Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Den

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az angol Vodafone vírusfilmje azt a kort hozza vissza, amikor a mobilszolgáltatók imázsa még nem volt teljesen összetéveszthető és kicserélhető, és a szpotokban nem csupa tökéletesre sminkelt család, kiskutya és vidám magenta fiatal ugrált Jamie Winchester-slágerekre IKEA-bútorok…..
Las Vegasi körképpel kezdünk, majd a sivatagban folytatjuk. Egy haldokló nő vallomása nyomán valószínűleg egy szövetségi ügyész holttestét találták meg, aki öt éve, egy nappal a kezdődő maffia pere előtt tűnt el. Bones éppen a csontokat vizslatja, mikor egy közelben…..
killtheradical Nyugdíjcsapda 2009.02.20 06:07:00
Jogállam. Jogállamban nem lehet a szabályokat direkt megkerülve nyerészkedni. Emlékszik még valaki arra, amikor drága képviselőink úgy emelték meg a fizetésüket, hogy nem a köztisztviselői illetményalapot növelték, csak a saját szorzójukat? Mindezt a legnagyobb egyetértésben,…..
Ezt a bejegyzést átköltöztettük és a továbbiakban csak új helyén érhető el ITT.(Természetesen a kommentek is elérhetőek ugyanott.)A kényelmetlénségért elnézést kérünk!..
S-blog Autót? Ezektől? 2008.12.29 08:00:00
Egy barátom említette a minap, hogy autót szeretne vásárolni, nincs sok mozgósítható pénze, egymilliónál ne legyen sokkal drágább, ehhez még jönnek ugye a sallgangok, az olyan olcsó mókák, mint az átírás.Van is kedvenc, a mindig szép Ford Focus. Ennyi pénzért akad is szép…..
Den 2008.12.29 09:11:43
Ezzel kellett szembenéznie a képen látható ifjabb Dennis Baltimore-nak, miután a Long Beach-i Wilson Classical High School-ban rongáláson kapták. Apjától kapott büntetése nyomán a srác öt órán keresztül sétálgatott környékükök ezzel a táblával a nyakában, melyen a…..
léggitár Gitár gengszterek 2008.12.01 15:24:00
Volbeat Guitar Gangsters & Cadillac Blood 2008 Mascot Az előző Volbeat lemez amilyen gyorsan betalált, olyan gyorsan meg is untam, ami nem azt jelenti, hogy rossz, csak hosszabb távon valahogy nem jön be. Hirtelen nagyot üt, de aztán semmi. A stílus itt már ki van alakulva ezen…..
comment:com Megbukott a Cápák 2008.10.16 12:14:00
Már áldozata is van a Tv2 őszi rohamának. Mármint a Tv2 oldalán. Az augusztus végén indított Cápák című vetélkedőt a csatorna ma szépen csendben levette a műsorról, fél hat előtt öt perccel már a Szellemekkel suttogó első epizódját ismétlik. Persze a kudarc nem meglepő,…..
Azoknak akik egy kompaktról térnek át egy DSLR-re, megfordulhat a fejében a kérdés, hogy miért jó ez az egész RAW formátum. Gondolom mint én is az elején, aztán át is esnek a ló másik oldalára, a JPEG formátumot száműzik a RAW adta előnyök miatt. Már rájöttem, hogy egyik…..