Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ORION

0 bejegyzést írt és 2834 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ő [Krisztus] a láthatatlan Isten képmása, az egész teremtés elsőszülötte...” Az Őrtorony Társulat erre a bibliaversre hivatkozik, hogy alátámassza azon doktrínáját, miszerint a Fiú egy „teremtmény”, szemben azzal az egyetemes keresztény tanítással, miszerint a Fiú „az Atyától született minden idők…..
ORION 2024.03.05 17:44:00
ÜDV-- Az "elsőszülött minden teremtmény közül"----- A teremtményetek nem jehova tanuiért jött!!!
Nem hiszitek???
Figyeljetek!!!--
János 1:31 És én nem ismertem őt; de hogy megjelentessék IZRÁELNEK, azért jöttem én, aki vízzel keresztelek.
Máté 15:24 Ő pedig felelvén, monda: Nem küldettem, CSAK az IZRÁEL házának elveszett juhaihoz.
EZ SZÖRNYŰ!!!-------VICCELEK !!!HEHEHEHE
Ismerjük meg aki mindenkiért jött!!!Krisztus Urunk a Megváltónk megtört, vérző testében a világ teremtője, megtestesült Mérnöke készségesen meghalja az emberiség halálát saját teremtménye keze által, hogy MEGSZABADÍTSA ELMÉNKET a BŰN-ALAPÚ TUDATUNK csapásától,amely korszakokon és nemzedékeken át távolságtartóvá és közömbössé tett bennünket, megrekedve az önsegítő vallásban és az életet túlélni igyekvésünkben.Az Atya, a Fiú és a Szellem emberi bőrbe öltözve, szeretettel és önként megy el egy EMBERI bíróság által lefolytatott, nevetségesen igazságtalan per borzalmas végletéig,megengedve az ártatlan élet botrányos kivégzését,hogy a legmeggyőzőbben meggyőzzön BENNÜNKET az IRÁNTUNK való FELBECSÜLHETETLEN MEGBECSÜLÉSÜKRŐL! Az IRÁNTUNK való MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN SZERETETÜKRŐL!!!Krisztus Urunk azt mondja --igazságtalan perben engem elítélhettek, akár kionthatjátok a véremet is; ez akkor sem változtatja meg IRÁNTATOK való MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN SZERETETEMET és MEGBECSÜLÉSEMET.
„Még egy kis idő, és a világ többé nem lát engem, de ti láttok engem, mert én élek, és ti is élni fogtok.” Az Őrtorony Társulat a János 14:19-et úgy értelmezi, hogy Krisztus visszatérése láthatatlan lesz, és a világ soha többé nem látja Őt. De vajon csakugyan helyes ez az értelmezés?..
ORION 2023.11.15 10:29:08
--"Íme, közeledik a felhőkkel, és látni fogja minden szem, még azoké is, akik átszúrták.--Eljön ez is !!!
DE még ez előtt....!!!
JÁNOS EVANGÉLIUMA 14

1„Ne nyugtalankodjatok: higgyetek Istenben, és higgyetek bennem! 2Atyám házában sokak számára van lakóhely. Ha nem így volna, megmondtam volna nektek. Most elmegyek, hogy helyet készítsek a számotokra. 3Miután elkészítettem, visszajövök értetek, és magammal viszlek titeket, hogy ahol én vagyok, ott legyetek ti is.
- AZ A NAGY KÉRDÉS HOGY MIKOR???
1 thesz 4 15 Ezt pedig úgy mondjuk nektek, mintha maga az Úr mondaná: mi, akik még akkor is élni fogunk, amikor az Úr visszajön, nem fogjuk megelőzni azokat a testvéreinket, akik már korábban meghaltak. 16 Akkor maga az Úr fog leszállni a Mennyből! Felhangzik egy hangos parancsszó, az angyalok fejedelmének hangja és Isten trombitajele. Akkor fel fognak támadni azok, akik úgy haltak meg, hogy hittek Krisztusban. Ők lesznek az elsők. 17 Ezután mi következünk, akik akkor még életben leszünk. Feltámadott testvéreinkkel együtt az Úr fölemel magához bennünket a felhőkön a magasságba. Együtt fogunk mindannyian szemtől-szembe találkozni az Úrral fönt, a levegőben. Ettől a pillanattól fogva pedig mindörökké együtt fogunk lakni Urunkkal! 18 Ezzel vigasztaljátok és bátorítsátok egymást!Jel 10- 7 Azokban a napokban, amikor a hetedik angyal is trombitálni kezd, beteljesül Isten titkos terve — pontosan úgy, ahogy Isten örömüzenetként előre kijelentette szolgáinak, a prófétáknak.” Jel 11-3Én pedig hatalmat adok két tanúmnak, hogy prófétáljanak. Ezerkétszázhatvan napig fognak prófétálni, zsákruhába öltözve.”...7-Amikor a két tanú befejezi feladatát, a tanúskodást, a feneketlen mélységből feljövő Szörnyeteg majd háborút indít ellenük, legyőzi és megöli őket.....11Három és fél nap múlva azonban Istentől az élet szelleme száll a két prófétába, akik talpra állnak. Akik ezt látják, szörnyen megrémülnek. 12A két próféta pedig hangos kiáltást hall a Mennyből: „Jöjjetek fel ide!” Ekkor egy felhőben ellenségeik szeme láttára felemelkednek a Mennybe.
