Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AdWo

171 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gasztro-témában az olaszokat ezekben a napokban a karácsonyi menü legalább elméletben való összeállításán kívül egy új brit törvény foglalkoztatja leginkább, amely kategóriába sorolja a szupermarketekbe kerülő élelmiszereket, a  kizárólag azok azok zsír -és…..
AdWo 2013.12.18 08:31:24
@ZF2: Na jó, ez a komment vagy vicc, vagy elnézést, de nincs kedvem 20 oldalban elemezni a mediterrán konyha előnyeit a magyar, angol és tsai-val szemben, van elég szakirodalom. Az "összes" nem mediterrán...???? KI???????? (Merthogy én nem, sőt, fogytam, és mindazok egészsége ("vér-értékek", zsír, koleszterin stb...), akiket ismerek (sokan vannak itt kint.....). Kevés olyan ország van a világon, ahol létezik az étkezés KULTÚRÁJA, az egyik Olaszország (aztán még lehet itt említeni Franciaországot is, bár ott a hétköznapi ember kevésbé ad az evésre, mint itt) Az átlag angol végülis jobban reagál a Big Mac-re, valóban, olyan szépek, karcsúak és egészségesek az angolok, tényleg. Az anyagcsere pedig egyéni, alkati kérdés, ezenfelül sporttal lehet még "gyorsítani".
Nem, nem egy mega-repülő csészealjról van szó. A felvételeken látható épület Pekingben található és egy bevásárlóközpontnak és irodaháznak, a Galaxy Soho-nak ad otthont. Az épületet a Zaha Hadid, iraki születésű, de Londonban élő építész tervezte. Zaha ráadásul nő,…..
Ez lesz az, amikor jódolgunkban már nem tudjuk, mit kezdjünk magunkkal...? Lehet. Egy román tervezőnek, Lionello Borean-nak viszont bejött az ötlet, páratlan-pár zoknikat gyárt kiváló alapanyagokból a divat fellegvárában, Olaszországban (sic, nem minden román vendégmunkásból lesz…..
Zenóbia Nutellás kalács 2013.11.25 05:25:00
Primkóknak. Meg időhiányosaknak. Meg olyanoknak, akiknek van otthon nutella. És leveles tészta. Meg mindenkinek aki szereti.   Nutellás kalács  Hozzávalók: - kb. 200 g leveles tészta - nutella - tepsi - sütő - ész A fél kilós leveles tészta 2/3-ból…..
AdWo 2013.11.25 14:47:50
" 7Ha testvéred - apádnak fia vagy anyádnak fia -, fiad vagy lányod, szívből szeretett feleséged vagy legbensőbb barátod titokban el akar csábítani, mondván: menjünk, szolgáljunk más isteneknek - olyanoknak, akiket sem te nem ismersz, sem atyáid nem ismertek, 8azoknak a…..
Nemsokára Karácsony, hasznos lesz időben megtervezni az ünnepi menüt egyrészt a hozzávalók beszerzésével kapcsolatos utolsó napi őrjöngés, másrészt merő előrelátás miatt (az iskola már bezárt, a gyerekek a nyakunkon, lesz majd mással foglalkozni az utolsó napokban, mint a…..
Azt hiszem, mondhatjuk, hogy a divatbaki és a stílusteremtést csak kevés választja el egymástól. Sok függhet atól is, hogy a sajtóban-interneten megjelenő look-ra vonatkozóan mik az első reakciók (és kitől származnak...). Carolina hercegnőnek ez esetben nem volt szerencséje, a…..
Nicolai Kilin mindössze 33 esztendős, szibériai családból származik, de Moldáviában született és megjárta a csecsen, afgán és iraki háborúkat is. A Szibériai nevelés című könyv (amelyből a film is készült) írója és a tetoválások értelmezésének szakértője, ezúttal…..
Hogy melyik a világon a legnehezebben megtanulható nyelv? Nem gondolnátok, a lengyel.  A nemzetközi felmérésben az alábbi faktorok szerint kerültek elemzésre a világ nyelvei: - nyelvtan és az ennek szabályaitól való eltérések6 kivételek mennyisége a nyelvben - a beszélt…..
AdWo 2013.11.17 08:05:28
@Pesti Kornél: Nnnnna, még mindig, senkinek semmi konkrétumot nem sikerült mondania. Mi is az, ami nagyon nem stimmel, az elütéseken kívül?? (az újonnan bekapcsolódók kedvéért semmit nem módosítottam, az elütéseket sem, a publikáció óta...). Olyan érdekes, hogy mindenki olyan nagyon okos, hat nyelvet tanul, ötdiplomás, A KOMMENTEKBEN. Aztán mégis nyomor van Magyarországon, ezt a sok eszeteket miért nem munkára fordítjátok? Ja, azért mert csak érvényesül a szokásos magyaros forgatókönyv: egy dolgozik, a többiek meg körülállják és ugatnak rá (ez lenne az a pár kedves kommentelő), akinek nem inge, ne vegye magára... Mellesleg a komment tartalmilag a tartalomra vonatkozoo megjegyzést, a gondolat továbbfűzését jelentené. Nem a betűkön való kritizálást. Szép vasárnapot, Kedveseim! :-D
Eddig Munch Sikolya vitte a prímet, tegnap óta azonban megdőlt a rekord. Az új listavezető Francis Bacon festménye, amelyért a Christie's a new york-i Rockefeller Centerben tartott kortárs árverésén 142,4 millió dollárt adott egy anonimitását megtartó gyűjtő.  ..
