Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hapesz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autópályához közel lehet viszonylag kényelmes életet élni évekig? Igen, lehet, adja válaszul helyettünk is az Elite Park megálmodója, Jákob Zoltán tervező és Székelyhidi Gábor csapata. Az újbudai lakópark első ütemében 2018 harmadik negyedévében 268 lakás találja meg a gazdáját, egy hatalmas, V-…..
Elképesztően lélekölő lehet a TV2-nél szórakoztató műsorokkal foglalkozni, programmingot tervezni vagy eladni a sajtónak az újabb és újabb bukást, és ezt azért mondom, mert megnéztem a tegnap esti nézettséget, és kivert tőle a víz. Ha a TV2-nél melóznék, sírnék is, mert iszonyatosan frusztrálna,…..
Hapesz 2017.03.28 16:59:43
@hellrod: nekem is van két TV-m, mégis csak a gépről tolom ki rá a YouTube-ot/letöltött filmeket, sorozatokat, TV adást viszont soha nem nézek, szóval a kettő között nincs összefüggés. TV adást max. már csak az néz, aki nincs tisztában a torrent fogalmával. Nézzen kormánypropagandát, végtelen hosszú reklámblokkokat az, akinek két anyja van :)
A vezetés nem játék. Autósként nap mint nap küzdünk a közlekedést nehezítő útviszonyokkal. Nem elég felvenni a kesztyűt a téli időjárás viszontagságaival, kőkemény koncentrációt igényel az is, hogy a korlátozásokkal és útfeltúrásokkal gazdagított városi közlekedést épségben és balesetmentesen…..
Belsőség Mér' kell ijesztgetni? 2015.03.11 13:45:02
De tényleg, micsoda dolog már. Az ember csak békésen gurul, erre meg rádudálnak. Micsoda viselkedés ez? Hová lesz ez az ország így? Azt hiszem, itt az ideje, hogy mozgalmat indítsunk: senki ne dudálhasson csak úgy a zárt villamospályán tekerő bringásokra. Még a végén…..
Jelenet Budapesten, az ELTE lágymányosi kampuszán. Két autós parkolt rá a Magyar Tudósok körútján lévő kerékpárútra, ahol egy fiatal nő közeledik feléjük biciklin. Kerékpáros: Bicikliút. Rajta állnak a bicikliúton. Autós1: Hol? És? Eltolod? Kerékpáros: Nem az én…..
Hapesz 2013.03.14 20:13:43
@lyken: Ilyen alapon a bringást is meg lehetne dorgálni, hogy miért közlekedik a járdán a gyalogosok között, amikor bőven elférne az úttesten (tehát nem is szabadna ott közlekednie). Hétköznap reggel 9 után tényleg egy horror azon a környéken parkolni, nyugodtan elnézhető lenne, hogy 10 percre valaki leparkolt oda, simán ki lehetett volna kerülni. Ahogy látom nem is nagyon sietett a cangás, ha még arra is ideje volt, hogy leálljon velük trécselni. Felesleges feszkókeltés volt ez a bringás részéről.