Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klára Freud

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy háromgyerekes nagymamát küldtek el a napokban abból a családok átmeneti otthonából, ahol a megelőző időszakban éltek. Több családnak kellett a közelmúltban elhagynia az intézményt, gyakorlatilag folyamatos a kiköltöztetés. Az intézményben többeket fenyegettek a gyermekek állami gondozásba…..
  Ebben a zuglói 100%-ban önkormányzati tulajdonú bérházban  - különösen a méretéhez képest - megdöbbentően sokan laknak. 123 postaláda sorakozik a falakon. 4-500 ember, kitennének egy falut. A ház nem nagy, sőt a belvárosi gangos bérházakhoz képest kifejezetten kicsi. Hogy…..
A költségvetés minden évben a legfontosabb törvény, hiszen azért szedi el az adófizetőktől az állam a majd’ minden második megkeresett forintjukat, hogy a költségvetésen keresztül ezeket az adóforintokat közcélokra fordítsa. Ám az nagyon nem mindegy, hogy mire megy ez a…..
Amit két hónapon át mindenféle jogszabályi hiányosságra, kompetencia hiányra hivatkozva számos hatóság képtelen volt megoldani, most, - egy kis erőltetésre, telefonálásra -  mégiscsak sikerült.  Szombat reggel nagy erőkkel szált ki a városligeti  illegális…..
Klára Freud 2013.08.05 14:33:53
A bosszú és a hűbéresek megjutalmazása, a papcsáki polgármesteri működés alapeleme, nem maradhatott el az FB tagságok újraosztása során. Míg a ciklus elején csak kettő önkormányzati cégünk volt, ma - a takarékosság jegyében - immár hét önkormányzati cégben:…..
Válasz a K/10632. számú írásbeli kérdésre: „Mit mutatnak a számok a munkahelyvédelmi akcióterv sikeréről?”. Tisztelt Képviselő Asszony! Előzetesen engedje meg, hogy utaljak arra, hogy a Munkahelyvédelmi Akcióban szereplő - szociális hozzájárulási adóból és…..
Az ügy előzménye, hogy az Alkotmánybíróság alaptörvény-ellenesnek nyilvánította és megsemmisítette a hajléktalan emberek közterületen élésének törvényi tiltását. Ezzel kapcsolatban jelent meg a Wolf Polgárőrség parancsnokának bejegyzése a Facebookon „Orosz Tibor:…..
Klára Freud 2013.03.27 05:31:21
@Tóth Balázs LMP: nem ismerem az e-mail címedet, nem adhatom ki nyilvánosan a család nevét, akik banki alkalmazottak és tisztességes munkát végeznek. Legyen elég annyi, hogy valamikor az OTP reklamációs ügyintézője volt az ismerősöm, aki előzőleg a Szociális és Egészségügyi minisztérium informatikusa volt...Tudja, hogy mi az a tisztesség, és nem húzza le az ügyfelet a padlóra. Elkéri a pénzt a munkájáért, de nem disznó!
A mai bizottsági ülésre visszahoztak egy két héttel ezelőtti előterjesztést. A hivatal egy építkezéshez javasolt ingyenesen közterület használati hozzájárulást adni a Práter és Futó utca sarkán a Corvin sétány szélén. Persze, derék dolog, hogy ebben a helyzetben is épül a…..