13Ebben az órában szörnyű földrengés támad, amelyben a város tizedrésze elpusztul, és hétezer ember meghal. Akik életben maradnak, nagyon megrémülnek, és dicsőséget adnak a Menny Istenének.
14Ezzel elmúlt a második csapás, de nézzétek, már közeledik a harmadik!
A hetedik trombitaszó
15A hetedik angyal is megfújta trombitáját, s ekkor erős hangok szólaltak meg a Mennyben. Ezt kiáltották:
„Most lett az egész világ feletti királyi uralom
Urunké és az ő Krisztusáé!Ő fog uralkodni mindörökké!”1 kor 15-51Figyeljetek rám, mert titkot tárok fel előttetek: nem mindannyian fogunk meghalni, de mindannyian át fogunk változni! 52Mindez egy szempillantás alatt fog történni, amikor az utolsó trombitaszó felhangzik. Megszólal a trombita hangja, és akik korábban meghaltak, feltámadnak a romolhatatlanságra, az örök életre. Mi pedig, akik akkor még élünk, át fogunk változni. 53Ez a mostani testünk romlandó, ezért feltétlenül szükséges, hogy átváltozzon, és mentes legyen mindenféle romlástól. A mostani testünk halandó, ezért át kell változzon halhatatlan testté.---Jel 10- 7 Azokban a napokban, amikor a hetedik angyal is trombitálni kezd, beteljesül Isten titkos terve — pontosan úgy, ahogy Isten örömüzenetként előre kijelentette szolgáinak, a prófétáknak.--ADDIG IS!!!Tessz I. 5- 23A békesség Istene szenteljen meg benneteket, hogy tökéletesek legyetek. Őrizze meg szellemeteket, lelketeket és testeteket feddhetetlenül Urunk, Jézus Krisztus eljöveteléig. 24Aki meghívott benneteket, az hűséges, és végbe is viszi.!!!
Általában a tantételek kiigazításának a magyarázata, hogy a Szent Szellem arra indítja a vezetőtestületet. Ha így van(/lenne), akkor nincs más lehetőség, mint a kiigazítás. De van itt egy 40 éves magyarázat is, ami "úgymond" kiigazítja a kiigazítások magyarázatát. Őrtorony 1982. 08. 01. 9.bek. 17.…..
ORION 2022.11.14 08:07:52
@Jézusazútésazigazságis: "Lehetséges, hogy történt valami paradigmaváltás a Vezető Testületben?"-Nem gondolom hogy jelentős változás állna be a vallási vezetőkben !!!Az emberek annyira hozzá szoktak a vallási vezetők által hirdetett téves és egyenesen ROSSZ üzenethez, hogy nem elég jók, hogy tenniük kell azért hogy Isten szeresse őket. Ahhoz vannak hozzá szokva, hogy semmik, hogy tenniük kell a szeretetért.
Megszokták, hogy nem elég jók! Az a helyzet hogy minden olyan vallási hitrendszer, amely arra helyezi a hangsúlyt, hogy mit kell tenned az Úrért, nem pedig arra, hogy Ő mit tett érted, lerontja Isten dicsőségét, és leköpi az evangélium művét!!!
ORION 2023.03.06 11:49:18
@Egy_nick: KIVÁLLÓ!!! TETSZIK!!!Én is szeretek piálgatni! Ha már Krisztus urunk is falánk és részeges volt!!!Máté 11- 19 Eljött az Emberfia, aki eszik és iszik, és ezt mondják: Íme, falánk és részeges, vámszedők és bűnösök barátja! De cselekedetei által nyert igazolást a bölcsesség.
Jehova ésszerűtlen útmutatást ígér a jövőben és elvárja, hogy készségesen kövesd azt! Ez nem az ellenség propagandája, közönséges hazugság vagy valami hitehagyós duma! Ellenkezőleg. A felhívás állítólag egyenesen Jehovától jön, a hű és bölcs szolga által közvetített szellemi táplálékként, a…..
ORION 2022.03.19 19:58:42
@Bölcsesség: Ma mit tudsz???
ORION 2022.03.20 16:04:04
@Bölcsesség:""" De van valamim...Az orionköd....vagy fátyol?--ionköd....vagy fátyol?""" ENNYI??? Emlékeztetsz valakire?!
