Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RunOfTheMill

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt hét szerdától elérhető a git repó a SF-on, most már át is szerveztem: egy "Helló, Világ!" szintű Google Protobuf kommunikációs osztályt formálisan betettem a Maven projektbe (lásd a pom.xml-t). Ez lesz az alapja a YANonymous Construct és a YANonymous Puzzle közötti…..
Elérkeztünk a félév labormunkáját lezáró második védéshez, amely a http://progpater.blog.hu/2013/03/10/kozos_feladatok_allamvizsga_beugro poszt három alábbi feladatának egyike lehet: [35 pont] 2D grafikus megjelenítő írása a Quantum Consciousness Soccer Simulator -…..
RunOfTheMill 2013.05.25 21:24:21
A (sajnos elég silány minőségűre sikerült) videó, amit ígértem a QCSS megjelenítőmről: www.youtube.com/watch?v=lSIjS9A1Ccw

Összesített pontjaim:
A március 13.-i laboron a hacker howto bináris fára való leképezéséért kaptam 3 pontot,
a március 20.-i gyakorlaton kaptam 7 pontot az LZWBinFás << operátoros kifejezés teljes alakos felírásáért,
20 pontot kaptam az életjátékért,
9 pontot kaptam az XOR-törőért,
50 pontot pedig a védett QCSS megjelenítőért,
Összesen 79 pont.
Mi sarkantyúzna, nagy eszmék miatt,Hogy a muló perc élvéről lemondj?Míg most, jövőd ködön csillogva át,Ha percnyi léted súlyától legörnyedsz,Emel majd a végetlen érzete.S ha ennek elragadna büszkesége,Fog korlátozni az arasznyi lét.És biztosítva áll nagyság,…..
A laborhoz ajánlott muzsika a Fort Minor - Remember The Name: http://youtu.be/VDvr08sCPOc A negyedik laborig a kötelező (márc. 11-i) A KÖNYVből olvassuk el a a 190-218 oldalt a 295-301 oldalt ahonnan 3 olyan dolgot kérdezz meg a binomodtól, amelyet nem, vagy nehezebben értesz, a…..