Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2inka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A milánói dizájn héten mutatták be a helyi ipari formatervezők egyik új produktumát, a Cykno ebike-ot. A 26 kilós szerkezet az első benyomások alapján inkább néz ki motornak, mint kerékpárnak. A vastag kerék, a nagy lámpa, és a vaskos váz azonban a tervezők szerint legfeljebb a…..
Mit ad isten, nem lesz rajta az „egyéni nyugdíjszámlán" az államosított magánnyugdíj-pénztári egyenleg. Orbán Viktor és tettestársai végighazudozták az elmúlt két és fél évet erről az ügyről. Amíg rá nem tették a kezüket a háromezer milliárd forintnyi magánvagyonra,…..
fülkeforradalmár Ébredj magyar! 2013.04.02 21:11:49
Szegény magyar ember, annyi rossz érte már, a bal sors régen tépi, ahogy a Himnusz mondja. De mindig bízik, hogy jobb lesz, hogy valami jó éri őt. Ebből adódóan ki is használhatók és hát olyan világban élünk, ahol ki is használják ezt a naivitást.    Ma egy olyan…..
Az az egy biztos, hogy nem az Isten tehet róla.   ... meg vagy gyõzõdve arról is, hogy te a vakok vezetõje vagy, meg a sötétben járók világossága, az oktalanok nevelõje, és a kiskorúak tanítója, mivel tied a törvényben az ismeret és az igazság teljessége: ha tehát mást…..
Az RTL Klub egyre nézettebb sorozatának keddi epizódjában (itt nézhető meg, a 24. percnél kezdődik) elcsattant egy mókás cigi, elfogyott egy üveg vodka, a buli végén pedig mentőt kellett hívni. Mindez elrettentő célzattal - írja a Bors. A sztori szerint Joe kiskorú lánya,…..
A kormányzat szeret büszkélkedni azzal, hogy folyamatosan sikerült növelnie a foglalkoztatást és a gazdasági aktivitást. Ezt az állítást a KSH statisztikái is alátámasztják. Az adatokból azonban az is kiolvasható, hogy a versenyszférában csökkent az alkalmazottak száma.…..
A Blikk szerint a szülési szabadságon lévő Ördög Nóra helyét Sebestyén Balázs veszi át a következő X-Faktorban. Az első jelölt nem ő volt, hanem Stohl András, de mivel a színész börtönsztorikat feldolgozó könyve miatt újra botrányba keveredertt, inkább Balázs mellett…..
Ma hajnalban brutálisan agyonvertek egy magyar fiatalt a délvidéki Óbecsén. A szemtanúk állítása szerint négyen rugdosták és verték, majd kővel is megdobták. A delhir.com értesülései szerint a támadók szerb nemzetiségűek voltak, tehát a gyilkosság hátterében…..