Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Franky Kiss

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd is megjárta egyszer, amikor a kiskorú unokaöccsét nem engedték be Boszniába közjegyzői papír nélkül a horvát tengerpartra menet.   Sziasztok,   Egyiptomba utazom a gyerekemmel. Van útlevele, én vagyok az anyja. Az utazási iroda küldött nekem egy i…..
Franky Kiss 2013.11.08 05:17:38
@misszlemon: En ugylatszik kakukktojas vagyok. En a sajat tapasztalatom irtam le. 2012 nyaran egy baratom kiserte ki hozzam a 11 eves fiamat. semmi papirt nem kertek meg Kanadaban sem!!! Siman bepecseteltek neki a hataron es ennyi. 1 honapja utazott haza 12 evesen egyedul innen Vegasbol. Megint csak nem kertek semmi papirt!!! 2011 ben voltam otthon akkor csinaltattuk az exemmel a gyerekeinknek az utlevelet es a gyamhatosagos mondta hogy ha a gyereknek csinaltatunk utlevelet azzal jarulunk hozza ahhoz hogy kulfoldre utazzon!!! egyebkent pedig nem vagyok jo viszonyban az exemmel tehat pont azert mentunk mindenhova kerdezni mert mindenbe bele akart kotni..hozzateszem szuloi felugyeleti jogomrol nem mondtam le!
Franky Kiss 2013.11.08 05:21:43
@misszlemon: Valamint mikor atjottunk Kanadabol Vegasba itt a hatosagok megint csak nem kerdeztek semmit! Hozzateszem magyar allampolgar vagyok CSAK! Nincs mashol masmilyen statuszom csak munkavallalasival utazgatok!