Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AN2013

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Átéltem a katasztrófát 2013.03.15 17:39:50
Az Átéltem a katasztrófát című cikkünk kommentposztja. Kérjük, ezúttal is kerüljék az indulatos megnyilvánulásokat, és az alaptalan vádaskodást. ..
AN2013 2013.03.16 02:51:09
@Naaaa!: utolsó utáni észrevételem: nem hallottam több ezer embertől,hogy nem láttak hókotrót,csak Tőled és több beszámolóból ezt emelik ki.de ettől még sem Téged,sem másokat nem nézek hülyének,aki esetleg adott helyszíneken és körülmények között nem látott.ha akkor és ott lettem volna a hóviharban,lehet,hogy én sem vettem volna észre,még akkor sem,ha épp mellettük megyek el a túloldalon,hát még ha mögöttem/valahol alsóbbrendű úton áll.valóban zavar,ha alaptalanul vádolják semmittevéssel a Kollégákat,azért írtam,mert láttam még előtte,amíg haladt a forgalom,hogy a kotrók is mentek,s később már a dugóban veszteglő sószóróról is tudok.tudom,nehéz elhinni,hogy egyesek dolgoznak is kis hazánkban a közlekedőkért,de ettől még így van.
AN2013 2013.03.16 03:11:11
@kombusz: már aludni akartam (nem munkahelyen vagyok :)),de ekkora sületlenségre muszáj reagálni,vigyázz,magyarázat,amiből kitűnőre értékeltél:

Veled ellentétben én semmilyen valótlanságot nem állítottam.

kijelzőket Te hol láttál pályára felhajtás előtt?az M0 kivételével én csak már a pályára felhajtás után tudok.Azokon pedig tudomásom szerint ki volt írva a torlódás - ha valahol mégsem,az műszaki hiba vagy emberi mulasztás miatt lehetett,mert igen,azokat is emberek kezelik,akik nem a hátsójukat melengették az irodában,hanem próbálták tájékoztatni,akit tudtak,de minden információ a rendkívüli helyzetben hozzájuk sem jutott el mindig időben - sajnos amiről nincs információ,azt nem lehet kiírni.

matrica:
a bevétel nem az autópálya kezelőé,megy a "közösbe" - a boltban sem a pénztáros kapja meg a vásárlásod összegét,hiába ő szolgál ki/neki fizetsz.de még ha kapná is,az M1-en és az M7-en voltak gondok.lehessen ingyen közlekedni az M3,M5,M6 stb. pályákon is,vagy inkább azokra se lehessen akkor mér egységesen felhajtani?s a matricát elővételben/hosszabb időre is megvették már sokan,így nem hiszem,hogy érzékelhető különbség adódott volna a korábbi zárásból.
vis maior volt,amit tudtak megtettek a tisztítást végzők,a tájékoztatás sajnos valóban akadozott a rendkívüli helyzetből adódó terhelés miatt (pl. telefonvonalak és honlapok túlterheltsége).
jó éjszakát