Gasztro témában ugye nem csak az számít, mit sütünk-főzünk. Egy jó kis főzőcskeműsorhoz vagy gasztrobloghoz igazi személyiség kell. Karakán, nehezen felejthető arc, határozott fellépés és lehetőleg legalább 10-20 plusz kiló, amely csupán a jó konyha iránti elhivatottságot…..
Svájci frank alapú kötvénykibocsátási szándékát jelentette be a Fiat. A kötvényeket a Fiat Finance and Trade Ltd. (a Fiat ellenőrzése alatt álló, mindazonáltal anonim cég) bocsátaná ki a Fiat által garantált Global Medium Term Notes program keretében. A kötvénykibocsátás…..
A tegnap esti édesség annyiban volt csak olasz, hogy naaaaaagyon kifinomultra sikeredett, hívhatnánk sznob édességnek is.. Neve egyelőre nincs, bár lehetne pl. fehércsoki-levélkék, fehércsoki-lapocskák, ilyesmi...  A hozzávalók csupán: - 20 dkg jó minőségű fehércsoki -…..
A Fiorentina az Európa Liga E csoportjában 2-1-re legyűrte a román Pandurii csapatát, ezzel pedig a legjobb 16 közé jutott. A mérkőzés nem volt annyira sima, mint ahogyan azt a firenzeiek várták:  a 32. percben a románok szereztek vezetést, utána pedig mintaszerűen…..
Az idén 60 esztendős Brunello Cucinelli a kasmír királya. Pont. Brunello Cucinelli azonban nem egy közönséges divattervező. Brunello Cucinelli egy birodalom megteremtője, annak minden velejárójával. Népszerű mind alkalmazottai (tavaly Karácsonykor hálából extra pénzajándékkal…..
A Dubai Nemzetközi Motor Show-n került bemutatásra a Rolls Royce Celestial Phantom legújabb modellje, az überluxus jegyében. Az autó belsejében a karosszériába 446 gyémánt lett beépítve, csak hogy ne hiányozzon a ragyogás utazás közben sem. Mindezenfelül még egy apró…..
November 2. szombat: Parma - Juve: 0-1 Milan - Fiorentina: 0-2 Napoli - Catania: 2-1 November 3. vasárnap: Livorno - Atalanta: 1-0 A többi összecsapás folyamatban van. A legnagyobb flop természetesen a Milan összeomlása a Fiorentina ellen, amely kisebbfajta botránynak adott helyt.…..
Igaz, hogy a szokásostól jóval kellemesebb októberben volt részünk, a hideg azonban nem sokáig várat már magára, napokon belül érkezik, a hőmérsékletváltozás pedig rendkívül éles lesz. A hidegfrontra érzékenyek már 2-3 nappal a front megérkezése előtt jelzik a veszélyt,…..
AdWo 2013.11.03 09:17:17
@valakimas: weekend headaches -ként találsz róla:-)
Valaki rájött már, mi is lehet az olasz divat, az Italian style titka...?  Ha még nem, akkor megpróbálunk rövid betekintést adni abba a világba, ahol az ördög a részletekben rejlik, még akkor is, ha még a nagy márkák között is sokan már a Távol-Keletre helyezték át a…..
Lapo Elkann, a Fiat atyjának unokaöccse sokkoló kijelentést tett: nyilvánosságra hozta, , hogy a kollégiumban töltött évek alatt szexuális molesztálás áldozata volt számos társával együtt, akik közül az egyik - Lapo legjobb barátja mellesleg - másfél évvel ezelőtt…..
A luxuskerékpárok köre új taggal bővült, Hermés 2 új modellt dobott a piacra, egy városi unisex és egy szintén városi, de sportosabb modellt. A francia maison kreálmányai 8-11.000 eurót kóstálnak, még viszonylag olcsónak számítanak a Lamborghini legutóbbi luxuscangáihoz…..
21 nemzet válogatottja már biztos lehet abban, hogy utazhat Rio-ba, mégpedig: Brazília, Olaszország, Hollandia, Belgium, Svájc, Németország, Oroszország, Bosznia-Hercegovina, Anglia, Spanyolország, Ausztrália, Irán, Japán, Dél-Korea, Argentína, Kolumbia, Costa Rica, Amerikai Egyesült…..
V12 biturbó, 624 lóerő, 2 tonna és 3 mázsa. Mindezek mellett az adatok mellet a Rolls Royce-nak sikerült sportautót gyártania, köszönhetően a BMW szívnek is. Több, mint 300.000 eurót kell majd félreraknunk rá.  ..
Evan Baden Szaúd-Arábiában született 1985-ben, ma pedig Minnesotában él és dolgozik. A kortárs fotogrűfia nagy ígérete, bár a "művészieskedés" helyett felvételeivel inkább a figyelemfelkeltés a célja.  A 2007 és 2008 folyamán készített The Illuminates című…..
AdWo 2013.10.08 20:38:52
@doggfather: Hát jó lenne tudni, hogy a kedves tinédzser gyerekek szülei közül hánynak van fogalma arról, mit csinál a gyerek Facebookon vagy Ask-on. Miket publikál, hogy bánnak vele a többiek stb.... Mert a szülők általában nem tudnak semmit, vagy csak szívesen nem akarnak tudni semmit. hátha így néhányan felnyitják a szemüket. Mivel már számos tinédzser lett öngyilkos miután folyamatos zaklatásnak volt kitéve. mondjuk ez a szélsőséges eset, de nagyon gyakori.
Sajnos hazánkban sem márkabolt, sem pedig a márkát árúsító bolt nem létezik, a honlap információi szerint viszont szállítanak Magyarországra is online rendelés esetén.  HOT!:-) Most kaptuk a hírt olvasónktól, hogy Budapesten is elérhetőek a Braccialini táskák a…..