Regisztráció Blogot indítok
Adatok
com.com

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mégsem külföldön, hanem továbbra is Magyarországon folytatná pályafutását Douchev-Janics Natasa háromszoros olimpiai bajnok kajakos – közölte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség. A versenyző szándékáról levélben tájékoztatta Baráth Etelét, az MKKSZ elnökét és az…..
com.com 2013.03.13 09:58:17
Nobody is there...
Azért ne ítéld el Natasát, mert a szülőföldje színeiben is megmutatná magát, Szerbia a szülő hazája, ott él az édesanyja, ott halt meg az édesapja. A balkáni háború után a Sidney olimpián 4. helyezett 18 éves, nyilván nagyon tehetséges lányt, valóban a fejlődése érdekében hozta Magyarországra az apja. Akkor nem kértek érte átigazolási díjat. Ez nem volt a könnyebb út, lévén, hogy ha otthon marad, válogató versenyek nélkül indulhatott volna bármilyen világversenyen. Megharcolt a helyéért, megtanult magyarul, Athen előtt 4 versenyt nyert (Katinak egy is elég lett volna az induláshoz), vagy emlékezz Pekingre, ahol Kati az egyes eredménye után nyilván nem volt feldobva, és Natasa nyilván nagy részt adott a pároshoz, ami akkor nagyon jól esett a nemzeti színű szíveknek. Megsúgom, akkor is szerb volt! Mi nagy magyarok, szeretnénk, ha az Atheni válogatók óta az "echte magyar" Kovács Kati sem szeretné Natasát, de azt is meg kell súgnom, hogy profi szövetség fűzi össze őket, bármi legyen is a jövő. Valóban tett rossz lelkiállapotban, rossz nyilatkozatokat London után; a dobogón siratta az elmúlt évek iszonyatos munkáját, az áldozatokat amiket hozott azért, hogy ismét bizonyítson. Csak "mi" kommentáltuk úgy, hogy az aranyat siratja. (akkor már volt abból 3) Annyit talán észre lehet venni hogy Natasa élete két dologról szól: most már anya, és kajak versenyző. Szerette volna a kislányát otthon nevelni, és szeretne versenyezni. Mint kiderült, versenyezni így tud, ha ezt a megoldást választja, mert mi ingyen nem engedtük el, és a házassággal pedig nem akar trükközni. Most majd egy "echte magyar" kislánynak várnia kell amíg Nati kiöregszik, vagy hibázik. Azt is megsúgom, hogy három válogatóból kettőn nem fog.. Most még nem.
com.com 2013.03.13 10:46:52
@Nóbádi iz der: nem butuska, és nem is agysebész. Versenyző, és anya; ezt most így tudja csinálni, mert más lehetőség nincs a számára.