Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fudosin

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár megpróbált regisztrálni az Erzsébet-program oldalán, hogy élőben is láthassa a csodálatosnak tűnő online sorbanállás újítását, de bevalljuk, hogy a tesztalanynak kitalált Kovács Margó nénit egy érthetetlen hibaüzenet miatt a legnagyobb igyekezettel sem…..
Több, mint 3 ezer emberrel kevesebben dolgoztak májusban a kereskedelemben, mint február végén. A kettő hónap között mi a különbség? Időközben történt egy KDNP féle vasárnapbezárós történet. Ami számomra még ennél is ijesztőbb, az a tény, miszerint a kereskedelem és a…..
Megint be akarja valaki záratni a Déli pályaudvart. Pár napja volt egy baleset, ami miatt nem működik a Déli, rengeteg problémát okozva az utazóknak. Készítettem egy összeállítást, hogy mit is jelentene, ha bezárnák. A Déli pályaudvar egy meg nem ismételhető történelmi…..
Magyarországon az ország valódi irányítói a parlamenti képviselők. A kormánytagok és a minisztériumi vezetők operatív irányítók. Magyarország egy furcsa ország, volt kommunista országként itt minden pont fordítva van, mint normális országban, ahol nem tombolt fél…..
A FIDESZ kormány hatalomra kerülése előtt a nagyobb üzletekben voltak ritka hulladék leadó helyek. Ezek igen gyorsan elkoptak, ahogy a FIDESZ egyre-másra behozta a kereskedelem ellenes törvényeit. Néhány nagy üzletben még megvannak részben ezek a hulladékleadó helyek, ha ilyen…..
Több ismerősömnek van ingatlana nagyon vidéken. Ezek az ingatlanok mára csak készpénzesen eladhatóak, hitelt nem kap rá senki. Több esetről is tudomásom van, a legextrémebbet írtam le, ahol nem kérdés, hogy a hitelezés szinte kockázat nélküli. Egy kimenekült szeretett volna…..
fudosin 2015.01.09 09:10:52
@Dörnyei József: Az előtakarékossághoz jár némi állami támogatás is, ez lehet értelme a hitelen kívül. Mondjuk ezt azért gyengíti a kezelési költség, ami elég magas, de a barátodnak így is több pénzének kell lennie bent, mint amit befizetett.
Az alapproblémán ez persze nem változtat, vidéken halott az ingatlanpiac (nekünk is van egy 6 éve eladó házunk nem is annyira vidéken, 10 km-re a Balatontól egy kis faluban). A bankok tele vannak bedőlt hiteles vidéki házakkal, amikkel nem tudnak mit kezdeni, sok helyről csak azért nem költöztetik ki a tartozókat, hogy ne romoljon az állaga - akik ezt felismerve cserébe b* fizetni, még ha tudnának is. Így aztán nem vállalják a hitelezés kockázatát a bankok.
A kőolaj, földgáz stratégiai fegyver már igen régóta. A II. v.h.-ban pl. Japán azért támadta meg pont a US-t, mert a US fenyegette Japán kőolaj és szén utánpótlását. A kőolaj Oroszország számára pénzt jelent, a földgáz szintén pénz, de több annál, stratégiai fegyver.…..
Ill Ferro érzésem támadt azonnal, ahogy olvastam, hogy jön az Ueber. Sok ember fog belefogni, aztán koppannak majd a Magyar Valóság falán... Az Ueber egy online taxi helyettesítő szolgáltatás, ami olcsóbb, mint a hagyományos taxik. Bárki lehet Ueber sofőr - sorozatgyilkosok és…..
fudosin 2014.11.14 20:31:29
@Dörnyei József: Felejtsd el az Über=Taxi dolgot. Ha utánanézel, rájössz, hogy teljesen másról van szó, csak a média tálalja így, mert hatásosabb (pedig pont te nem szoktál felülni a médiának :) ). Viszont utasokat tud elszívni a taxisoktól, ezért vannak beparázva.
