Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.St. forever

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen volt Nitrome-játék a blogban, mert az utóbbi időben nem voltak nagy dobásai a fejlesztőknek, de most a Double Edged című csodával alaposan megleptek. Verekedős akciójáték a kicsike, és nagyon ismerős volt valahonnan már az első pályán is, aztán amikor megjelentek zsákos…..
Dobos Bence Flapo című alkotása nyitja meg a pályaművek sorát. Ügyességi-logikai játékkal van dolgunk, amiben egy golyót kell elirányítani a kijáratig, miután áthaladtunk minden világos pályaelemen (ezek azután eltűnnek). A feladatot a jól megtervezett pályák teszik…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
A Nitrome-antifanok és a disztroj kedvelői pedig próbálják ki a Space Mutants FROM SPACE! című csodát, ami egy Space Invaders-variáns, csak az eredeti játéknál sokkal jobb a grafikája (még jó), pörgősebb, és van benne egy rakás fejlesztési lehetőség. A játék címéért…..
.St. forever 2009.04.03 11:11:10
Nem is olyan sz@r, 10 percet megér.
„Először nem értettem mi a játék ebben a himbilimbiben. Aztán már érdekes lógatásokat is lehetett végezni” – írja Gyu az XRaye-ről. Érdekes ügyességi játék ez, én sem értettem először mi a pláne benne. Aztán megértettem, és kiderült, hogy nem tetszik,…..
.St. forever 2009.01.20 15:14:55
az
Úgy látszik, a múlt hónapban vírusként terjedő Syobon Action máris megihletett néhány programozót, a The Unfair Platformer ugyanis hasonló platformjáték, és már címében is jelzi, hogy a pályákat egyetlen szempontot, a játékos minél aljasabb szívatását figyelembe véve…..
Gépember fedőnevű munakerülőnk egy saját fejlesztésű flashjátékkal aranyozta be a napot: „Ajánlom kipróbálásra eme általam készített, A végzet kurzora című flashjátékot. Az utolsó pályák már komoly kihívást jelentenek, de úgy is mondhatnám, hogy rohadtmód…..
Múlt héten kaptuk a fülest, hogy az Externetnél van, amikor a 8 megás ADSL csak 2 megával megy. Az Externet válaszában elnézést kért, és közölte, hogy az "alaphálózati szolgáltató minden előzetes értesítés nélkül csökkenti Előfizetőink maximális vonali…..