Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LupaW

155 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai cikkünk apropója egy a napokban a Rákóczi útra zuhanó meztelen férfi kapcsán az Indexen megjelent publikáció. A cikk, amelyet itt olvashatnak megemlíti, hogy a segítség elmulasztásának egyik oka az a félelem is lehetett, hogy a közbeavatkozóról esetlegesen fotó…..
Ha kezdeti célunk az volt, hogy megmutassuk a sztárokat "másképp", hát ez az a poszt, amiben valóban, szóról szóra így teszünk.  Kezdjük mindjárt Geena Davis-szel, a Thelma és Louise Thelma-járól klevesen tudják, hogy rendkívül intelligens (Mensa-tag), még kevesebben pedig,…..
Wellness akciók Noszvaji tél 2013.11.20 10:17:11
Szeretettel vár benneteket télen is (sőt, Noszvaj a legszebb talán pont ebben a szezonban:-) az Oxigén Hotel**** & Zen Spa! A Karácsony előtti napok általában a rohanássa, az utolsó ajándékok beszerzésével és idegeskedéssel telnek. Szabaduljon meg idén az ünnep előtti…..
Valljuk meg az igazat, e sorok írója nagyon fázós. Nem retteg azonban a hidegtől, sőt, kifejezetten kedveli azt és ma reggel is a futásnak áldozott 45 percet. Mert mi lehet szívmelengetőbb, mint a röpködő mínuszok ellenére is bebugyolálva melegedni, esetleg egy forró tea (na jó,…..
David Chambon nemcsak a természet szerelmese, hanem rendkívül türelmes is. A francia amatőr fotográfus a hajnali harmatcseppektől áztatott rovarokról készített felvételei olyan hatást keltenek, mintha azok egyenesen Swarowski kristályokkal lennének fedve. Chambon 10 évet áldozott a…..
Miközben Francois Hollande a nyugdíj -és a bankszektor reformjával van elfoglalva, a Szenátus jóváhagyta a gyermekszépségversenyek betiltására vonatkozó törvénytervezetet, amely tiltja a 16 évesnél fiatalabb kislányok részvételét bárminemű szépségversenyen. A törvényt…..
Mondd, mit dolgozol, megmondom, ki vagy... Hogy mennyire örülnének a jelen fotósorozat szereplői, ha ezen megállapítás szerint jellemeznénk őket, örök kérdés marad...:-)  Nancy Rica Schiff 1989-ben indította el Odd Jobs című projektjét, amelyben furcsa foglalkozásokat mutat…..
A mai cikkünk apropója a 2013-as esztendő egyik legextravagánsabbjának titulált kiállítása, a   NO SECONDS, Comfort Food and Photography.  A fotós az új-zélandi  Henry Hargreaves,a kiállítás pedig szeptember 7. óta látogatható Velencében az Őrület…..
LupaW 2013.11.06 16:52:05
@Kulturhaz: a root beer egyfajta sor, amit teljesen folosleges pontosan forditani, mert magyarorszagon ugysem ismert. Sor. Vagy te hogy mondanad...?
LupaW 2013.11.06 16:53:02
@valasz a KE-nek: Szoval bohoc volt:-D
LupaW 2013.11.06 16:56:45
@mildi: Neked van csak igazad a sok okoskodo kozott. :-D De azert valld be, hogy wikizel:-DD
Jane Fondát nem kell különösebben bemutatnunk. A 2 Oscar-díjon kívül a 80-as években világhíressé vált aerobic videóiról is emlékezhetünk rá. A világsztár színésznő idén töltötte be 75. életévét, mégsem került a süllyesztőbe: a l'Oreal idén is őt választotta az…..
Gunaras Resort Spa Hotel****: 13.060 Ft/fő/éj-től - minimum 2 éjszaka foglalása esetén standard szobában - Gunaras Resort Spa üdvözlőital - All inclusive ellátás keretében: svédasztalos reggeli, wellness ebéd, svédasztalos vacsora; italkínálat (07.00 - 21.00 óráig az…..
Igaz, hogy a szokásostól jóval kellemesebb októberben volt részünk, a hideg azonban nem sokáig várat már magára, napokon belül érkezik, a hőmérsékletváltozás pedig rendkívül éles lesz. A hidegfrontra érzékenyek már 2-3 nappal a front megérkezése előtt jelzik a veszélyt,…..
A baba-mama szimbiózis jegyében választottuk ki a legjobb Halloween jelmezt. Ha gyorsan nekiálltok, estig még elkészíthető, aranykezű mamák előnyben:-) ..
A hajdúszoboszlói Hotel Silver**** ajánlata a Mikulás hétvégére: 12.540 Ft/fő/éj A Mikulás hétvége ajánlatunk a következő szolgáltatások és felszereltségek összességét tartalmazza: - 2 éjszaka szállás félpanzióval, animációs programok a Tiszta Dili csapatával, -…..