Meghalt Welsz Tamás, egy rendőrautóban, miközben irodájából a rendőrségre vitték. A FIDESZ szempontjából a létező legrosszabb időpontban távozott el az élők sorából. A FIDESZ lejárató kampányt időzített az MSZP ellen - a híres Simon Gábor ügy - aminek egyik szereplője…..
Facebookon, LinkedIn-en és mindenhol máshol folyamatosan kapjuk az impulzust arról, hogy legyünk erősek, kitartóak, optimisták, megállíthatatlanok. De soha senki nem részletezi, hogy ez az erő születési joga egyeseknek vagy pedig előteremthető? Ha előteremthető, akkor hogyan? A…..
Ám ezzel szemben a kiberbűnözők annál inkább. Útmutató, mire érdemes figyelni, ha nekünk címzett kéretlen levelet kapunk látszólag a bank, pénzintézet nevében. Egy korábbi posztunkban arról írtunk, hogy szinte mindenki átverhető adathalászattal, ha a célzott támadást…..
fudosin 2013.09.30 15:08:11
@load error: Viszont nincs mellette a PIN kód, ami nélkül nem tudják aktiválni.
Miután a miniszterelnök feladatul adta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek a luxustermékek szuperáfájának beépítését a jövő évi adótörvényekbe (a családi adókedvezmény kiterjesztése mellett), nagyon komolyan kell venni a javaslatot, s érdemes várható hatását…..
HP nyomtatód van és állandóan cserélgetni kell a patront, sokszor meg az újonnan vásárolt parton sem működik? Nem romlott el a patron vagy a nyomtató, nem fogyott el a tinta. A HP nyomtatók patronjaiban van egy lejárati dátum, aminek az a szerepe, hogy mindig új patront kelljen…..
Magyarország és különösen Orbán Viktor kitűnőre vizsgázott árvíz kezelésből. Az eddigi legnagyobb árvizet vezették át úgy az országon, hogy nem keletkezett komoly kár sehol sem. Nem halt meg senki, nem került víz alá mennyiségben ingatlan, nem keletkeztek nagy károk sehol…..
Igazán jópofa meglepetésben részesülhet, aki Kanadába indul aprópénz nélkül. A vancouveri reptérről a transzfer a belvárosig 7,75 dollár, de az automata nem tud visszaadni. A boldogan megérkező utasok tehát kapnak egy cetlit a visszajáró összegről, amit 4 hét alatt írnak…..
Az urbanizációs terv elképesztő léptékű 40 billiárd (40 000 Mrd) Yuan, megfelel ~ 5 Billiárd ( 5 000 Mrd) Eurónak. Ez Magyarország 50 éves teljes GDP-je. A terv célja az, hogy nagyon sok Kínai polgárt vidékről a nagyvárosba költöztessen. Ehhez természetesen hely kell a…..
Büntetőjogi következményei lehetnek a Trafik ügynek, mivel bizonyíték is előkerült. Valaki hangfelvételt készített egy FIDESZ gyűlésről, ahol szétosztották a trafikokat. A felvétel előkerült és most már bizonyíték. A következő tételek lehetségesek: hivatali visszaélés,…..
A Puskás stadionra 70-90Mrd-ot, az olimpiai központra pedig 30-40Mrd-ot tervez elkölteni a kormány, szerencsére csak 2015-2020 között. Sajnos a kormány már eddig is elköltött néhány szár Mrd-ot stadion építésre vagy hasonlóan értelmetlen dolgokra. A jelenlegi gazdasági…..
Ha van egy kereskedelmi szabályrendszeren lyuk, akkor lesz olyan bűnöző is, aki ezt a lyukat megtalálja és ki is használja. Több millió kis és nagyfogyasztót zsebelt ki egy energiakereskedéssel visszaélő cégcsoport. A hagyományos piramisjáték szabályait követték. Áramot és…..