Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igazam van mert...

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt, hogy milyen idő lesz március idusán, 4-5 napja pontosan lehetett tudni. A hőmérsékletét is, a jellegét is elmondta az Országos Meteorológiai Szolgálat, az Időkép, amatőr meteorológusok sora, fent volt a GFZ-modellen. Olyan persze előfordul, hogy amíg nincs itt a hóförgeteg,…..
Igazam van mert... 2013.03.15 15:08:48
@Kiszaj Károly:

Neked meg nem kellett volna megszületni.
Igazam van mert... 2013.03.15 15:26:04
@imi60:

Érdekes, hogy mindenkit hibáztatsz, csak és kizárólag azokat nem, akiket konkrétan azért fizetnek (a mi adónkból) hogy az ilyen helyzeteket megoldják. És itt már nem arról van szó, hogy 1-2 órát késett a segítség, hanem konkrétan lassan egy napja. Tegyük még hozzá, hogy nem egy Németország nagyságú területről beszélünk ahol egyidejűleg meg kellene oldani a problélmákat, hanem csak és kizárólag a dunántúlról és még ott se minden megye érintett!

Az emberektől várod, hogy felfogják mekkora ítéletidő közeledik, de a hivatalos szervektől nem várod el ugyanezt? Az autópályák tele vannak digitális táblákkal, mutass már egy fotót, ahol azt írta ki a tábla, hogy "azonnal álljon meg a következő pihenőnél, járhatatlan út!" Nem hiszem, hogy volt ilyen, legfeljebb csak akkor amikor már rég elakadt mindenki. Ilyen helyzetben a hatóságnak kell kezébe venni az irányítást, ahogy ez meg is történik minden értelmes országban - csak nálunk nem. Mi lazán elvárjuk a német turistától, hogy halgassa a Kossuth rádiót, aztán a k... anyját ha nem érti.

A lakosság annyit tudott, hogy havazni fog, a hivatásos szerveknek kellett volna pontosan tudni, hogy mennyire és megtenni a szükséges lépéseket. Nem tették meg, amit tettek, azt is súlyosan elkésve. A hatóság totális inkompetenciáról tett tanúbizonyságot - és ez alatt természetesen nem a végrehajtó állományt értem, hanem a vezetőket!

Ezt a büdös életben ki nem magyarázod se te, se senki más, akármilyen izzadtságszagúan próbálkoztok is. Ez bizony el lett kúrva, egyértelmű eredménye az elmúlt évek inkompetens kormányzásának és kinevezési gyakorlatának. Szakemberek helyett minden poszton pártkáderek ülnek, tőlük ennyire futja. Aki elégedett, szavazzon nekik még több hatalmat, újabb 4 évre.
Igazam van mert... 2013.03.15 15:28:44
@Kiszaj Károly:

Te melyik országról beszélsz? Mikor lett itt olyan fasza az életszínvonal, hogy bárki csak úgy kivesz estére egy szobát - na meg ha ő nem akkor majd a munkáltatója. Beszarok :) Mondjuk elhiszem, hogy neked ott a Fidesz székházban így működik az élet, de tudid a Fidesz székházon kívűl ott a magyar valóság, nem ártana kicsit elmerülnöd benne.