Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kököjszi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy joggal vagy sem, azt majd megvitatják azok, akik nézték az évadot, amiben rekordszámú kismama szerepelt (Kollányi Zsuzsi, Csobot Adél, Tápai Szabina és a zsűriben ülő Nagy Adri), de ami a nézettsége alapján már annyira nem volt érdekes. A döntőbe jutott négy páros végső sorrendjét végül nem a…..
kököjszi 2018.06.04 12:22:18
@véleményM: Szerintem az egyik legszórakoztatóbb páros nyert. Nem a 'mindenkit el kell fogadni olyannak amilyen' szólam miatt, hanem mert talán 2 gyengébb produkciótól eltekintve tényleg nagyon jók voltak.
Esztétikum? Pumped Gabó kidolgozott teste szart sem ért a műsorban. Unalmas, nyegle gyerek, ki is szórták az első adás után. Inkább szórakoztató legyen valaki egy ilyen műsorban, mint esztétikus. :P
Magzatvédő táncikálás? Azért Adél esetében ezt messze nem nevezném annak. Még a tegnapi adásban is úgy felpattant az asztal tetejére, amit a korábban kiesett párosok hölgy tagjai nem biztos, hogy bevállaltak vagy így kiviteleztek volna (pl.: Marcellina).
Mindegy, ízlések és pofonik, szerintem jó volt ez így.
Drága családom - Az Emilio Família címmel indult új reality show a Slágert Tv-n, január 29-én hétfőn este. A nézők estéről estére követhetik majd a család magánéletének legapróbb részleteit: a hatalmas közös főzéseket és fellépéseket, sőt az előzetes szerint a veszekedéseket is. A reality állandó…..
kököjszi 2018.01.29 12:52:59
@szociál: Emlékezz, mekkora sikere volt a Győzike shownak. Azt sem csak romák nézték. Viszont nem tudom, mekkora a Sláger tv nézettsége. Ha akkora, amekkorának tippelem, akkor
Emilék műsorának annyi.
Információink szerint újabb pikáncs csavart kap a magyar kereskedelmi tévézés, hiszen Stohl András, aki az RTL Válótársak című sorozatának egyik főszereplője, igent mondott a TV2 felkérésére, és elvállalta a Sztárban Sztár című műsoruk zsűritagságát. Stohl stabil RTL közeli arcnak számít, a Való…..
kököjszi 2017.09.05 09:16:01
@szociál: Volt szerencsém a Válótársak 3. évadában statisztálni. Lehet cikizni, de nekem tetszett. Mindegy, nem ez a lényeg. Stohl (és Scherer!) végtelen alázattal és mindenig tökéletes szövegtudással érkezett. A többiekről ez nem volt elmondható... Szerintem Stohl nem ripacskodott. Miatta nem sokszor kellett felvételt ismételni, és számomra profinak tűnt.
Ja, és színpadon nem csak állítólag jó... ;-)
Március 16-tól Kovács Lázárral és megújult szabályokkal várja a nézőket a TV2 gasztrorealityje, a Hal a tortán. Az első héten Liptai Claudia és Till Attila, Sipos Péter és Sipos Tamás, valamint Tóth Vera és Tóth Gabi főz majd párban. A küldetés alcímmel felturbózott évad újdonsága az lesz…..
Kezdjük azzal, hogy kifejezetten örülök annak, hogy van egy olyan sorozat, ami nemcsak a német, angol vagy skandináv bűnözőkkel foglalkozik, hanem (papíron) a román lomisokkal és szlovák kokaindílerekkel is, és amiben a történetszálak olyan flottul állnak össze minden évadban,…..
Egy olvasónk lőtte az alábbi képeket a hétvégi belga nagydíj közvetítése alatt, amihez valamiért bekapcsolta a feliratot is a digitévés médiaboxon, és ezért nem győzzük áldani, mert ilyen vicces dolgot elképzelni sem tudtunk eddig.   ..
kököjszi 2015.08.24 17:18:08
@mate2003: Nem volt bekapcsolva másik csatorna txt-je. Ez tényleg ilyen volt.
A TV2 ugyan még nem jelentette be, hogy ki vezeti az ősszel induló A Kocka című új vetélkedőjét, de több iparági forrásból úgy tudjuk, hogy a feladatot a Rising Star és az Ének iskolája műsorvezetője, Ördög Nóra kapja. Kíváncsian várjuk, hogy bejön-e a pletyka, meg azt is,…..
kököjszi 2015.08.05 09:00:48
@cukkmukk: Kétszer elolvastam, de megértettem. :-)
A Sorozatwiki szúrta ki, hogy a Televíziós Újságírók Díjátadó gáláján az HBO kvázi hivatalosan jelentette be a Terápia 3. évadát, amiről mindenki azt tippelte, hogy nem fog elkészülni. A Terápia 2. évada egyébként két díjat kapott a TUD-on, a legjobb sorozatnak járó…..
comment:com A nap képe 2015.04.16 08:07:19
VV Fanni kicsit feltöltette a száját, és pont úgy néz ki, mint egy guminő, amit a sarki szexplázában lehet megvenni, pedig nem is.   ..
kököjszi 2015.04.16 13:30:16
Kalamár Tamás, a Barátok közt producere 17 év után hagyja ott a sorozatot. Már régóta lehetett tudni, hogy Kalamár valami új dologba szeretne kezdeni, távozási szándékát most az RTL Klubnak is bejelentette. Kalamár a kezdetektől a Barátok közt élén állt, a Bors úgy tudja, a…..
A Blikk nagyszerű oknyomozását nem tudjuk kihagyni a mai bulvártermés szemezgetésénél, hiszen egy Dream Girls Hungary nevű escort oldalon ráleltek az Éden hotel méltán elfeledett Szandra nevű szereplőjére, akit mi csak Pókmajomként emlegetünk már két éve. A csaj a műsorban…..
kököjszi 2013.03.26 12:27:24
@Buksi3000: "Undorító egy féreg lehetsz ott az udvari klotyód deszkáján ülve, öledben a laptop, és fröcsög ki belöled minden lyukadon a szar" Hát tudod, van egy stílusod. :-D
Apu, apu! Buksi kiszökött!! ....az elmegyógyból.