Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paradicsomleves betütésztával (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy képregényrajongónak lehetetlen a kedvére tenni. Ha nem készül film a kedvenc karakteréről, az baj – milyen dolog már, hogy tele van minden Batmannel meg X-Mennel, és sehol egy Wonder Woman/Flash/Dr. Strange-mozi? Ha pedig mégis készül? Na, akkor aztán Isten meg az Ördög óvja…..
paradicsomleves betütésztával (törölt) 2013.06.25 08:26:55
Libertarian Fel ne akasszuk? 2013.06.20 00:00:00
Annak a budapesti villamosvezetőnek az esetén háborog a magyar internet, aki felpofozott egy nőt, miután az a jármű elé lépett. A nő védelmében persze minden sajtóorgánum hozzáteszi, jó hangsúlyosan, hogy az illető angol volt, nő, és ráadásul terhes is (ami, ha jól vettem ki,…..
paradicsomleves betütésztával (törölt) 2013.06.20 15:41:01
@68nyara:
Mert udvarias, toleráns, belátja, hogy nem szándékos volt a lelépés a járdáról, csak figyelmetlenség, mert megbocsájtó és
engedékeny!
Ez ami belőlünk magyarokból ma hiányzik, helyette van az agresszió.
Jellemző a megoldás is: kirúgás.
Ezzel a probléma el van intézve, a villamosvezető meg dögöljön meg, (lehetőleg máma még...)
Kultúrállamban: kollektív bocsánatkérés, rehabilitáció, jóindulat.
paradicsomleves betütésztával (törölt) 2013.06.20 16:01:22
@68nyara: Azért, mert így illik.Ezt diktálja a jóérzés, az empátia,
a felebaráti szeretet.
Ez ami belőlünk magyarokból hiányzik.
És persze ezzel minden probléma elkerülhető lett volna.
„Csak egy szabad, egy nem fél: a vitéz,Nem ijeszti a halál szeme sem, belenéz.”   Eddig minden, a posztjainkat felvezető idézet után közvetlenül ott állt a forrás – de most várjunk ezzel egy mondat erejéig! Aki azt hiszi, hogy a fenti harci dalt valami vérgőzös agyú…..
Álláskeresési technikákkal, munkaerő-piaci és munkajogi információkkal csábítaná haza a külföldön élő fiatalokat a Gyere Haza Alapítvány, a programot támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) is. Önmagában szép gondolat, hogy segítsük a hazatérésüket, de…..
Libertarian Szarköpet 2013.03.25 13:50:03
„A seggnyalók elsősorban mások, leggyakrabban főnökeik seggének alázatos nyalásával töltik idejüket. Amikor megtelt a szájuk szarral, mivel nem tudják megemészteni, ezért kiköpik. Ez a szarköpet. A szarköpetek előfordulásából, tematikájából következtethetünk a seggnyaló…..
Az egyébként is fejlett humorérzékéről közismert dr. Kövér László az Echo tévé mérleg műsorában Szanyi Tibor elgurult gyógyszerén élcelődött, a szocialista képviselő sajátos „bemutató” kézmozdulatára utalva. Az ott elhangzottakról a Magyar Hírlap a blikkfangos:…..
paradicsomleves betütésztával (törölt) 2013.03.25 13:21:27
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
Minden helyzetben megtalálta a helyét.
Volt sok pár tagja. Sok elvet megismert, a legjobban "fizetőnél"
megmaradt...
Egy apróság:
A KISZ titkároknak, az MSZMP KB. munkatársaknak, rendszeresen
"hangulat jelentést" kellett írniuk! Tehát Orbán és kövér is informálta az akkori rendszert, tehát "besúgó" volt!
Ezért is nem nyilvánosak az ügynöklisták...
paradicsomleves betütésztával (törölt) 2013.03.25 17:25:32
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
Rosszul tudod!
Én is kisztitkár voltam, és írtam!
Nem ártana egy Kövér életrajzot elolvasni...

-itt a vége--
Kettős Mérce Nem náci, oké? 2013.03.25 01:07:25
Karsai Lászlót elítélte a bíróság amiért a Jobbikot náci pártnak nevezte. Bocsánatfélét kell kérnie, és megfizeti a perköltséget. "Na ugye, zsidó." "Na, megmondtuk, zsidó!" -örömködtek a jobbikosok a neten. Így örül ugyebár az ember annak ha a bíróság kimondja róla,…..
"A kormányszóvivő szerint az élet- és vagyonvédelem tekintetében százszázalékosan teljesített a katasztrófavédelem, a rendőrség, a tűzoltóság és a mentők a közutakon a hó fogságában rekedt emberekkel kapcsolatban." (kormany.hu) Örüljünk, hogy a kormány megveregette a…..
Proszektúra Hű! Hó! 2013.03.18 11:37:10
Amiben nincs vita, hogy a múlt hét második felében tényleg párját ritkító ítéletidő volt, hidegrekord dőlt meg, az autópályákon sok kilométeres autósorok alakultak ki, a szélvihar tucatjával döntötte ki a villanyoszlopokat, állítólag Szabolcsban még cigánygyerekek és…..