Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flex Annamária Magdolna

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kezelésről meglógott bolond fickó céltudatosan menetel előre az ausztrál városka utcáin, miközben randomra zúzza le a megfékezésére kiérkező zsarukat meg egyéb formákat...
Flex Annamária Magdolna 2013.03.27 08:43:23
Próbáltatok már elkapni egy meztelen, bekattant alakot?
Van rendőr ismerősöm, aki csinált már ilyet. Nem könnyű. Először is, nem éreznek fájdalmat, másodszor pedig teljesen kiszámíthatatlanok. Ráadásul civilek is vannak a környéken, bármikor ráronthat bármelyikre. Nem véletlenül várták ki az alkalmas időpontot.
Az ismerősöm mesélte, hogy egy két fős rendőrjárőr csak hosszú idő alatt tudott megfékezni egy átlagos testalkatú dühöngőt. Kidobott pár szekrényt az ablakon, és éppen a vezetékes gázt készült felrobbantani, amikor kiértek. Ráfújtak egy fél literes kiszerelésű rendőrségi könnygázt (vagy papriktát, nem tudom), majd leterítették, és rúgták, mert a csávó próbált támadni. Pár bordája, miegymás eltörött, ahogy később kiderült. Ennyitől egy tucat foci ultra is megadja magát, szemre a csávó is kifújt. Majd minden előjel nélkül (felpattant a törött tagjaival, hozzávágta a tévét a rendőrökhöz, kidobta a mikrót az ablakon, és rátámadt a saját apjára. Akkor már ütötték mindenhol a rendőrök, de nem értek el vele sokat. És nem, nem pancserok, hogy kicsúszott a kezükből. Elég nehéz stabilan megfogni egy meztelen csávót, akinek csúszik a bőre az izzadságtól, vértől és a könnygáztól, miközben mindez láthatóan nem zavarja. Ja, a rendőrt bezzeg csípi a könnygáz. Végül a hozzá bilincselték valamihez, amíg nem érkeztek meg a mentők, de félő volt, hogy totál összetöri magát. Úgy rángott, hogy beütötte mindenét a környezetébe, szaporodtak rajta a sebek. Ilyenkor aztán a rendőrt veszik elő, hogy miért hagyta.
Szóval nem egyszerű.
Subba Ezt még gyakorolni kell 2013.03.16 11:12:00
Egyszer meg lesz ez. ..
Flex Annamária Magdolna 2013.03.17 09:39:27
@UnknownArtist:
> Te vagy a videón ugye?
Én ennél már sokkal magasabb szinten tudok magamból szexuális tárgyat készíteni. Ehhez először ki kell kapcsolni a kétkedést a saját testformánkkal kapcsolatban, valamint alaposan tanulmányoznunk kell a legfrissebb pornográf vizuális alkotásokat (mozgó illetve állóképek), ahol számtalan kiváló példát láthatunk arra, hogy aktuálisan milyen testi elváltoztatások, például műanyag mell és körmök, karácsonyi éneklő angyalka száj, illetve milyen kiegészítők, rövid szoknya, 14 centiméteres cipősarok, stb szükségesek a sikerhez. Férfiaknál természetesen ugyanígy megtalálhatóak a genderre jellemző attribútumok.
Vélhetően ezzel próbálkozott, nem túl sikeresen, a felvételen megtekinthető kisasszony is.
Flex Annamária Magdolna 2013.03.17 09:40:39
@kozlekedo:
> Megbecsülném, naponta többször is.
Végre egy IGAZI FÉRFI!

A nők arra vágynak igazándiból, hogy megbecsüljék őket. Naponta többször is.
Flex Annamária Magdolna 2013.03.17 14:06:05
@Xezs: Akkor mivel magyarázod a túltengésüket a médiában? Állítólag azért nincs kultúra a kereskedelmi televíziókban, mert az nem érdekel senkit. Folyton azt mondják, hogy nem ők viszik lefelé az igények színvonalát, hanem csak kiszolgálják azokat. Hiszen profitorientált vállalkozások. Tehát, ha a 18-45 fizetőképes férfiak java része ezt igényli, akkor ezt kapják. Ha nem ezt igényelnék, akkor nem ez lenne, mert csődbe menne a tévé.
Az miért van, hogy angol nyelvterületen nem találni nem plasztikázott színésznőt? Mindenki ránctalanít, feltöltet, beültettet. No?
..
Flex Annamária Magdolna 2013.03.17 10:00:36
@Hanyasvagy_teDiszno:
Ejnye, no! Milyen erotikus fűtöttséggel néző avatar ez kérem?
Subba Vizes játékok 2013.03.12 19:58:06
Ez a szerkezet egy piszoár közvetlen közelében =} ..
Flex Annamária Magdolna 2013.03.12 21:56:40
@Flex Annamária Magdolna: Nincs is avatarom. Ezért regisztráltam ide??
Flex Annamária Magdolna 2013.03.13 07:30:02
@Flex Annamária Magdolna: Csak van már avatarom. Azt hittem, kénytelen leszek elkezdeni hisztizni itt, mindenki szeme láttára. Na, de így. Egészen más érzés itt lenni. Várom a következő poszt.
Flex Annamária Magdolna 2013.03.13 12:40:13
@bozolaciszopdkiafaszt: Kérdés, hogy csak a forgalmazást tilják be, vagy a birtoklást is? Mert ha a birtoklást is, akkor mit fogsz csinálni? Titkosítod a fájlrendszeredet? Valamikor be kell jelentkezned, ha ki akarod nyerni a filmeket. Majd akkor csapnak le rád. Lakossági bejelentésre. Mert mindig lesz valaki, aki bejelentsen. Mert arra ráérnek, hogy azt figyeljék, hogy a szomszéd mikor néz szexuális tartalmú mozgóképeket. Mintha legalább atombombát barkácsolna otthon. Komolyan mondom, ha betiltanák a lekvárfőzést, ezek akkor is igazodnándak. Nyugdíjasok, ráérnek.
Nénike1: "Te, Magdika, hallottad, hogy a másodikról a Kovácsné baracklekvárt főzött? Tízdekánként hordta fel a cukrot, de én kifigyeltem. Majd elviszi a TEK. Ó, hogy hová tart ez a világ..."
Nénike2: "Szörnyű, szörnyű. Semmi erkölcs nincsen máma."
Nénike1: "Egyébként van egy kis szilvám. Nem lekvár, dzsem. Azért becsukom a spalettát. Bejössz kóstolsz."
Így nyomják majd a körfolyosón.