Gonzalo Orquin fotóművész homoszexuális párokat kapott lencsevégre csókolózás közben. A performance nem is kapott volna akkora publicitást, ha a helyszín nem Róma, azon belül is a legnagyobb római katolikus templomok lettek volna.  A felvételek kiállításának színhelye a…..
Hogy pontosan mi is Angela Merkel sikerének titka, sokan próbálták már elemezni több-kevesebb sikerrel. A németek mindenesetre imádják, a nagy többség legalábbis, ezt is bizonyítja az elmúlt választásokon elért elsöprő sikere. A gazdasági válság elmélyülése egész…..
LupaW 2013.10.29 10:07:25
@vittore: Az azért nem annyira semmitmondó, hogy rávilágít Merkel "orosz kapcsolataira". Ráadásul nem egyes országokról beszélünk sosem, hanem "tengelyekről", mondjuk orosz-arab együttműködésekről. Akikkel pl. az USA látszólag háborúzik, nem látszólag csak kontrollálni akarja őket. Pl. Merkel miért kardoskodott a szíriai megszállás ellen? És még anno miért állt ki az iraki megszállás mellett? Anno, eh.....
LupaW 2013.10.29 10:19:16
@vittore: azt aláhúzandó, hogy nem Németországról van csupán szó.
Eklektikus és mindig az újat kereső rocklegenda a legnagyobbak közül. Lou Reed New York sötét oldalát mutatta akkor, amikor mindenki a Peace and Love jelmezébe bújt. 71 éves korában, egy májátültetést követő komplikáció következtében ment el tőlünk Lou Reed. Ötven évnyi…..
2014. január végéig Udinében a Villa Manin ad helyet a Robert Capa retrospektív kiállításnak, amely a sajtófotózás megteremtőjének tartott magyar származású Capa (eredeti nevén Friedmann Endre) születésének 100. évfordulójának alkalmából került megrendezésre. Az…..
A kiegészítő-feszültséglevezető-örömgyűjtő tevékenységek hiányát egyre inkább tapasztaljuk saját bőrünkön is (pontosabban az idegeinken). Az életforma, a fogyasztás hallatlan fejlődése szinte észrevétlenül ellopta ezeket. Már legfeljebb a népdalkörben énekelnek az…..
Lee Jeffries éveken át kószált London, Párizs, Róma, Miami, New York és Las Vegas utcáink, kapcsolatokat keresve. Ez lehet az, ami az ő képeit megkülönbözteti a sokszor már elcsépeltté vált "homeless" felvételektől. Mert valljuk be, a fedél nélküliek nyomorúságát fotózni…..
A Liu Jo nem rejti véka alá, hogy leginkább kis -és tinilányokat szeret öltöztetni, azt viszont igazán profin (bár nem kifejezetten olcsón) teszik. Az őszi-téli kollekció pihepuha, nem visszataszítóan felnőttes, de nem is primitíven gyermeteg. Egyszóval.... akinek van sok pénze…..
Hotel Castello**** Siklóson, minimum 3 éjszaka szállás foglalása esetén, bőséges hideg-meleg büfé reggelivel és vacsorával. Előfoglalási kedvezmény: 10%, október 15-ig történő foglalás esetén Ár: 24.770 Ft/fő/éj A csomag tartalma: - 30-án este "Előszilveszteri" est-…..
Gyógyfürdő kicsiknek és nagyoknak, házias ételek és igazi szeretetteljes vendéglátás! Aktív, természetközeli pihenés, városnézés és rekreáció! Sok wellness szállodában játram már, de itt van valami egyediség, amit érdemes felfedezni! Először is le kell szögeznem, hogy…..
Richard Gere második, Carey Lowell harmadik házassága volt az, amit egymással kötöttek. Gere most 64, az ex Bond-lány pedig 52 esztendős volt idén, az együtt töltött évek száma pedig 18. Ennyit a számokról, a hír pedig, hogy az álompár válik. Hiába a sok-sok évnyi tapasztalat…..
Evan Baden Szaúd-Arábiában született 1985-ben, ma pedig Minnesotában él és dolgozik. A kortárs fotogrűfia nagy ígérete, bár a "művészieskedés" helyett felvételeivel inkább a figyelemfelkeltés a célja.  A 2007 és 2008 folyamán készített The Illuminates című…..
Madonna a Harper's Bazaar-nak adott nyilatkozatában ismerte be először, hogy 20 esztendős korában, abban az időszakban, amikor New Yorkba költözött, nemi erőszak áldozata volt. "Késsel fenyegetve felcibáltak egy épület tetejére, ott történt az eset. New York amúgy sem várt tárt…..