A felkentek életmentő amulettje — nagy becsben tartották A kereszt használhatóságáról vagy tilalmáról nem ír a Biblia. A vezetőtestület mégis az alaptanítások között szerepeltetve a kereszt használata ellen érvel. Az Éleslátás és az Érveljünk könyvek is tartalmaznak szócikkeket a…..
ORION 2022.02.27 18:31:28
@Egy_nick: Semmi közünk nincs a zsidó törvényekhez!!! 3 Móz -27.34 Ezek azok a parancsolatok, amelyeket Mózes által parancsolt az Úr IZRÁEL fiainak a Sinai hegyen.-Mal 4--4 Emlékezzetek meg Mózesnek, az én szolgámnak törvényéről, amelyet rendeltem ő általa a Hóreben, az egész IZRÁELNEK rendelésekül és ítéletekül.-Zsolt -147 -19-20 Közli igéit Jákóbbal, törvényeit s végzéseit IZRÁELLEL.
20
NEM TESZ ÍGY egyetlen néppel sem; végzéseit sem tudatja velök. Dicsérjétek az Urat!- Ef-2 12
Hogy ti, mondom, abban az időben Krisztus nélkül valók voltatok, Izráel társaságától idegenek, és az ígéret szövetségeitől távolvalók, reménységetek nem vala, és Isten nélkül valók voltatok e világon;
13
Most pedig a Krisztus Jézusban ti, kik egykor távol valátok, közelvalókká lettetek a Krisztus vére által.-15
Az ellenségeskedést az Ő testében, a parancsolatoknak tételekben való törvényét ELTÖRÖLVÉN; hogy ama kettőt egy új emberré teremtse Ő magában, békességet szerezvén;--STB STB
Mit tervezett Rutherford a “vén kurvával”? Előrebocsátom, ez nem egy pajzán história lesz! A szóhasználat az bizony Rutherfordé ... is lehetne, de kivételesen nem az. Pedig nagy leleményességgel változatos módon sértegették a más hitűeket a bíró idejében, szavakkal, karikatúrákkal, hangerővel, de…..
Kevés az arató — A hű és értelmes szolga Sátán műhelyéből toboroz Jézus amikor az aratásról beszélt, a szemléltetésében többek között arra is kitért, hogy mit kell csinálni akkor, ha kevés a munkás. Máté és Lukács is úgy emlékezett a tanácsára, hogy az aratás Urához kell fordulni (Máté 9:38; Lukács…..
ORION 2022.02.12 07:06:47
""Jézus Krisztus, a Királyság nagyköveteként tekintett Charles Tase Russellre "" russell ördögi evangéliuma köszönő viszonyban sincs, és nem is lehet Krisztus evangéliumával!!!Hol beszél russel ilyenekről- pl-HOGY-" Jn 1:29 "Isten bárány elvette a világ bűneit."
Minden bűnt elvetett véglegesen ! Zsolt 103,12 "A milyen távol van a napkelet a napnyugattól, olyan messze veti el tőlünk a mi vétkeinket." VAGYIS- Jézus áldozata azonnal eltörölte a vétkeket, bűnöket Isten szemében. Ő már nem látja bűnösnek az embert. Ti tartjátok magatokat bűnös, semmirevaló, szolgáknak. De NEM IGY ISTEN!! Ő megváltottnak, tisztának, ártatlannak tart örökre. AZÉRT MERT- Zsid 10,14
"Mert egyetlenegy áldozatával ÖRÖKRE TÖKÉLETESEKKÉ tette a megszentelteket." Nem majd tesz szentté, megigazulttá, nem majd bocsájt meg, nem a MI TETTEINK ,ELFOGADÁSUNK árán!!!-Féltek a büntető ítélettől???-MÁR NEM KÉNE!!!
Zsidó 27-28 "És miképpen elvégezett dolog, hogy az emberek egyszer meghaljanak, azután az ítélet: Azon képen Krisztus is egyszer megáldoztatván sokak bűneinek eltörlése végett, MASODSZOR bűn nélkül jelen meg azoknak, a kik őt várják üdvösségükre" FELTÁMADT ISMÉT ITT VOLT-MEGTÖRTÉNT!!! Ez minden emberre érvényes.
