Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dmitrij

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek valaha volt macskája, az pontosan tudja, hogy ezek a végtelenül cuki, de néha dermesztően aljas dögök szeretnek magas helyekről lelökni tárgyakat. Just for fun. Legjobban Teddy, a gazdája szerint is seggfej macska 19 másodpercével tudnám megvilágítani a…..
Mark Neveldine és Brian Taylor eddig együtt dolgoztak, közösen hozták tető alá a Crank - Felpörögve két részét, a Gamer - Harc a végsőkig és a Szellemlovas 2-t. Neveldine ezúttal megpróbál egyedül dolgozni, a The Vatican Tapes horrort készítheti el, amelynek a Lionsgate lesz a…..
Folytassuk a legutóbbi posztunkat újabb három filmmel az idei termésből. 1. Eleven testek - Warm Bodies Rendezte: Jonathan Levine Anno nagyon megtetszett az előzetese, aztán valahogy mégsem siettem a megtekintésére. Talán a tudatalatti radarom érzékelte a veszélyt, mert sajnos…..
A tegnapi poszt után hirtelen elképesztően népszerű lett a Játékvadászat rovat, vagy 30 levél áll sorban, úgyhogy most rögtön kettőt is bedobok - már csak azért is, mert az egyik megfejtésében szinte biztos vagyok. Vera írja, hogy: Szeretném a segítségeteket kérni ahhoz,…..
dmitrij 2013.09.15 17:50:32
Kivételesen Varin kolléga írt beszámolót, mivel nekem mostanság nem lesz időm a film megtekintésére. - purga A Djatlov-rejtély talán minden idők egyik legmisztikusabb és legtöbbet vitatott története, ami mindmáig megoldásra vár. Hónapok óta tűkön ülve vártam a filmet, mert…..
dmitrij 2013.03.17 21:54:41
@Varin: Így jobban belegondolva nekem mégis az volt a mélypont, amikor a főszereplő csaj beszámolt az álmáról. Meg a másik csávó a saját élményeiről. Erre mégis mi szükség volt?! Teljesen odavágta a hangulatot...
dmitrij 2013.03.17 22:45:29
@Varin: SPOLIER VESZÉLY FOLYTATÓDIK

Hát, szerintem ez az egész csak (túl-) misztifikálta az amúgy még normális (?) történetmenetet. De hogy a lány már "előre látta" a hegyeket, meg hogy a csávó hallotta a hangokat? Pffff...
És ha már úgyis a SPOLIER szekcióban vagyunk, engem az zavart, hogy az időutazáskor a páros a Djatlov-incidens végére "ért vissza". Apropó az, hogy mi történt az eredeti expedícióval, még mindig homály (úgymond "pont lemaradtunk" róla).

/SPOILER
dmitrij 2013.03.17 23:00:14
@Varin: Ezzel még önmagában nincs gond, de ugye akkor az eredeti csapatról nem tudunk meg semmit, holott mégiscsak azért mentem el megnézni a filmet :)
Így kb. az lett az eredmény, hogy megoldottak egy rejtélyt, amiről nem is tudtuk, hogy van.

Talán számomra az egyik legnagyobb megválaszolatlan kérdés viszont, hogy az eredeti csapat Z.-betűs tagja (a radioaktív, akit a KGB ültetett a nyakukra), ugye radioaktív lett, mivel "bizonyára itt járt". Viszont a történet szerint akkor még javában dolgoztak emberek a bunkerben.

Na de mindegy, úgyis csak belelovallom magam. Nem is tudom, mikor láttam legutoljára olyan filmet, ami ennyit gondolkodtatott :D