Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viaferrata.hu

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt 12 évben nagyon sok via ferratán jártunk. A könnyűtől a legnehezebbig, a Savoyai-Alpoktól a Dolomitokig, a látványferratáktól a csúcstámadásokig megszámlálhatatlan utat jártunk be csoportokkal és anélkül is, mert igazán szeretünk a hegyekben lenni és minél több…..
A hosszú hétvége örömére bepattantunk a kocsiba, hogy jópár óra autózás után végre megérkezzünk Horvátország tengerpartján Paklenicába, vagyis a sziklamászók egyik paradicsomába (és egyúttal a Winnetou c. film egyik forgatási helyszínére). Az éjszaka még kissé fagyos…..
Hétvégén ellátogattunk egy rejtélyes helyre - a Kevélyek keleti végén található Monalovac volt felderítésünk célja. Annyit hallottunk már Ős-Buda váráról, hogy ideje volt magunknak is szemrevételeznünk az egyik feltételezett helyet. Élményeink vegyesek voltak, de a hely…..
Lezajlott idei évünk első túrája, február harmadik hétvégéjén két csapat tartott velünk az Alacsony-Tátrába. Célunk volt, hogy hótalpon leküzdve a több mint 900 méteres szintkülönbséget feljussunk annak legmagasabb csúcsára, a Gyömbérre és megcsodáljuk a 2043 méterről…..
Sok szeretettel köszöntünk mindenkit blogunkon! Ezentúl itt (is) találhattok élménybeszámolókat túráinkról. Emellett természetesen lesznek érdekességek, hasznos információk a felkészüléshez és a ráhangolódáshoz, ha úgy döntöttél, magad is útra kelsz :)  Elsőként…..