Krisztus, amikor meghalt, akkor minden ember, minden bűnével és azok minden ítéletével szembesült. Ezután már ilyen tipusú ítélet nem lesz!! Már megtörtént Krisztusban!! 9:28 "..MÁSODSZOR bűn nélkül jelen meg azoknak, a kik őt várják üdvösségükre"
TUDTÁTOK?-A MÁSODIK MEGJELENÉSE a feltámadáskor történt meg!!! Amikor feltámadt, akkor már semmi köze nem volt a bűnhöz!!! Sem Neki, sem nekünk! Ott már csak egy kijelentés van: Ef 2,6 "És együtt feltámasztott és együtt ültetett a mennyekben, Krisztus Jézusban". Már ott vagyunk, bármilyen hihetetlen. Miért??? Mert megigazitott a vére által akkor a halálában! (Róma 5:9) Nézzük az ítélet igéjét: Apcsel, 17:31
"Mivelhogy rendelt egy napot, melyen megítéli majd a föld kerekségét MEGIGAZULTSÁGBAN egy férfiú által, kit arra rendelt; bizonyságot tévén mindenkinek, az által, hogy feltámasztotta Őt halottaiból. A MEGIGAZULTSÁGOT ha megítéli Isten Krisztus által, akkor mit talál?? Bűntelenek , igazak, tiszták, ártatlanok vagyunk Krisztusban!!!Az a baj hogy ezt nem nagyon akarják észrevenni még a nagykaliberű hívő emberek sem!!!Jn 5,22 "Mert az Atya nem ítél senkit, hanem az ítéletet egészen a Fiúnak adta" Az előzőekben pedig azt láttuk, hogy Jézus az ítélő, aki megigazultságban ítéli meg a világot. -RUSSEL HIRDET ILYENEKET???
Most csak gondoljuk végig józanul !
A kereszten a maga döntése alapján magára vette a világ bűneiért járó ítéletet. Most miért gondoljuk azt hogy rajtunk fogja újból számonkérni a már megbocsájtott bűnöket, hogy azok alapján elítéljen??? Ez nonszensz, egy hamis gondolat, amit a vallásos elképzelések alapján ültettek bele a hívőkbe. Ezt el kell felejteni, mert megkérdőjelezi a Fiúságunkat, a szabadságunkat és a megigazult voltunkat!!!
A cikk címe James Sire A Szentírás kicsavarása: Hogyan olvassák félre a szekták 20-féle módon Bibliát című könyvéből származik. Ebben a rövid, de hasznos könyvben, Sire azt tárgyalja, hogy a kereszténység szektái (1) hogyan értelmezik félre és élnek vissza a Bibliával, hogy azután olyan tanításokat…..
ORION 2021.11.08 07:34:08
@Igazság Kereső:" Nem hinném, hogy a Biblia közölne bármi konkrétat is a fentebb írt problémák bármelyikéről."-A kulcs szó a "NEM HINNÉM" ÉS A PROBLÉMA IS EZ A "NEM HINNÉM" A MONDANDÓDBAN!!!PERSZE EZ IS EGY OPCIÓ!Mondhatja egy hal a tengerben hogy nincs tenger (mivel nem látja)!!!
ORION 2021.11.09 09:10:21
@Igazság Kereső: Nincs hozzá kedvem!Kénytelen leszel magad keresgetni !
ORION 2021.11.14 18:45:26
@Ta0066: "Istennek nincs egója,"JJJAAA--annál inkább van igazság kerülőnek!!!HEHEHE!!!
Jehova Tanúi nyilvános kijelentéseinek áttekintése a gyermekvédelem kérdésében A szerkesztő megjegyzése: A cikk áttekintése után az alábbi linkek segítségével közvetlenül áttérhetsz az egyes bekezdések megtekintésére. [Az eredeti angol cikkben. - a ford.] “JEHOVA ISTEN a gonoszság minden formáját…..
ORION 2021.10.16 11:57:56
@Egy_nick: -Nem lehetséges, hogy e két projekt (Sátán és Isten) projektje lényegében ugyanaz?-NEM LEHETSÉGES!!!Az ember megy bele a sátán projektjébe annak ellenére hogy az Isten figyelmeztet bennünket erre !!!Elmondja nekünk mik lesznek!például-7 PECSÉT-7-TROMBITA-7 KEHELY!!!
Lovasok-négy állat a tengerből.
VÖRÖS LÓ- kommunizmus -vörös forradalmak elvették a békét a világból gyilkolták a sajátjaikat is!(kommunista lelkület eszme -kina -szovjetunió-stb)
FEKETE LÓ-KAPITALIZMUS-FEKETE KERESKEDELEM-szóra sem érdemes!(kapitalista lelkület eszme)
FEHÉR LÓ- KATOLICIZMUS-PÁPA ÉS BANDÁJA DETTÓ szóra sem érdemes!
ZÖLD LÓ -ISZLÁM -(iszlám lelkület, eszme)
ÁLLATOK-(DANIEL 7)
1-SASSZÁRNYAS OROSZLÁN -jelképezi Nagybritániát és a belőle megalakuló és függetlenné vált Amerika egyesült államokat!
2-MEDVE-OROSZORSZÁG!
