Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacsistvan98

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nejlon Időutazás a régi fotókon 2013.04.27 11:59:34
Bors Flóra nevéhez fűződnek ezek a remek képek. Flóra egy budapesti lány aki gondolt egyet és elővett néhány nagyon régi híres képet és a Pohotoshop segítségével újragondolta őket. Mindegyik képre odacsempészte magát kezében egy digitális kamerával, pont mint a modern…..
Épphogy kihevertük Szaniszló Ferenc Táncsics-díját, hülyeségnek nincs határa, ezúttal nem NATO gépek támadják a vörösiszap tározókat, hanem twitterrező amerikaiak üzennek hadat Csehországnak! Legfrissebb videó az eset kapcsán, amikor az FBI is téved: Az indok egyszerű:…..
Előadást tartottam pénteken egy örményországi egyetemen. Az ország északi részén, egy magas hegyek által ölelt városban, Vanadzorban. Nem tudtam, hogy előadást fogok tartani, arra számítottam, hogy találkozom 8-10 hallgatóval, akiket esetleg önkéntesként meg tudok nyerni az…..
Az izsáki tragédia sajnos nem magyar specialitás. A szabadság állítólagos hazájában, Amerikában is esett már meg, hogy az éppen igazoltató rendőrnek eldurrant az agya és úgy lelőtte az áldozatát, hogy az rövidtávon bele is halt a sérüléseibe. Mondanám, hogy az ilyen esetek…..
Méghozzá eddig nem látott képekben, melyeket Eric Draper fotós készített George W. Bush nyolc évig tartó, eseménytelennek nehezen nevezhető elnöksége idején. George W. Bush 2001-ben lett az Egyesült Államok 43. elnöke, és posztját négy évvel később is sikerült…..
Durva bakit, vagy ha úgy tetszik, kegyeletsértést követett el a királyi televízió stábja: pénteki reggeli műsorukban, a Ma Reggelben ugyanis elfelejtették levenni az ÉLŐ feliratot arra a kis időre, amíg lejátszottak egy amúgy a szerkesztőségünkben nagy tetszést arató…..
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..