Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bélabácsiegybrutálisfazon

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekesen alakul az Ózdi vízkorlátozásos eset. Az önkormányzat múlthéten a legnagyobb melegben több kutat leszerelt, többnél pedig korlátozta a vízhozamot. Az önkormányzat szerint nem is a helyiekkel van gond, hanem "egyes kiskerttulajdonosok autóval, utánfutóval és 50-60 literes…..
bélabácsiegybrutálisfazon 2013.08.05 21:30:56
@♔batyu♔: Láttál e már cigántot? De nem olyan Fókuszosat, vagy Maónika sósat....
Aki hitelt vesz fel, ne csodálkozzon, ha visszakérik – kamatostul. Egyes devizahitel-adósok viszont, úgy tűnik, csodálkoznak, hiszen a Kúria csütörtöki döntése nyomán Orbán Viktor házához indultak tüntetni. Pedig ha van valami, amiről a miniszterelnök tényleg nem tehet, az az,…..
bélabácsiegybrutálisfazon 2013.07.09 15:42:42
@Indriq: arról nem beszélve hogy a kormány szándékosan gyengíti a forintot erről még itt nem olvastam
Hogy ne érezzük úgy, kormányunk elhanyagol minket, újra levelet hoz majd a postás - most éppen személyesen a miniszterelnök tájékoztat minket, hogy hazánk kikerült a túlzottdeficit-eljárás alól, a feladat gyakorlati végrehajtása pedig már kormányhatározat formájában ki is van…..
bélabácsiegybrutálisfazon 2013.06.25 21:23:30
@Fejesrob: Sőt! A szárazkenyér is finomabb
bélabácsiegybrutálisfazon 2013.06.25 21:25:13
@fda: az állam jórészt magától :D::D:D édesistenem
Alig két hete még azt ünnepeltük, hogy Magyarország jobban teljesít, a gonosz EU által igazságtalanul ránk lökött béklyót leszedtük magunkról, megszűnt a túlzottdeficit-eljárás. Ma viszont Varga Mihály azt jelentette be, hogy megszorításokra van szükség, hogy megőrizzük az…..
bélabácsiegybrutálisfazon 2013.06.17 21:06:21
@zobod: neked is van trafikod?
Tisztelt MTB!    Idén az egyik budapesti "magyar üzletláncban" kezdtem el dolgozni. Nagyon örültem a lehetőségnek, szimpatikus volt a hely. Először abban állapodtunk meg, hogy 3 hét "próbaidő" után lesz szerződés és bejelentés. Másfél hét után mondták, hogy hozzam…..
bélabácsiegybrutálisfazon 2013.05.13 21:16:54
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: A CBA preferált mert fideszes. Te meg csúnyákat írkálsz itt róla majd Viktor rádküldi a TEKet
Csodálatos sorokat fedeztünk ma fel az MTI szokásos, mozgóképes seregszemlékkel és egyéb szintagmaszörnyekkel turbózott, hiperizgalmas hírfolyamában: ByeAlex a közszolgálati szócsövön keresztül hazugozta le a Lángoló Gitárokat. Íme a kedden 14:54-kor lehozott,…..
bélabácsiegybrutálisfazon 2013.05.07 21:00:01
@Adj gázt!: Szerintem nem vagyunk elég érettek a zenéjéhez.... remélem soha nem is leszek az
Bear Grylls producerét megmarta egy kígyó a hivatásos túlélőember új műsorának forgatásán, de nagyon. Annyira nagyon, hogy az esetről készült képet csak az ugrás után mutogatjuk. Tessen kétszer is meggondolni az egérgomb buherálását. Mi szóltunk. Itt a láb, amit…..
A Telenor április 1-jével kivonul Magyarországról, mert múlt pénteken és szombaton megfagytak az előfizetőik. „Nálunk otthon Norvégiában ilyen időjárással kezdődik a tavasz. Én ilyenkor hozom fel a leandereket a pincéből, ablakot pucolok, naftalinba teszem a North Face…..