3-PÁRDUC-NÉGY SZÁRNY NÉGY FEJ-NÉMETORSZÁG!Hatalma volt 3 háborút is elkezdeni!(Porosz–francia háború 1870-1871--első világháború 1914-1918,második-1939-1945) 1 ELSŐ BIRODALOM-2 MÁSODIK BIRODALOM,3 HARMADIK BIRODALOM ÉS 4-IK BIRODALOM NAPJAINKBAN (A szárnyak Franciaországot jelképezik!volt egy német francia szövetség)
4-NEGYEDIK állat, rettenetes és iszonyú és rendkivül erős; nagy vasfogai valának, falt és zúzott és a maradékot lábaival összetaposta, és ez különbözék mindazoktól az állatoktól, amelyek előtte valának, és tíz szarva vala néki.23
Így szóla: A negyedik állat negyedik ország lesz e földön, amely különb lesz minden országnál, és megeszi az egész földet, és eltapodja és szétzúzza azt.
24
A tíz szarv pedig ez: Ebből az országból tíz király támad, és más támad utánok, és az különb lesz mint az előbbiek, és három királyt fog megalázni.- A FENEVADDAL az élen EGY királyság lesz 10 vezérrel a közel jövőben!
JEL 17-12
A tíz szarv pedig, amelyet láttál, tíz király, olyanok, akik még birodalmat nem kaptak; de hatalmat kapnak mint királyok egy óráig a fenevaddal.
13
Ezeknek egy a szándékuk; erejöket és hatalmokat is a fenevadnak adják.-A FENEVADTÓL ÉS SZOLGÁITÓL A Föld uraitól az ELITTŐL CSAK pusztítás és pusztulás várható és az ezeket képviselő KISZOLGÁLÓ kormányainktól!!!
Semmi kétség hogy az utolsó időket éli ez az ördögi rendszer!!!
ORION 2021.10.16 23:15:43
@Egy_nick: Isten tudja és átlátja a sátán minden gondolatát!A sátán viszont csak Isten egyes kijelentései alapján próbál következtetni ,vagy épen utánozni próbálja Isten projektjét hogy eltudja hitetni az embereket!Ezt már csak a földkerekségen tudja nagy sikerrel megtenni sajnos amint látjuk is!
A sátán egy örökké létező szellemi lény hogyan tudna ő öngyilkosságot elkövetni???Nem értem?
ORION 2021.10.18 23:27:55
@Egy_nick: A sátán már le van győzve!!!ISTEN -vagyis Krisztus urunk legyőzte őt a kereszten!Istennek vagy a mennyben lévőknek ártani nem tud !A földkerekségén tudja csak a hazugságaival félrevezetni,elhitetni az istentelen, akár vallásos embereket!!! Véleményem szerint lucifer létezett az idők előtt és az idők után is fog létezni!ÖRÖK -MINT AHOGY AZ EMBER IS AZ!!!
  Jehova Tanút arra utasítják, hogy számukra tilos elfogadni a konvaleszcens plazma terápiát (a gyógyultak vérplazmáját), egy új kezelési módszert, amely úgy tűnik, reményt ad a koronavírusban megbetegedettek számára. Egy Jehova Tanúja körzetfelvigyázótól kiszivárgott emlékeztető úgy oktatja a…..
ORION 2021.04.20 20:21:29
@Ihletett: Én is úgy gondolom hogy Istent nem lehet szavakba önteni ,szavakkal megfogalmazni!Ha megtudnánk tenni akkor az már nem lenne Isten!!!
Nem mindegy milyen szellemiség uralma alatt van az ember mert ettől függnek a szokásai,cselekedetei,alapelvei!
Én Krisztusban hívő vagyok és csak ezt az egy szellemiséget,ezt az egy biztos utat tudom az emberek figyelmébe ajánlani!!!Nincs más út!Az összes többi zsákutca!!!
ORION 2021.04.20 20:41:51
@Ihletett:" Mindenki hisz,mert a nem hit is hit!"-JOGOS!Erről jut eszembe -Azért nem léptem be a kommunista pártba, mert már a párton kívüliek pártjának voltam a tagja!hehehe
ORION 2021.04.21 14:12:23
@Ihletett: Az éven leszek ötven.
  A nárcisztikus szervezetek és egyének hasonló technikákat alkalmaznak azon igyekezetükben, hogy mások felett hatalmat nyerjenek Nemrég az a megtiszteltetés ért, hogy csatlakozhattam egy női ex-Jehova Tanúiból álló csoporthoz. Ahogy végigolvastam a bejegyzéseket, észrevettem két érdekes…..
