegetem a közlekedésbiztonság témáját. Már csak azért is, mert van egy olyan közvélekedés, miszerint mindig az autós a köcsög. "Előztem a a kocsisort, erre a buzi autós kikanyarodott balra." "Szegény motoros ment a főúton, a skodás papa meg…..
Péter Szűcs 2013.03.20 06:39:20