Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bumeráng2013

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előzmények: Negyvenmillióra büntette a NAIH a szcientológusokat Rövid összefoglalás: Az adatvédelmi hatóság 2017. október 13-i határozatával zárta le és összegezte a szcientológia vallási egyesület adatkezelését vizsgáló több hónapos hatósági eljárást. Ebben összesen 40 millió forint büntetést…..
Örömmel jelentem be, hogy hosszú hónapok munkájának eredményeként  a mai napon megjelent magyar nyelven egy új személyes történet a szcientológiáról. Ne feledjük, hogy utoljára ilyen könyv magyar szerző tollából 8 évvel ezelőtt jelent meg (amit én írtam).   A könyvről   Dudás Diána 5 évig…..
Egy kis színes hír a mai napra. Kasza Tamás "jedi mester" mellett Kunfalvy Ákos a magyar szcientológia egyik legszórakoztatóbb figurája. A nevéhez fűződnek a Drogmentes Maraton "forráslevelei", amelyekből kiderült, hogyan indult el ez a szcientológiát reklámozó futás: 2001-ban, Svájc hegyeiben,…..
Források:HVG - Nem szcientológus: Tom Cruise évek óta nem találkozik a kislányávalBlikk: Szomorú: több éve nem találkozott kislányával a híres színész – Ez az okaFemina.hu - Tom Cruise évek óta nem látta a kislányát - Hallani sem akar Suriról Több online hír- és bulvárhír-portál is megírta, hogy…..
Immár 21. alkalommal próbálták azt meg, ami az eddigi 20 alkalommal is hatástalannak bizonyult. Felvonult párszáz szcientológus, és nagyon fellelkesítették egymást, hogy mekkora jó fejek és milyen jó a helyzet...
Most tudtam meg, hogy július 17-én, kedden, elstartolt a szcientológia önkéntes lelkészek európai túrájának magyar szakasza Szekszárdon. Íme, az Út a boldogsághoz  a totális jelentéktelenséghez újabb állomása: A jeles eseményről videofelvétel is készült, amelyen jól látható, hogy egész pontosan…..
bumeráng2013 2018.07.21 02:51:59
Korábbi próbálkozások: 1) 2008. ősz: Kampány a Sikeres Vállalkozásokért, az újabb "behozóvonal" 2) Az ezt követő "csúcskonferenciák" (5 volt, az utolsó 2010-ben) 3) 2014. szeptember: A TOP 5000 rendezvény és rövid beszámoló arról.   A "titokszendvics" "Országos, nagy, titkos" bejelentéssel…..
A végleges hír: A NAV hajtott végre ismételt házkutatást a költségvetési csalás ügyében tavaly októberben indított nyomozás részeként, és mint az az egyház közleményéből kiderült, iratokat és eszközöket foglaltak le ismét. Cikkek, források: A rendőrség csak a NAV eljárását biztosította a…..
Ilyet is ritkán látni, szépen összeszedett anyag a tüntetésről, a sajtónak nyilatkozó szcientológusokkal. A szokásos sablon válaszokat adják, bár az egyik az elején elismeri, hogy ez bizony többmillióba fáj. A végén (16:37-től kezdődően) a sztárfotó-készítési rész egyben megdöbbentő és vicces.…..
bumeráng2013 2018.01.26 17:53:06
Ezt tették fel a szcientológusok a hivatalos oldalukra (ide): Nagyon nagy lehet már a kézivezérlés mértéke, mert ezt a közlemény olyan magyartalan, hogy biztosan angolról fordították - tehát már ilyen kis ügyekben is kint döntenek. 1500-2000 embert várnak. Az elvileg létező több mint 10 millió…..
Minden tiszteletem dr. Császár-Nagy Noémi, PhD szakpszichológusé, aki az utóbbi idők egyik legjelentősebb szakvéleményét írta meg a szcientológiáról.  30 oldal, de minden szava üt (a dokumentum többi részét a hivatkozott jogszabályok teszik ki). Itt lehet…..
BEVEZETŐ Ez egy hosszabb lélegzetű útmutató lesz, mely a szcientológia egyház otthagyása óta összegyűjtött személyes tapasztalataimon alapul, és elsősorban ex-szcientológusoknak szól. Természetesen mindenki abban hisz, amiben akar. Senkitől nem vitatom el a jogot arra, hogy higgyen abban, amit L.…..
bumeráng2013 2017.12.21 12:45:04
Üdv mindenkinek, itt Reformer-ess, ami a Reformer női verziója. Reformer abban a megtiszteltetében részesített, hogy közreműködhetek írásaimmal. Már korábban is megjelent egy oknyomozó vendégcikkem, ami sikeresen kiverte a biztosítékot az illetékeseknél. Ez is azok között az írások között van aminek…..
bumeráng2013 2017.10.20 15:15:53
Megjegyzés: Ez a bejegyzés még reményeim szerint frissülni fog. Ezt is megértük. A Ripost értesülései szerint ma reggel 50-60 rendőr hatolt be a szcientológia egyház "ideális orgjába" (Váci út 169.). Házkutatási parancsuk volt, lezárták az épületet.  Az Index megkeresésére ezt írta a…..
bumeráng2013 2017.10.18 20:50:32
@Lehet igazam: Inkább az a szomorú, hogy ezek a dolgok leíródnak megőrzésre kerülnek és ha úgy van kedve ennek a csapatnak a felhasználják őket.