ORION 2021.03.15 17:05:48
@Ta0066: """ a hívek nem értik, hogy "mi velük a baj", ha egyszer Jézus már megváltotta őket,..."""--El kell mondani nekik, fel kell világosítani őket hogy nincs velük semmi baj!Az üdvösség , megváltás (=megmentés, szabadulás, éppé tétel, helyre állítás, megőrzés stb.) több részból áll! Az írás azt mondja hogy az ember szellemből, lélekből és testből áll.(1thes 5:23) Krisztus Urunk keresztáldozata miatt SZELLEMÜNK teljes mértékben megmentést nyert. A Szent szellem mintegy hermetikusan elpecsételte a teljes megváltás napjára. Mikor eljutunk erre a hitre akkor indul a LELKÜNK üdvösségének kimunkálása című projekt ami már rajtunk is múlik! A pszichénk az akaratunk, érzelmeink, gondolataink az Isten kijelentéseihez kell igazítsuk! („ változzatok el a ti elméteknek megújulása által,” Róma 12:2)Krisztust szemlélve (zsidó 3:1) ezek a belső lelki összetevőink a bennünk lakó Szellem „ösztökélésére” mind inkább ráhangolódnak Isten akaratára. Az a bizonyos teljes megváltás pedig a TESTÜNK dicsőségbe öltözésének napja lesz. Tehát az egy majdani állapotunk lesz. Pál erre mondja, hogy várjuk a (teljes) fiúságot, a testünk megváltását (Róma 8:23; FIL 3:21)
ORION 2021.03.19 08:50:23
@Ta0066: Szerintem a hívek már az első fázissal ,vagyis Krisztus urunk értünk bevégzett munkájával sincsenek tisztába!Ebből kifolyólag topognak akár évtizedeken át egy" csecsemő kereszténységnek" nevezett vallásos katyvaszban ahonnan nincs előrehaladás!Ahogy t.csilla-írja maradnak ebben az ördögi körben és nagy eséllyel újból és újból áldozatok maradnak!
Öt év vizsgálódás, sok kemény munka, és a bátor áldozatok tanúskodása után az Ausztrál Parlamenti Vizsgálóbizottság gyermekmolesztálással kapcsolatos intézményi eredményei megérkeztek. Az egyik legfontosabb a Nemzeti Jogorvoslati Rendszer, amelyet nem másra terveztek, mint, ahogyan azt a weboldaluk…..
ORION 2021.02.21 14:06:22
@ORION: Na ejtsünk pár szót a vágtató lovakról--
1 Fehér-Antikrisztus világosság angyalának adja ki magát-pápaság -sok millió ember haláláért felel-fehér ruha ,fehér autó, fehér repülő..stb..stb!
Vörös ló-kommunizmus,sok millió ember haláláért felel!
Fekete ló-kapitalizmus-dettó-szóra sem érdemes!
Zöld ló-Iszlám-vágtat rendesen-de már látjuk is ami hamarosan kiderül!-GONDOLKODJUNK BÉLÁIM!!!
ÜDV!!!
ORION 2021.02.21 14:20:19
@Ta0066: χλωρός-a zöld a fűre-használja az írás ezt a szót!
ORION 2021.02.21 16:09:35
@Ta0066: EEJJHHAAA Mondtam már hogy csípem a búrádat!!! Néha mondtam olyat egyeseknek hogy "füfejű"-vagy neked" fü"-azt hiszem többet nem teszem!hehehe
Történelmi adatok Jehova Tanúinak: A Golden Age (Aranykorszak - majd Vigasz, ma Ébredjetek!) 1923. január 3., 214. oldalán (angolban) található az Őrtorony Társulat képviselőinek egyik nyilvános állásfoglalása a védőoltásokkal kapcsolatban. E korai időszakban, mindenfajta védőoltást tiltottak: "...…..
ORION 2021.01.27 10:17:13
@Mats: Ez bizony nagyon komoly dolog!Vihar előtti csend ahogy trump mondja!!! Ebből régen eltervezett nép írtás lesz hamarosan. Az a baj hogy már nem csak ráveszik az embereket, hanem ráerőszakolják!!!Ok nélkül erőszakkal hordatják a maszkot majd beadják az oltást egy nemlétező járványtól stb .Valahogy igy lesz ez a fenevad bélyegével is amikor majd megjelenik!Bár a tudatlan tömegek dalolva ,énekelve hódolnak majd be a sátánnak!!!Aki nem azt kivégzik!
EZ MÉG NEM A VÉG
ORION 2021.01.28 01:00:53
@Mats: @ORION: A Jelenések könyvéből mit nem értesz?--Ami rám tartozik az nekem világos!!!
Neked miben tudnák segiteni???Pelenka ,elemlámpa- NEM SEGIT!!!
ORION 2021.01.28 14:38:00
@Mats: Igazad van -elvagyok magammal, magamban!Bár megesik hébe-hóba még magammal sem álok szóba!
A Mikulás, legalábbis a rénszarvasokkal repülő Santa Claus valójában egy varázsgombát osztogató északi sámán mai megfelelője. https://qubit.hu/2020/12/06/a-mikulas-tenyleg-lappfoldrol-jon-csak-epp-egy-begombazott-samanrol-mintaztak..
