Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trollollol

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új infotainment műsorral jelentkezik február 23-tól a TV2. Az Élet újra című riportmagazin a Napló különkiadása lesz vasárnap esténként. Az új magazint a Napló stábja készíti majd, a műsor a tervek szerint hétről hétre három emberi sorsot mutat majd be. Három olyan…..
VV Veronika, amikor beköltözött a VV5-be, még 52 kiló körül volt, odabent felment 60 körülre, aztán jött VV Cristofel meg az ő ökle, és a nő teljesen befordult, a melleibe rakatott implantátumokat sárgadinnye méretről közepes görögdinnyére cserélte és nekilátott valami…..
trollollol 2014.02.12 10:57:51
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Tegnap óta a falat kapartam kínomban, annyira izgatott voltam, ma végre elcsattan-e egy pár igazi atyai pofon, vagy lesz-e végre valami cicaharc, mert akkora a feszültség a villalakókban, hogy ehhez képest az Észak-koreai helyzet a kanyarban sincs. Rita túlfejlett igazságérzete tudatta…..
A Villa Urának elgyötört ábrázatával nyitunk, úgy tűnik, egy kiadós fogorvosi kezelésre kellene mennie reggel 7-re, de nem, csak kikészíti a szomszédban lakodalmas popra nyerítő Lófejű. Átroncsol hozzá, hogy helyre tegye, ilyet azért talán mégsem kellene hajnalban, de…..
Fájdalmaim vannak, de nagyok. Átvertek és megtévesztettek. Kihasználták a lelkem mélyen elbújó kisgyermeki énem naivitását. A "Mi történt veled, kedves Tedy? Ki bántott téged?" kérdésre adott válaszomig azonban ki kell tartanotok a bejegyzés végéig, mert a spoilerezés a jelen…..
Anikó oson haza megszégyenült fejjel hajnalban, majd ’ hopp, véletlenül rázummol melleire a kamera, biztos megcsúszott az operatőr keze. Akárhogy is, ez már majdnem csöcsfaktor. Próbálna menekülni a reggeliző lakótársak vizslató tekintetet elől, de a konyhapulton héderező…..