Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bianconeri78

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi évek sikerein felbuzdulva, a színfalak mögött a klub igazgatói továbbra is a jövő Juventusának építésén fáradoznak, s a Tuttosport értesülései szerint, ennek érdekében megfigyelés alatt tartják a PSV fiatal játékosait, s közülük is…..
Massimiliano Allegri az Atalanta elleni 3-0 után úgy nyilatkozott, hogy Gigi Buffon védése döntő mértékben befolyásolta a mérkőzés eredményét. „Nagyszerű győzelem volt. Az AS Roma ugye előzőleg megszerezte a három pontot, így még nagyobb nyomás volt rajtunk, hogy legyőzzük…..
Massimiliano Allegri a Cesena elleni győzelmet követően úgy nyilatkozott, hogy vezetése alatt a Juventus változáson megy keresztül, mivel bizonyos játékosokat nem zár taktikai korlátok közé. A torinói mérkőzésen rendkívül domináns szerepet töltöttek be a hazaiak, könnyedén…..
A Juventus kihirdette keretét a Cesena elleni hazai bajnoki találkozóra, amelyen a bajnoki címvédő az első osztály újoncát fogadja majd a Juventus Stadiumban. A zebramezes csapatból bizonyosan hiányozni fog a Milan elleni rangadón sérülést szenvedő Martín Cáceres, valamint a…..
Juventus FC blog Mercato 2016.01.01 18:17:00
bianconeri78 2014.09.01 21:47:44
@Trieszt120506: Na de nyilvánosan azt mondták nincs pénz,majd jövőre jobban lesz..Most mitől nincs,jövőre mitől lesz..? Ugyan...
A hírek szerint a Juventus az ajánlattételt követően Javier Hernandez, Ezequiel Lavezzi és Stevan Jovetić kapcsán válaszra vár a kluboktól. Az utóbbi hetekben az Öreg Hölgyet mindhárom támadóval összehozták a pletykalapok, és a Tuttosport úgy értesült, hogy mindhárom…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
bianconeri78 2014.07.04 22:04:04
@Tony.: Aktuális Juve játékos nincs,de leendő még lehet..:)
bianconeri78 2014.07.27 00:22:39
bianconeri78 2014.07.29 22:49:58
@Táno: Négy kör van,még egy fordulót kellene vennie majd a Debrecennek,ha továbbjut..
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a Real Madrid ifjú támadóját, Álvaro Moratát, azt követően, hogy a játékos Torinóban sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon. A 21 esztendős spanyol csatár tegnap este érkezett Olaszországba, hogy az orvosi stáb…..
bianconeri78 2014.07.20 10:36:05
@keshudioo: És mindennek kb a dupláját lehet számolni az olasz adózás miatt...
Juventus FC blog Conte lemondott 2014.07.15 20:28:08
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy Antonio Conte lemondott a Juventus kispadjáról. A hírek szerint a szakember nem tudott megegyezni a Bianconeri vezetőségével a szerződéshosszabbítás feltételeiről, így Conte és a klub közös megegyezéssel szerződést bontottak. A Juvét…..
A Juventus-szurkolók számára borzasztó pletykák kaptak szárnyra a torinói csapat motorjáról. Arturo Vidalt már több angol lap a Vörös Ördögök játékosaként látja, miután a chilei száját elismerő szavak hagyták el a manchesteri gárdával kapcsolatban. A 27 éves játékost,…..
A francia válogatottal a világbajnokságot is megjárt Paul Pogba szabadságát tölti éppen, s megfordult Londonban is, ezzel beindítva az angol sajtó fantáziáját, amely rögtön pletykák garmadáját szőtte a Juventus középpályása és a Chelsea között alakulóban lévő…..
A nyári szezon egyik első igazolásaként, a Juventus megszerezte a Genoa saját nevelésű középpályását, Stefano Sturarót, aki boldogan nyilatkozott az őt faggató újságíróknak. A fiatal játékos teljes játékjoga a Juventus tulajdonába került, azonban a torinói klub egy szezonra…..
bianconeri78 2014.07.04 22:07:54
@keshudioo: Hát ha azt vesszük,hogy egyik barátom kislányáról is van YouTube video...:D
A legújabb olasz sajtóértesülések szerint a Juventus mellett két hazai rivális: az Inter és az AS Roma is harcba szállhat a torinói klub által üldözött 19 esztendős középpályás, Adrien Rabiot kegyeiért.  A zebramezes csapat már megszerezte a Paris Saint-Germain egyik…..
bianconeri78 2014.07.03 21:21:04
@Apuleius: De mi legalább még láttuk élőben a BL-győztes csapatot (gondolom te is),míg sokan már csak YouTube-on..:)
bianconeri78 2014.07.03 21:35:32
@Rivendell: Ezer bocsánat..:D Nagyon helyes..:)
bianconeri78 2014.07.03 22:15:16
@Apuleius: Az a BEK döntő nekem még kimaradt..A 86-os VB amire emlékszem gyerekként,pont a legjobb időszak..:D
@babo0410: Én akkor már a Juve és a Fradi miatt néztem,a Juve a 90-es VB után lett kedvenc,Baggio átigazolása után..:)
A Juventus kihirdette keretét az Olympique Lyon elleni Európa Liga negyeddöntő visszavágójára, amelyen a felek a versenysorozat döntőjének is hamarosan otthont adó Juventus Stadiumban mérhetik össze tudásukat. A Juventus legfőbb hiányzója a hetek óta sérüléssel bajlódó…..
