Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elit

356 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
May Be The Last Time címet viselő részben Eric, Pam és Mr. Gus egyre közelebb kerül Sarah-hoz Dallasban. Adilyn és Wade átmeneti menedékhelyen húzza meg magát és nem várt "szeretet" kapnak a házigazdától. Sookie kétségbeesetten próbálja megmenteni Bill-t. Utóbbi pedig felidézi…..
Beyoncé hivatalos oldala szombat este teljesen elérhetetlen volt, köszönhetően annak, hogy felrakta tavaly megjelent albumán hallható ***Flawless dalának új remixét, amiben Nicki Minaj is hallható. A feminista himnusznak kikiáltott dal új dalszöveget is kapott, amiben Minaj büszkén…..
Karma címet viselő résszel megkezdődik a hetedik évad második, egyben záró fele. Sookie sokkoló felfedezése után átgondolja kapcsolatát Bill-lel. Dallasban, Eric és Pam nem kívánt szövetségre kényszerül lépni egy közös ellenség (Sarah Newlin) megtalálásához. Lafayette…..
'Death Is Not The End' címet viselő részben az újabb vérfürdő után Sookie, Jason és Sam lesz a rossz hír közlői Bon Temps-ban. Pam feleleveníti, milyen események hatására került Eric-kel Shreveport-ba. Bill és Jessica meglepő önkéntestől jutnak vérhez. Sookie egy emberekből…..
Fire In The Hole címet viselő résszel folytatódik a True Blood hetedik évadja. Rövid összefoglaló: Sookie veszélyes tervet eszel ki a fertőzött vámpírok legyőzésére, miközben a Vince által vezetett fegyveres városlakók is egyre nagyobb veszélyt jelentenek. Lafayette James-hez…..
Mindenki készen áll a ma este érkező második részre? Az epizód az I Found You címet kapta. (Remélem ezt majd Pam fogja mondani Eric-nek, aki így végre újra jelen lehet a sorozatban...) Rövid összefoglaló: Bellefleur étteremből elrabolt túszok egy ismerős arctól remélhetik…..
Ma este kezdődik az HBO True Blood sorozatának hetedik, egyben utolsó évada. Magyar rajongók legegyszerűbben holnap délelőtt nézhetik meg a részt az HBO GO-n, regisztráció nélkül. Szinkronosan július 15-től vetíti majd a csatorna az évadot. A 'Jesus Gonna Be Here' címet viselő…..
Már csak 22x kell álomra hajtanunk fejünket, hiszen június 22-én elkezdődik az HBO vámpírjainak utolsó nagy harca. Kezdjük a nagy posztot az első hivatalos poszterrel, ami USA-szerte már számos nagy városban felbukkant. Csatorna két előzetessel is fokozza az izgalmakat, sőt a…..
Kedvenc vámpírjainknak még van bő két hónapjuk a visszatérésre, de addig is az HBO kiadta az első előzetest, amiből nagyjából leszűrhetjük (vagy éppenséggel nem), hogy mi is vár ránk a hetedik, egyben utolsó évadban. Tavaly augusztusban úgy búcsúztunk el Bon Temps-ból, hogy…..
HBO pár perccel ezelőtt bejelentette, hogy kedvenc vámpírjaink június 22-én térnek vissza a képernyőre, sajnos utoljára. A tíz részes hetedik évadba új szereplőként érkezik Riley Smith és Nathan Parsons, utóbbi Luke Grimes helyét veszi, aki James-t alakította az előző…..
Lady Gaga hét hónap után végre új videoklippel jelentkezett. Az "Egy ARTPOP Film" címet viselő hét perces videóban felcsendül az énekesnő tavaly novemberben megjelent ARTPOP albumának több dala is, de a központi rész a harmadik kislemezre kimásolt, a német DJ, Zedd által szerzett…..
Ha pontos címet kellene adni a bejegyzésnek akkor így nézne ki: Új klip: Kylie Minogue - Sexercize 1.. Merthogy több videó is készült Kylie Kiss Me Once albumának harmadik kislemezéhez. Az elsőt Will Davidson rendezte, akinek köszönhetjük többek közt a SKIRT-höz készített…..
Kylie Mingue bejelentette, hogy ősszel ismét turnézni indul, ami október 18-án Budapestre érkezik. Koncertkörűt szeptember 24-én kezdődik Liverpool-ban. Összesen 15 országba viszi el új show-ját az ausztrál énekesnő. Helyszíneket folyamatosan jelentik be (tovább mögött a teljes…..
Kiszivárgásokat elkerülve, a hivatalos megjelenés előtt egy héttel Kylie a The Guardian-nek megengedte, hogy a teljes Kiss Me Once albumát bemutassák a nagyközönségnek. Minőség "látatlanban" is adott, hiszen a dalok producerei között olyan neveket találunk, mint Sia, Stargate vagy…..
PRISM album harmadik kislemezéhez készült extravagáns videoklip végre megérkezett Katy Pätra-val. ..
Holnap indul Miley Cyrus Bangerz nevet viselő világ körüli turnéja a kanadai Vancouver-ből. Három hónapig tartó észak-amerikai szakasz után hozzánk legközelebb Bécsben ad majd koncertet az énekesnő június 10-én. De addig még legalább 116-t kell aludni. Addig is nézzük, hogy…..
Legfontosabb információt már szerintem minden magyar rajongó tudja: Lady Gaga Magyarországhoz legközelebb Bécsben, a Wiener Stadthalle-ben ad koncertet artRave: The ARTPOP Ball turné keretében november 2-án. Jegyárusítás február 17-én, reggel 9 órakor indul. Rajongóknak azonban a…..
Napok óta lehetett találkozni olyan pletykákkal, hogy a 2000-es évek legsikeresebb orosz export cikke, a fénykorukban még leszbikus, t.A.T.u. lányok a szocsi téli Olimpia megnyitó ünnepségének egyik fellépői lesznek. A hír természetesen azért keltett nagy érdeklődést, mert…..
Miley Cyrus-t nem érdekli mit gondolsz róla. Az énekesnő köszön vissza ránk a W magazin március számának címlapjáról. Fotókat Mert Alas & Marcus Piggott készítette. Miley-val Ronan Farrow készített interjút, amiből a legfontosabbakat kiemeltem. "Nem szeretem a…..
"Üdv mindenkinek! Nagyon izgatott vagyok, hogy végre megoszthatom veletek az Into The Blue videoklipjét. Klipet Dawn Shadforth rendezte, akivel már együtt dolgoztam a Spinning Around, In Your Eyes, Can't Get You Out Of My Head és a 2 Hearts forgatásán is. Elég hosszú múlt áll…..
Jó hír Lady Gaga európai rajongóinak, hogy az énekesnő idén ősszel ismét visszatér az öreg kontinensre. artRAVE: The ARTPOP Ball címet viselő koncertsorozat első európai állomása Belgiumban lesz. Sajnos Magyarországot ismét elkerüli Lady Gaga, de sokat nem kell utaznia annak,…..