Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johann Stern

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nikola Tesla minden bizonnyal a XX. század legjelentősebb feltalálója volt. A tudománynak és találmányainak élt, többször is kihasználták más feltalálók, élete végére pedig bátran kijelenthetjük, hogy teljesen meghibbant. Marconi tőle lopta a rádiót, Edison pedig Tesla számos ötletét vette át…..
A hidegháború idején, legfőképpen az Egyesült Államok területén egyre nagyobb félelem volt egy esetleges atomtámadás miatt, ezért a kormány ösztönözte az állampolgárokat saját óvóhely építésére. A most következő cikkben a nukleáris óvóhelyekről lesz szó, melyek a legtöbb posztapokaliptikus filmből,…..
A mai Törökország, Irak, Szíria és Örményország egyes területén élő kurdok közt meghonosodott zsidó közösség egyike a közel-kelet legrégebbi zsidó közösségeinek. A terület, mely az ókori Babilónia része volt csaknem 2.500 éve ad otthont zsidóknak, akik az első jeruzsálemi Szentély lerombolása utáni…..
Johann Stern 2019.10.31 12:04:42
@Visceroid: Olvassunk, olvassunk, olvassunk. Utolsó előtti mondatban a válasz.
Édes Istenem! Ne hagyj el! Megint sikerült elvetnünk a sulykot kurva messzire. Lovas nemzet vagyunk, jól van. Meg van ez a gyorsnaszád kényszerképzet. Akkor most a Fényességes Pótló Alsegéd Helyettes a lovastengerész? Bocskaiban, bőrcsizmában meg kispolgári kalapban. Neröhögtessé…..