Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csabeco

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval 2003-ban egy nebraskai lelkipásztor négy éves fiával műtőbe rohantak. A kisfiú rövid időre eszméletét vesztette az operáció alatt. Teltek a hónapok, és a fiú, Colton Burpo elkezdett furcsa dolgokra „emlékezni”. A mennyországban járt ugyanis, ahol találkozott a 30 éve…..
csabeco 2013.11.18 16:19:02
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа:
a földgömbös példára: persze, ha tartjuk ezt a roppant egyértelmű gondolat menetet, akkor kitűnő válasz lehet az is, hogy valószínűleg odateremtették a glóbuszt. mert ha az univerzumot csak úgy megteremtette valaki (aki mellesleg csak úgy létrejött), akkor simán lehet hogy úgy került az íróasztalra a földgömb, hogy mindenféle anyag nélkül kigyurmázta a jóisten és odapöccintette.
csabeco 2013.11.18 16:38:36
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа:
tehát neked az össze mondanivalód, hogy a kereszténység igaz és kész?
hidd el szép dolog és felemelő érzés a világot úgy nézni, hogy nem fordulunk el a kérdésektől amiatt, mert van egy meggyőződésünk (pl. keresztény hit), amivel már maga a kérdés sem fér össze.
Miközben a magyar ellenzék és az EU a magyar államhatalom szélsőséges centralizációja fölött aggódik, a magyar államhatalom napokon keresztül képtelen volt kimenteni egy előre bejelentett hófúvásban beragadt autósokat. Olyan tény ez, amin érdemes elrágódni egy darabig, és…..
csabeco 2013.03.19 12:13:08
@umaysayimadreamer: a cikk ezen része szerintem nem a kisközösségek ellen beszél. egyszerűen csak arról, hogy a civil szerveződések, amennyiben az államon kívül működnek, nem képesek arra, hogy beleszóljanak az elosztásba. egyszerűbben: az állam nem mi vagyunk jelenleg.
az általad felvázolt utópisztikus társadalom pedig eleve nem működőképes. mert a falvakat nem falak veszik körül. a közösségek mérete nem lehet előre meghatározott, a közösségek közötti kapcsolatok pedig dinamikusan változnak.
leegyszerűsítve: Attól, hogy a fiad elit ovodába jár, még fog találkozni más kasztok tagjaival az élete során