Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parazita klub

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közel egy éve hitetlenkedtünk azon a bejelentésen, amit akkor még Lázár János partizánakciójának, esetleg lázálmának tartott az ország. Most azonban visszatért a panelbontás ötlete a közbeszédbe, és úgy hisszük, Lázár most már tényleg nem tágít addig, amíg legalább néhány hódmezővásárhelyi…..
Na végre, már épp nem igazán hittem, hogy jönnek új és értelmes jelentkezők Viktor megdöntésére, amikor a nagy büdös semmiből előbukkant a Momentum. Lehet őket hasonlítgatni a Millához, meg a Tanítanékhoz, a leghülyébbek még Sándor Máriát is felemlegetik, csak baromság. Eddig senki nem tudott…..
parazita klub 2017.01.31 09:23:39
Dúl a plakátháború Magyarországon, ami jó hír a keményen kiábrándult polgárok számára, hiszen Orbán Viktor árnyékbokszolása a menekültekkel megmozgatta az emberek elgémberedett fantáziáját. Végre jól kitombolhatják magukat a plakátrongálók, a fedett nyomozók újra komoly…..
Jobbegyenes Jobbik in dö háuzé 2015.04.14 20:47:19
Olvasom a megdöbbent bejegyzéseket. Hogy már a Dunántúlon is. Hogy már a városiak is, sőt, a kisvárosiak, meg a nagyobb városiak is. Hogy már a középosztálybeliek is. Hogy az egykori Fidesz-szavazók is. És persze az egykori MSZP-szavazók is. Hogy a nácik is. És a liberálisok is.…..
Nem érti a címet? Joggal.Nem cseng ismerősen a szám?Nem csodáljuk. 24 904 milliárd forint a magyar államdósság. Ez az apró kis semmiség csak amolyan mellékesen, kissé szégyenlősen jelent meg a magyar média hátsó szegletében, szinte csak a szaksajtó elelemezgette csendes…..
2014. március 15., 11 óra 53 perc. Az MSZP mikroblogja a következőket írja: „miért van az, hogy csak a magyar meteorológia jelez előre vihart mára? és miért van az, hogy pont 3 órára? és miért van az, hogy aki nem a fidesz állam pénzéből él azt mondja, hogy ma nem lesz vihar…..
parazita klub 2014.03.16 06:19:04