Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bitang Gyaur

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
24 órával a havazás megkezdése után előkerült Pintér Sándor belügyminiszter és kesztyűbábja, a Télügyi Kormánybiztos, Bakondi úr sajtótájékoztatójukon fényezték magukat, majd elköszöntek. Riadót rendeltek el, nincs kihirdetett vészhelyzet.A miniszterelnök Brüsszelben, a…..
Bitang Gyaur 2013.03.16 19:27:15
@Jani haverja: "Nem az időjárásról tehet Orbán, meg Pintér, hanem az időjárás okozta helyzet kezelésének elmulasztásáról, a felkészületlenségről, stb. De ezekről viszont vastagon tehetnek. "

Nem védeni akarom őket, de nem az ő dolguk! Pont ez az, amit viktornak és más miniszternek is meg kellene tanulnia, ők nem azért vannak, hogy beleszóljanak az életünkbe, hanem hogy felügyeljék a beosztottjaik munkáját - akik elméletileg azért vannak ott! - Sajna az már más kérdés, hogy igazi Hungarikumként, szinte minden felsővezető úgy gondolkozik, hogy lehetőleg hülyébb legyen a helyettese, meg a slepje,.......... mert milyen már ha vki esetleg majdnem olyan okos lenne, mint a főnöke, és még önálló munkavégzésre is alkalmas! -fújjjj!

Felelős mindig mindenért van,............ csak sajna még ahhoz sem kellően felnőttek, hogy merjék vállalni azt a posztot - velejáró felelősséggel egyetemben, amit egyszer már felvállaltak, mikor hivatalba léptek!!!

Na meg hol marad a következetesség??? A csúnya multikat, a magáncégeket lehet fenyegetni, stb - ám közben elvárja a segítségüket, de a saját alkalmazottaikat nem kellene egy kicsit már befenyíteni??? ..........ha már van köztük adócsalómilliárdos, külföldön élő polgármester (már csak képviselő), szakvégzettség nélküliek, stb, akik csak hazugsággal tudtak odajutni, ahol vannak, mert másképp lehetetlenség!!

A balosoknak meg már ki kellene lökni maguk közül a Mesterházy típusú életformát, hisz amúgyis fityeszesnek készült anno - Veszprémben -, és ugyanolyan semmitérő életforma, mint sokan mások a mostani kormányban.

Azok a versenyidióták, akik nem akarnak továbblátni a "hitüknél", próbálják ki a Gondolkodás Művészetét, ..............nem fog fájni! :)