ORION 2020.12.26 07:40:11
@RSZ: A váltságáldozatával, a halálával, a feltámadásával csak annyit csinált hogy adott második esélyt???
És mi volt az emberek első esélye???
Mivel jobb, vagy könnyebb ez a második esély az embereknek???
Hogy látod???
ORION 2020.12.31 10:13:17
@Ta0066:Érdekes, nagyon érdekes-- Le is romboltátok Krisztus testét a templomot, de az 3 nap múlva feltámadt,ahogy mondta, és az új testének temploma áll és jelen van az emberben ,mert ez a templom maga a mindenható Isten , és a Bárány!!!János apostol kijelenti ezt nekünk-"És templomot nem láttam abban: mert az Úr, a mindenható Isten annak temploma, és a Bárány."Ha mennyben nincs templom akkor a földön sincs!A kézzel csinált Jeruzsálemi templomot lerombolták,megszünt minden szimbólumával, hagyományával együtt,elavult minden a múlté !Az régi fajta új zsidó templom még nem áll ,de szerintem 2021 szilveszteréig biztosan állni fog az is,az általam ismert jelek alapján merem ezt kijelenteni!(Hamarosan meglátjuk igazam van -e!!!???)Amint áll az antikrisztusnak ,az új kézzel csinált temploma a zsidók visszatérnek a régi kultuszhoz, rendszerhez és rajuk igaz lesz amit az írás mond-" Az eb visszatért a saját okádására, és a megmosódott disznó a sárnak fertőjébe."
"A karanténtálibok számára egyetlen fertőzött, egyetlen halott is elfogadhatatlan, a járványt meg kell fékezni, bármibe kerüljön is, ezért leállítanának, lezárnának és tiltanának mindent, amit csak lehet – nem számít, milyen következménnyel jár: akárhány áldozat belefér, csak nehogy a fertőzésbe…..
ORION 2020.11.16 19:57:39
@Ta0066:Érdekes az írásmódod csak ez a valódi tudás, belülről fakadó tudás kicsit zavar engem! Ugy két percet néztem most magam a tükörben és egy csúnya kicsit piás bácsit láttam!Mondtam is ISTENEM mi ez ,hogy van ez???Mindjárt meg is vigasztalt hogy én az Ő gyönyörűséges gyermeke vagyok!!!Meg aztán döntsem már el hogy akkor most neki hiszek vagy a saját szememnek!!!
ORION 2020.12.28 10:45:23
@ORION:Dupla vagy semmi!hehehe Oltás Oltárian Óriási ökörség--www.youtube.com/watch?v=crz6qZGZxBY
 A Vezető Testület továbbra is elnyomja az egyéniséget és totális kontrollt gyakorol Még kisfiú voltam, amikor a nagyapám meghalt. Sokat nem tudok az életéről, csak annyit, hogy ács volt, rendőr, és katolikus. Pontosabban ír katolikus és az a gyanúm, hogy édesapám családja nagyon büszke volt a…..
ORION 2020.12.20 19:06:31
@Igazság Kereső: Ezek szerint (tudomány) nem az agy (anyag)hozza létre a gondolatot, a tudatot, az értelmet, a felismerést, a logikát, az érvelést, a kommunikációs képességet ,az intelligenciát, ...stb,hanem csak valahonnan elfogadja,feldolgozza 7-8 másodperces késéssel!
ORION 2020.12.23 20:53:16
@folsav: Ukrán- Magyar paraszt vagyok tesó!!!hehehe
ORION 2020.12.23 20:55:15
Az amerikai székhelyű egyházat 2017-ben tiltották be Oroszországban, szélsőséges szervezetnek nyilvánítva a vallási közösséget. Azóta több száz oroszországi tag ellen indítottak eljárást, tízüket pedig börtönbe vetették. Mi a gondja az orosz hatalomnak a pacifista Jehova Tanúival? Főként az, hogy…..
"Az együgyű minden dolgot elhisz, az eszes azonban vigyáz lépteire". Péld 14:15 (Károli) 2015.10.15.30.o. Őrtorony-cikk úgy gondolom egy újabb karikatúrája a szervezeti tanításnak. A cikk címében is idézett példabeszéd (nekem Károli ford-ból jobban tetszik) szerint a hiszékenyeket,…..
ORION 2020.11.25 08:35:55
@HanSolo2020: Sajnos rossz forrásból,rossz kutakból tankolnak.Ebből kifolyólag rossz a szellemiség!Sanyargatják is őket rendesen az oroszok!!!
Magánhangzókat is jelöltek sokszor az iratok, csak nem magában a szövegben, hanem felé, vagy az irat szélére írva. Na már most mivel a zsidóknak tilos kiejteni Isten nevét, ahol ez volt írva, ott "Ádonáj"-t mondtak, ezt általában a JHVH felé írták. Végül a nagy kavarásban és…..
