Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mecseki111

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harminc évvel ezelőtt, 1989 január 24-én a floridai Bradford County állami fegyintézete előtt több száz újságíró és érdeklődő várta a világ leghíresebb sorozatgyilkosának, az akkor 42 éves Ted Bundy -nak a kivégzését. Ted Bundyt (születési nevén: Theodore Robert Cowell -t) azért kísérték aznap a…..
Én ezeket tiszta szívemből gyűlölöm. A kicsinyes, egymás szemébe hazudó, hataloméhes milliárdosokat. A kisembert szarba sem néző rohadékokat. Márpedig a Sucession azaz Utódlás című HBO-sorozat róluk szól, én meg rajtuk keresztül megtaláltam azt a sorozatot, amit úgy gyűlölök nézni, hogy alig várom…..
mecseki111 2018.07.22 10:00:06
Azóta, hogy az HBO online videós szolgáltatása, az HBO GO már tv-előfizetés nélkül is elérhető, elképesztő ütemben megnőtt a kínálatába bekerült premier szériák, új sorozatévadok és filmek száma. Ez tavasszal pedig csak fokozódni fog. Bizalom: Donald Sutherland mint idősebb John Paul Getty..
mecseki111 2018.04.06 10:48:21
George F. Hemingway született Szabó György, a 24 év után bajnok Honvéd tulajdonosa volt a hétfő esti Tények Extra vendége. A sikeres csapat mögötti sikeres üzletemberről kiderült, "nem politizál, de van véleménye". Szerk.: Egy olvasónk küldte el nekünk a nem politizáló Hemingway cikkét, ami a Magyar…..
 A tegnapi Metropol Infopálya rovatában jelent Vicsek Ferenc, a Klubrádió főszerkesztő-helyettesének jegyzete. A Meztelen a neten az igazság című írása így fejeződik be: (...) Nos, az internet-önelégültség akkor ka­pott kegyelemdöfést, amikor Hankiss gondolta, jó lenne…..
mecseki111 2015.01.14 14:48:01
@Molnárgörény: Vicsek ezredrangú senki,aki azt sem tudja mit beszél,azt sem miről lefetyel----beteg egy alak.