Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aranka Köplinger

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok minden fog még történni Felcsúton - olvasom a sokunk számára akár egy kiadós fenyegetéssel is felérő miniszterelnöki üzenetről szóló hírt. Az a helyzet, hogy Felcsúton nem volt még faluház, úgyhogy én a magam részéről örülök, hogy most már ebben sem szenved hiányt a…..
Csütörtök reggel házkutatást tartottak Horváth Andrásnál. A NAV-botrány kirobbantója szerint leginkább a zöld dossziét keresték, mely az általa elmondott dolgokról tartalmaz bizonyítékokat. A Nemzeti Nyomozó Iroda emberei jogosulatlan adatkezeléssel gyanúsítják a volt NAV…..
Aranka Köplinger 2013.12.21 11:26:21
@J_O_L_A_N: tudtommal 28-án ismét tüntetés az adóhatóság előtt . Az emberek totál belefáradtak ebben az egész politikai zutyulékba, csak a választásokon van szükség a lakosságra. A magyar birka, majd összefog ha még nagyon lesz a baj. Adja isten ne legyen.
Aranka Köplinger 2013.12.21 11:32:03
@J_O_L_A_N: Nem gondolom, hogy amatőr . Hasonló esetben mit is lehetne tenni ? Fordult már régebben a kormány tisztviselőkhöz, nem történt semmi. Köti az esküje, adatot nem adott ki. Megkötve táncolás , hogy hiteles legyen , de konkrét dolgot ne mondjon. Tudjuk az olajügyekkel kapcsolatban, az eredményt. Most is elég halk a mostani ellenzék ! Vagy nem ? Minden normális országban már régen az első megszólaláskor indult volna a nyomozás.Nálunk ?
Ez Abszurdisztán , ha valaki nem tudná. Köztársaság , ugyan? Csak szegény Horváthot fogják kicsinálni, nagyon sajnálom mint embert. Nem gondolom hazudna, miért is tenné ? Nagyon értelmesen és összeszedetten beszélt. Gondoljunk azokra akik próbáltak az olajtémában valamit is kideríteni, hol is vannak, mi lett a sorsuk ?
SMS megjott,3x. Benzin reg kifogyott mogottem is.20 oraja varok.Elore gratulalok,h majd egymast kituntetitek. Utolso szavaim. Hajra Magyaro.!Hajra Magyarok!..
Aranka Köplinger 2013.03.16 22:35:47
@Don Quixote de la Ferko:

Ha az út nem másfél óra , hanem annak többszöröse, kifogy a benzin, ja és egész éjjel ment a motor , mert hideg volt.
Aranka Köplinger 2013.03.16 22:36:50
Aranka Köplinger 2013.03.16 22:39:58
@Francois77: Csak egy témát emelek ki, mert az egésszel nem értek egyet szinte.
Ismétlem magam... külön adó a mobilszolgáltatókra, a népnyúzó extraprofitos gazokra, utána meg küldjön ingyen sms-t Hogy is van ez.