Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mpetra

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A LUSH sajtótájékoztatóján teljesen megőrültem, amikor bemutatták az új Karácsonyi termékeket, már alig várom, hogy a cikkem végére érjek és mindent bemutassak Nektek! Én nagyon szeretek testreszabott és hasznos ajándékokat adni szülinapra, karácsonyra és úgy gondolom, hogy…..
mpetra 2013.10.12 17:32:05
A mai háztartásokban sok olyan termék található, amely megkönnyíti a nők mindennapi életét! A mosás egy „must have”  kihívás a hölgyek mindennapjaiban ezért fontos, hogy a megfelelően kiválasztott mosógépek mellett olyan hatékony mosószereket használjunk, melyek…..
mpetra 2013.07.05 15:40:00
3
Végre megérkezett a jó idő és eljött a vízi mókák ideje, ha még nem szerezted be a megfelelő kellékeket, akkor most mutatok Nektek egy-két bomba játékot a Játéknet.hu oldaláról, amivel biztosan nem fogtok unatkozni! Ha beleszerettél valamelyik játékba, akkor kattints a képre…..
mpetra 2013.07.05 15:37:15
Ennek a kedves kislánynak Belle  és a nyuszijának Boo megálmodója egy angol hölgy, Mandy Sutcliffe. Angliában egy egész kollekciót épített fel belőle, a gyerekruháktól kezdve a bútorokig. A Ceruza Megapapír üzleteiben a képeslapoktól kezdve, a csomagoló papíron át, …..
mpetra 2013.06.27 18:48:20
Idén is érdemes volt ellátogatni a Pagony kiadó standjához, ahol a megszokott és közkedvelt könyvek mellett három új sorozatot is indítanak. Az első, rég tervezett sorozatuk a Pagony Kreatív, amelyben a könyveikhez, népszerű figuráinkhoz kapcsolódó foglalkoztató füzeteket…..
mpetra 2013.06.21 11:02:33
Úgy gondolom, hogy a HAPPY BOX –ot senkinek nem kell bemutatnom, hiszen akár ajándékokról, akár plüss figurákról vagy kerámia poharakról  beszélünk, ők biztosan benne vannak az első gondolataink között! Szülinapi zsúrok, névnapi köszöntések, különleges alkalmak mindig…..
A mai rohanó világban sokan elfelejtenek reggelezni, pedig az lenne az egyik legfontosabb étkezésünk, amikor a szervezetünket felturbózhatjuk az egész napos pörgésre! Ha mégis van egy kis időd, akkor érdemes olyan finomságokat beiktatni, melyeket egyszerű elkészíteni, mégis…..
A gyerekek imádják a Húsvétot! Egy vidám ünnep, amikor a tojásfestés és a locsolkodás mellett szuper programok várják őket, szerencsére ilyenkor már az idő is napsütéses. Ha mégsem lenne elég a program vagy inkább a kreatívabb foglalkozást szeretné a gyermeked, akkor…..