Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stb

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az már most látszik, hogy a minden eddiginél nagyobb érdeklődés minden eddiginél több szívást eredményezett Torkos Csütörtökön. A Homár elkötelezett híve a virtuális önbíráskodásnak, úgyhogy aki az imént is vázolt trükkökkel (áremelés, foglalás törlése, kimagaslóan…..
Kicsit kiesik a normál hozzászólások közül, de a Librarything nevű webes könyvkatalogizáló oldal néhány hete magyar könyvtárakból (egyelőre az OSZK és a MOKKA adatbázisaiból) is képes könyveket beolvasni. A magyar nyelvű változat is működik már, bár még nincs teljesen…..
stb 2008.01.04 16:35:30
A blog ötlete akkor született meg, amikor egymás után többször is felmerült ismerősi körben, hogy vannak olyan tévéfilmek, rajzfilmek, de akár tárgyak vagy játékok, amik gyerekkorunkban erős benyomást gyakoroltak ránk, de ma már egy-egy apró részleten kívül nem emlékszünk…..
Néhány rövid megoldás a mai kommentekben felvetettekhez:- Testben mászkáló beszélgető vérlemezkék, nagy orrú vírusok és bátor antibiotikumok, valamint sejtűrhajóban ülő Péter kapitány és nemtommilyennevű barátnője: Egyszer volt, hol nem volt... az élet. Ez a számos…..