Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Hannibal Lecter

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kuruc.info exkluzív értesülése szerint határozatlan idejű sztrájkot hirdetnek hétfőre a magyarországi cigányok és cigány érdekképviseleti szervezetek.Név nélkül nyilatkozó roma honfitársaink elmondták: hétfőtől nem veszik fel a segélyeket, minden réz és alumínium a…..
"Hatalmas botrányt" keltett a Nyugati téri Tomcat-akció: a Chabad Lubavics nevű zsidó ortodox (meglehetősen szélsőséges) vallási csoport Hanuka-ünnepségén kifeszítettek egy transzparenst, és megszólaltattak egy kézi légószirénát. A média részint bömbölt, részint…..
Vadkapitalizmusban nyilván a Mikulás sem a régi. A kéményen kommandózás helyett másfél órát késik, elhagyja a jó és rossz gyerekek listáját, aztán a végén még azt is bedobja, hogy nem tud visszaadni húszezresből, ahogy András tapasztalta:Bár a mai nappal egy évre,…..
A comment:com friss, meztelen Barátok közt-tildás posztjának kommentjei között ragyog a legújabb kori lovagköltészet nyersgyémántja, szemétparasztmajom-stílusban:elmeba 2007.12.05. 10:37:34ahhh megbaszlak tilda a faszomat szopod majd, a rabszólgám leszel te geci ahhh, anyád szívja…..