Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bika74

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy volt ápolónő véleménye a magyar egészségügy helyzetéről. 8 évig dolgoztam ápolónőként neurológián és belgyógyászaton, nem könnyű egyik sem..ajánlom ki kell próbálni egy éjszakát 12 órában! ; szívvel-lélekkel dolgoztam az osztályokon, szerettek is a betegek és…..
bika74 2014.01.19 12:44:04
@Kovács Nóra Anna:

Eléggé komolytalan, amit írsz.

Mindegy, ha bejut a gyereked az egyetemre, légy nyugodt, hogy róla is azt fogják hinni, hogy a kedves jó nevű klinikai orvos rokona mozgatta meg a közgázos kapcsolatait, ja meg az érettségit is befolyásolta.

Szóval a gyereked csókos lesz a Corvinuson. :-)
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
bika74 2014.01.02 12:26:32
@belekotty:

Érdekelne az arckifejezésed a bíróságon, amikor gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértésért állsz vád alatt.

"Aki a súlyos testi sértést gondatlanságból követi el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel, a (4) bekezdésben meghatározott esetben három évig, életveszélyes sérülés okozása esetén öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

:-)
bika74 2014.01.02 12:26:42
@Sombrero:

Sajnos a kutyák sem ismerik sem az őszinteséget, sem a hűséget, sem a szeretetet.

Egyszerűen nem képesek rá, mint ahogy nem képesek elosztani tizenötöt hárommal sem.

Amúgy aranyos, ahogy komolyan veszed a posztot. :-)
Nem lehet mit hozzátenni, a képeken jól látni, hogy kell lassan eljutni sehova. A francia srácok videója nem akarja megváltani a világot, csak megmutatja, hogyan lehet rendkívüli sarat dagasztani, majd röhögve dagonyázni benne. ..
bika74 2013.03.19 20:57:26
@Bazsi(HUN):

Bonneville 0:31-nél van szerintem.