Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dobi602

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lehet nem észrevenni, hogy Gyurcsány Ferenc tudatos, előre megtervezett lépésekkel tért vissza a nyári szünet után. Amíg a többi párt a sebeit nyalogatta és kirugdalta, lemondatta a vezetőit, addig a DK folytatja az építkezést. Azzal kezdődött a visszatérés, hogy szombaton a DK elnöke évadnyitó…..
dobi602 2018.09.17 17:23:33
@Szilágyi Imre: Honnan tudod, hogy négyszemközt? Te voltál a csótány a sarokban? Ez egy elmélet, amit kívülről megtanultatok és mantrázzátok egyfolytában. Igen, abban van igazság, hogy 2006-ban nem volt rendben a gazdaság, de azt senki nem várhatta, hogy az új kormány egyből megszorításokkal kezdjen. Na erre jött még a világválság...
(a csótány a Macuskáért volt)
JóVáros Blog 107 ezer 2014.02.16 06:09:15
Kocsis Máté szájával a Fidesz ennyi harckész kampányaktivistáról beszél. Kamu. Én ugyanis 2011-ben Kocsisnak helyi népszavazási kampányfőnöke voltam. Én mozgattam Kocsis nevében a Fidesznyikeket. Pontosan tudom, mi a valóság. És el is mondom. Ez volt az elhíresült Nyolckeres…..
dobi602 2014.02.17 00:14:21
@08.szabogabor: Lehet keresgélni Gábor!
Amit itt a mentségedre felhozol, hogy "hazudok" az nem érv, az csak egy szánalmas ökölrázás!
Mert mit is csinálsz te itt tulajdonképpen több íráson keresztül? A volt barátodat,-az éppen soros kenyéradó gazdádat,- nem túl nagy bűnökben kiárulod.
Az ilyesmiért azelőtt a hozzád hasonlóknak kivágták a nyelvét, de a tiedet nem fogják, ezt jól tudod, mert pont tőlük van a küldetésed. Hogy ezt mégis miért teszed az is világos. El szeretnéd hitetni a világgal, hogy te a DK mellé álltál. Több íráson keresztül is arra hajtasz, hogy ezt minél többen elhiggyék neked, hogy később majd a tanácsaidat is fogadják meg.
Nézzük csak, mit is tanácsoltál az előző írásodban? Azt, hogy az aláírásgyűjtés során nem kell preferálni a saját pártunk eszméit, mert ahhoz már túl késő van. Ehelyett elmondandó a jelenlegi kormány által hozott hibás döntések tömkelege.
Kinek kedvez az, ha nem emlegetjük a saját pártunkat? Annak a pártnak, aki ugyan kormányváltó erőnek tünteti fel magát,de mégsem akar belépni az összefogásba és mind a 106 körzetben indít jelöltet nem csak a kormánypárt, hanem az Összefogás ellen is.
Melyik ez a párt? Aki a Fidesz etetőcsövén fejlődik és bármennyit kampányol is ellene, bármikor kész lenne koalícióra lépni vele.
Bizony, bizony az LMP-ről van szó!
A békés választó bemegy a fülkébe és arra emlékszik, hogy beszélt valakivel, aki,- nem tudni ugyan, hogy melyik párttól jött,- de arról beszélt, hogy nem a Fideszre kell szavazni. Na itt egy hangzatos nevű pártocska : "Hát legyen akkor tényleg más!" és behúzza azt az x-et.
Szabó Gábor! Te az Összefogás aktivistáit próbálod hibás és téves kampányolásra buzdítani!
Hol tanultad ezt a raffinált módszert? Nem! Nem tanultad! Tanítottad Kocsis Máténak, akinek a szárnyai alól nem rég bújtál elő újra.
Nem, nem hazudok, csak erre a következtetésre jutottam és őszintén leírtam, ahogy erre mindig is buzdítottál mindenkit!
Ady EndreFélhomálybanIOtt ültünk némán, édes félhomályban,Te elmerengve, s égő vágyban én.Álmod hová szállt s kié volt a vágyam,Titok maradt az szívünk rejtekén.Talán a múlt viharzott át előttedS előttem halkan tűnt fel a jelen......Neked talán már bántó, kínos álomS…..