Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kikacsi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                    A magyar választójog immár hagyományosnak tekinthető eleme a gondnokság alá helyezett személyek választójogának korlátozhatósága. Most három kormánypárti képviselő javaslata kiterjesztené a korlátozás lehetőségét minden cselekvőképes állampolgárra. Lehet, hogy Önre is...
Újabb politikus száll hadba a kommentelőkkel: ezúttal Lázár János tett feljelentést a délmagyar.hu egyik híréhez érkezett hozzászólások miatt. A Cink szerint már hét hozzászólót hallgattak ki gyanúsítottként, de nem kizárt, hogy további embereket is meggyanúsítanak…..
Míg nyáron még csak a dinnye minimum árát határozta meg a kormány, 2013 év elejétől egy nagyságrenddel komolyabb területen avatkozott be a piaci folyamatokba. A lakosság széles körében támogatott rezsicsökkentés jól jelzi, hogy a Fidesz sikerrel aknázza ki a társadalomban…..
Annamari 16 éves, gimnazista, és aziránt érdeklődik a miniszterelnöknél, hogy hova lettek a példaképeink - beleértve őt magát is. Annamari ugyan nem ismerte személyesen a 20 évvel ezelőtti Viktort, de feltűnt neki, hogy valami megváltozott. Orbán Viktor hajlama a véleménye…..
A Nyugat felháborodott? Pontosan min is? A ballib média hangos a jogállam eltérítésével kapcsolatos aggodalomtól, miként hangos ez a blog is, noha nem ballib. Van ennek jelentősége a nagy játszma szempontjából? Csekély. A politikai rendszerre vonatkozó döntéseit a kormányzat (aka…..
Sosem kedveltem az elvont fejtegetéseket, amiknek a gyakorlati haszna nulla volt, ezért aztán mindig az olyan érvelést tudtam igazán magamévá tenni, ami közel állt a józan paraszti észhez. A diktatúra kapcsán is ezen gondolat mentén szeretném kifejteni gondolataimat és…..