A Juventus a válogatott szünet után jó hangulatban készülhetett a vasárnap kora délutáni meccsre az ellen a Fiorentina ellen, amelyet tavaly szeptemberben Firenzében pontvesztésre kényszerített, illetve amelyet februárban Torinóban 2-0 arányban legyőzött. A bajnokcsapat mellett…..
Legutóbbi nyilatkozatában az UEFA elnöke, a Juventus egykori támadó középpályása, Michel Platini azt a kijelentést tette, hogy az Öreg Hölgy képes májusban a magasba emelni a BL trófeát. A bianconero csapat mindeddig csupán két döntetlent ért el európai porondon idén, az F.C.…..
2013. szeptember 2. 23:00 Immáron hivatalosan is lezárult a nyári átigazolási időszak Olaszországban. 22:45 Paratici távozott az ATA Hotelből, így nagy eséllyel Quagliarella marad a Juventusnál és a mercato a csapat számára befejeződött. 22:20 Paratici is megérkezett az ATA…..
A legfrissebb sajtóértesülések szerint az Arsenal csapata 9 millió eurót ajánlott a Juventusnak, de Antonio Conte a transzfer útjába állt. Az olasz átigazolási szakértő, Tancredi Palmeri fedte fel a történteket a mai délután, ám elmondása szerint az események pénteken…..
Monacóban ma este megtartották a Bajnokok Ligája 2013-2014-es szezonjának csoportbeosztását, s a Real Sociedad továbbjutásának köszönhetően a Juventus a második kalapba kerülve várta Fortuna szeszélyes döntését. Az Öreg Hölgy végül a kiírás B csoportjába került, ahol egy…..
A bajnoki címvédő Juventus csapata 27 fős keretet hirdetett a Szuperkupa döntőre, amelyen a zebramezesek az Olasz Kupát elhódító, az elődöntőben éppen az Öreg Hölgyön túllépő Lazio csapatával mérkőznek majd meg. A mérkőzés érdekessége, hogy a mérkőzés a római Stadio…..
bianconeri78 2013.08.18 22:32:26
@danimester1: Nem,mert akkor két számjegyű lehetne akár a különbség,és kizárnának megint,hogy csalunk..:D
A Juventus csatára a napokban reagált azokra a hírekre, miszerint arra készülne, hogy visszatérjen Spanyolországba csupán egy hónappal az után, hogy Olaszországba költözött. A huszonnyolc éves csatár szabadon igazolható lett szerződése lejártával és július elsején…..
Egyes jelentések szerint a Galatasaray kész borsot törni a Juventus és az Inter orra alá, akik csakugyan szeretnék megszerezni Aleksandar Kolarovot a Manchester City gárdájától. A Goal.com forrásai szerint ma délutánra a török klub került pole-pozícióba a szerb játékos…..
Juventus FC blog A TIM kupa kerete 2013.07.23 18:00:00
Antonio Conte kijelölte a TIM kupára utazó 23 fős keretés, amely az olasz bajnok, a Milan és a Sassuolo között kerül megrendezésre. Ugyan az Öreg Hölgy csapata közel sem teljes, hiszen telis-tele van hiányzókkal, a Konföderációs Kupán részt vevők még édes szabadságukat…..
bianconeri78 2013.07.23 22:41:17
bianconeri78 2013.07.23 23:04:17
@Trieszt120506: Lehet rosszul tudom,de ha minden igaz Zaza fele játékjogáért megkaptuk Berardi fele játékjogát..
A Juventus legnagyobb sztárja, Simone Padoin után Federico Peluso is megszólalt az előszezoni felkészülés alatt. A védő is megerősíti csapattársa korábbi nyilatkozatait, melyek szerint a csapat célja a harmadik zsinórban megszerezhető Scudetto begyűjtése. "Meg akarjuk nyerni a…..
Az Interhez aláírt Walter Mazzarri nem titkolja azon érzéseit, melyek szerint szeretné a bajnokságban megelőzni a Juventus, a Fiorentina, a Napoli és az AC Milan csapatait. A Nerazzurri az előző szezonban 9. helyen zárt a bajnokságban, mely után Andrea Stramaccionit elküldte a…..