ORION 2020.08.26 17:26:09
@Ta0066: Sajnos sok a fordítási hiba és van bőven ferdités is!!!-pl gyakran félreértett igevers a Filippi levélben: munkáljátok ki az üdvösségeteket félelemmel és rettegéssel.Ez nagyon kiverte nálam a biztosítékot!!!A görögök a Foveros és Tromeros szavakat használják, hogy leírják a lenyűgözését és csodálatát valaminek ahelyett, hogy a félelem és rettegés szót használnák. De a bibliafordítók úgy adták vissza ezeket a szavakat a görögből, ahogy az a kor teológiai elvárásainak, dogmáinak tökéletesen megfeleljen. A görögben a Filippi vers így szól: Istenfélelemmel és csodálattal lesz előhozva a (bevégezett) üdvösségetek.
Szóval a tiszta jelentés ez:Istenfélelemmel és lenyűgözve, Isten csodálatával fog előjönni az üdvösségetek (ami elvégeztetett)!!!
ORION 2020.08.26 20:01:29
@Ta0066: "" Márk 27 51-53 szakaszon--ilven nincs is?!
ORION 2020.08.26 21:49:35
@Ta0066:- aha igy már más--mi ezzel a gond???Mind feltámadunk- előbb, utóbb!!!hehehe
ORION 2020.08.11 15:00:42
ORION 2020.06.23 13:16:40
@keresemazutam: Reménykedem hogy az őrtorony híveinek előbb utóbb megnyílik a szemük a valóság meglátására és Krisztus híveivé válnak!Én csak ezt az egy utat látom!A többi zsákutca!!!Még egy-bármennyire is zsákutcába járnak ,vagy zátonyra futnak ebben a földi életben-jelen korszakban elég nekik Krisztus KEGYELME!!!
ORION 2020.06.25 20:29:21
@Ta0066:" A technikai-technológiai fejlődés robbanásszerű kibontakozása óta hány szent él a világon?"
Vannak-ne aggódj!!! -Technológiai fejlődés IDE VAGY ODA!
-Róma levél:11:5 Ekképpen azért most is van maradék a kegyelemből való választás szerint.- !!!
ORION 2020.06.26 13:26:18
@Ta0066:"Egy médium által közölt szöveg persze teljesen más, az valóság. "--AZ AZ-MÉDIUMOK- HÓKUSZPÓKOK! Egyetértek veled-EZT MAJMOLJÁK AZ EMBEREK!Bizony bizony ez SZOMORÚ!!!
LÁBNYOMOM... Nagy valószínűség szerint, hozzám közel álló emberek úgy fognak meghalni, hogy nem fogják megismerni azokat az eseményeket, amik a saját döntéseik és az én álláspontom mögött állnak. Ennek igencsak összetett, messze nyúló okai vannak. Férfiak kis csoportja hetente zárt ajtók mögött…..
ORION 2020.06.12 10:16:50
@no one: Tudod tesó ORION már rég felszállt a gonosz hazug világ fölé ,a járványok,a háborúk, a kormányok,a vallások , a sátán fölé stb st. Magasan szárnyalok mint a sasmadár és nézem a világban történő dolgokat!Nincs pontos ismeretem de van bizalmam Istenemben Krisztusban!!!Látod a választásomat - ISTENT választottam!!! Aki elmondta nekem hogy csúnya dolgok fognak történni a közel jövőben de egy cseppet se nyugtalankodjon a szívem !Én nem harcolok sem a világgal, sem az sátánnal-csak nézem ahogy az utolsókat rúgja ez is ,az is!!! Azért néha (mint ahogy észrevehetted itt)ha van kedvem vitézkedem egy kicsit a Krisztusért -megtehetem hisz Isten Fia vagyok!!!
TE IS AZ VAGY!!!Ha a modorodon változtatnál egy kicsit jókat tudnánk itt csevegni!?
ORION 2020.06.12 10:59:14
@no one:"de világ megteremtése, az ősrobbanás, Kb. 13,8 milliárd évvel ezelőtt volt - és az egy NAGYON kicsi szám)."Ez mese óvodásoknak!!!
" Tudod, Istennél máshogy telik az idő - ha telik egyáltalán.."-
-Ha egyszer örökkévalóság- akkor ott nem lehet idő! A teremtésben ami mulandó ott van az idő!Ha most azt mondanám neked hogy Istennél minden hónap -30 nap-és minden év -360 nap stabilan! ELHINNÉD???Gondoltad volna??? -Pedig ezt a titkot megfejtve helyre áll a kép az utolsó idők idejével is! Mert ugye az "ember" összezagyválta ezt is!Na de hagyjuk!!!
ORION 2020.06.12 23:25:32
@mint olvasod: JÓL mondod-- és ez van newton gravitációs ELMÉLETÉVEL IS!!!MESE MESE MESKETE!!!