  BEVEZETÉS ÉS HÁTTÉR Ezt a blogot 7,5 évvel ezelőtt, 2008. február 13-án indítottam útjára. Az eredeti szándékom a szcientológia egyfajta reformjának előmozdítása volt (ezt tükrözte a felhasználónevem is), a téma alaposabb objektív tanulmányozása külső szemlélőként…..
Elképesztő fordulat történt a Végtelen Adományozás Egyházának 9 éve zajló projektjében. Idén február elején már írtam arról, hogy elég követhetetlen, hol is tartanak és mennyit is akarnak (ezek az adatok nyilván rontanák az üzletet, így nem publikusak). Akkor egy kb. 2…..
A magyarság történelmének újabb fejezete vált a szcientológus pénzgyűjtés áldozatává a hétvégén. István és Koppány egymással versengve buzdították a kb. 150-200 fős "tömeget", hogy adományozzanak még többet.  Kéf rövid beszámoló jelent meg a rendezvényről, semmi…..
Egy névtelen informátorunk küldte az alábbi szösszenetet. Eredetileg 2012-ben íródott, de valamiért ismét divatos lett "arrafelé". Annyit változott a helyzet, hogy szerencsére már nem sokáig tudnak ezzel blöffölni - a Super Power nevű auditálás már elérhető 1 éve, szóval…..
Ez a hétvége sem telhetett el tarhálós rendezvény nélkül.  A "Nagy Stratégia" címre keresztelt adománygyűjtés cselekménye egy elromlott időgép körül forgott, amely ősembereket hozott a múltból, nem pedig tudósokat a jövőből. Ha jól értettem, a szcientológusok szerint a…..
bumeráng2013 2015.04.22 18:32:00
@Reformer: Timea talán az egyetlen szinész a földön akinek az elmúlt 20 évben egyetlen szerepe sem volt.
Ő egy hivatásos pénzgyűjtő aki 10% ért segít hogy a pénzes elsősorban férfi jólszituált adományozók a lehető legtöbbet adják.Vér profin csinálja.... én már csak tudom...
  Haladó(bb) felhasználók számára innen letölthető: Going Clear magyar felirat Köszönöm mindenkinek a munkáját! A film itt nézhető meg:..
bumeráng2013 2015.04.20 14:52:36
@Kerek:
Én hivatalos ügyvédi levélben tiltottam meg minden adatom felhasználását,ez hamar be is állt talán egy hónap alatt megszünt minden levél mail telefon és ez így van már majdnem öt éve.Viszont amikor szintén ügyvédileg kértem a foldereim kiadását akkor azt a választ kaptam: megsemmisítették,persze ezt tudjuk hogy hazugság
bumeráng2013 2015.04.20 15:01:18
@neduddki21:

Én végigmentem a teljes úton,ateista neveltetés, ismerkedés,ot szintek,teljes kiábrándulás stb stb
Zseniálisan mérik fel kinek miben van szüksége segítségre és bizony az elején tudnak is segíteni.Aztán mind hal a varsában...... egyre beljebb és beljebb.Ördögien jól van felépítve kívülről és így utólag érthetettlen, de aki elindult az útjukon az már nem érzékeli ilyen pontosan mi is történik vele.
Ördögi és gonosz, ha én 2003 ban látom ezt filmet azt hiszem minden máshogy történt volna az életemben .
bumeráng2013 2015.04.20 19:07:29
@Kerek:
Ezért nem, de amikor visszakértük is egy részét kp ben vissza is fizették a befizetéseinknek, akkor igen. Sajnos nem kaptam róla példányt csak pár kevésbé szci barátom mesélte el : behívták őket és úgy kellett elolvasni,hogy a kinyílvánító iratot fogta az etika tiszt.
Büszkén vállalom, hogy egy ilyen embertelen csaló bagázs hivatalosan az ellenségének tart
Megírta az origo.hu is, rengetegen nézték meg  a filmet: Izmosan debütált a szcientológiaellenes film Közel tíz éve nem néztek ennyien dokumentumfilmet az HBO-n, mint ahányan a Going Clear: Scientology and the Prison of Belief című alkotást figyelték. Bár az amerikai…..
Íme:       Szcientológia és a Hit börtöne – Going Clear – új interjú Alex Gibney-vel – 2015 március 17-én...
Március 6-án a Klubrádióban kb. 40 perces beszélgetés volt Majercsik Vilmossal, az OSA magyar irodájának vezetőjével és dr. Szikinger Istvánnal, az egyház ügyvédjével. Itt lehet meghallgatni: 1. rész (9. perctől…..