Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TRSI

27 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Lendületes hetet! 2014.05.05 08:01:00
Ennél a lendületes lengyel családi bulinál viccesebb dolgot ebben a hónapban már nem fog látni sehol, senki. Balkáni apokalipszis most! #hülye_tánc  #kutya_kergetés  #kötélhúzás  #alkohol  #hábé  #részeg_család  #lengyel  #fetrengés #seggberúgás    ..
TRSI 2014.05.05 11:13:50
@rosszindulatúdaganat: hagyd... vipera túl tanulatlan bunkó ahhoz, hogy ezt megértse.
Focis játékok Focis játékok 2014.04.30 10:55:31
Tud valaki mondani még egy olyan sportot amely olyan népszerű mint a foci? Szerintem most nem sokan emelték a kezüket a magasba, hiszen a foci az a sport, ami gyakorlatilag az egész földön elterjedt és méltán népszerű! Ennek köszönhetően persze a játékok fejlesztői se…..
Awwww, jóój, hát mennyire vigasztalnám?! Szép lelkű, faszsapkás Pharrell, ide veled! (Viszont ezt az Oprah-t valaki iktassa már ki a médiából, pls.) ..
TRSI 2014.04.15 10:48:13
Ezen az oldalon mi mások lehetnének a főszereplők mint a traktoros játékok? Az egész blogot ennek a témának szenteltük, így nem nagyon kell azon csodálkozni, hogy más itt nem található. Persze nem vitatjuk egy percig se, hogy vannak más, igen szórakoztató játék kategóriák is az…..
Traktorral versenyezni? Ilyen őrültség is csak egy paraszt agyában fordulhat meg, aki nap, mint nap traktorral közlekedik. És ebben a játékban pont ez az amiről szó van. Menj végig a pályán olyan gyorsan amilyen gyorsan csak bírsz a traktoroddal! Hajrá! ..
Egy bányában dolgozol a traktoroddal. Hirtelen földrengés rázza meg a tájat. Érzed, hogy a bánya hamarosan beomlik, és igazad is van, mert elkezdenek hullani a plafonról a kövek. Tudod, hogy gyorsan ki kell menekülnöd, különben betemet a bánya a traktoroddal együtt. Ezért…..
Traktoros játékok Traktor kaland 2013.08.26 14:05:14
Vegyél részt egy igazi traktor kalandban! Terepezz egy igazi brutális, nagy kerekű traktorral! Arra viszont figyelj, hogy a lendület ne vesszen el, mert könnyen egy gödörbe  ragadva találhatod magad. Igazán jó grafikájú traktoros játék ez, nekem nagyon tetszett, biztos nektek is…..
Lovas játékok Lovas játékok 2013.07.23 14:01:33
Az online lovas játékok, manapság virágkorukat élik. Nem csoda, hiszen egyre több lány játszik ilyen játékokkal, és ezek a játékok inkább őket és az állat rajongókat célozzák meg. De miért csak a lányokat vonzzák a lovas játékok, számomra is teljes rejtély. Hiszen a…..
Stratégiai játékok Hex mines 2013.05.25 17:21:28
Az aknakereső annak idején nagyon népszerű játék volt. Nem csoda hiszen ez volt az egyik olyan stratégiai játék, amely alapból be volt építve a windows 95-be. Így a passziánsz játékon kívül még ez volt az, amit annyian nyúztak! És most eljött az aknakereső online változata is…..
Lovas játékok Memória 2013.05.23 08:26:00
Játszanál memória játékot lovakkal? Akkor itt a neked való játék! Fordítsd meg a kártyákat és keresd meg a párokat. Ehhez csak a memóriádra hagyatkozhatsz. Minél jobb a memóriád annál kevesebb fordításból találod meg a párokat és szedsz össze több pontot! Hajrá! ..
Ha két ló szerelembe esik egymás iránt, akkor semmi sem állhat közéjük. Vagy mégis? Bizony sajnos ott van a gazda és az egész családja, akik valamiért ellenzik ezt a frigyet és folyamatosan csak azt figyelik mikor próbál a két ló egymásra találni. Lopj csókot a kedvesedtől…..
Ennek a lovas játéknak inkább a kisebbek fognak örülni! Ez egy lovas kifestő játék. Csak a képzeleteden múlik, hogy milyen lesz a végeredmény. Rengeteg szín közül választva alkothatod meg a legszebb képet! Sok sikert hozzá és jó szórakozást! ..
Te vagy a legkeresettebb bandita. A sivatagos déli tájakat átszelve száguldasz lovad hátán és közben gyűjtöd a pénzt! A fegyvered mindig a kezed ügyében van és azonnal tüzelsz, amint veszélyt érzel. Az akadályokat átugratod lovaddal, semmi sem állíthat meg! Jobb ha senki sem…..
Lovas játékok Lovas öltöztetés 2013.04.25 07:40:09
A lovagláshoz megfelelő ruházat kell. Olyan ami kényelmes, és amiben könnyen tudsz mozogni. Strapabíró, ugyanakkor megvéd az esetleges balesetek esetén is. Ebben a lovas játékban, egy lányt kell felöltöztetned úgy, hogy csinos legyen, de lovaglásra alkalmas is legyen a viselete! Sok…..
Ez egy fantasztikus lovas puzzle, amiben egy gyönyörű lovas képet kell kiraknod. Hosszú percekre, akár órákra is leköthet ügyességedtől függően. Türelem kelleni fog a játékhoz sok, de hát úgy gondolom puzzle-t csak olyan játszik, akinek ez megvan. Akinek nincs az nézzen meg egy…..
Senki se volt álmos ott se. Akkoriban nagyon ment ez a fajta hülye tánc. ..
TRSI 2013.04.07 12:04:20
Focis játékok Kick Challenge 2013.04.06 12:58:43
Ez egy vicces focis játék:) Amerikai foci a téma, és a nagyfater a rugó játékos. A papa nagyon koncentrál és figyel a kapu előtt. Eközben jobbról balra, egy mókus rohangászik. Na ezt a mókust kell berúgnod a kapuba a faterral!:) Persze fontos a tökéletes rúgás erő, szög és…..
Imádjuk a tower defense, stratégiai játékokat ezért most egy újabbal kedveskedünk nektek! Ebben a stratégiai játékban nem találsz lenyűgöző grafikát, mert nem ebben van a lényeg! Hanem maga a játékmenet az amiért érdemes kipróbálni. Jó szórakozást hozzá! ..
Ha már a csapat és a taktika minden egyes eleme kudarcot vallott, akkor már csak az utolsó mentsvár, az utolsó bástya áll a kapus. Rajta múlik, hogy a csapat gólt szenved-e el, vagy kiköszörüli a csorbát a többiek hibáján. Ebben a focis játékban most a kaput kell védened a…..
Focis játékok New Star Soccer 2013.03.27 09:47:45
A játékban a kapura rúgást gyakorolhatjuk. Ugye ez sokaknak könnyű feladatnak tűnhet, de nem az. Ráadásul a focisták az edzéseken is rendszeresen gyakorolják ezt, hiszen ha nem tudnának rendesen kapura rúgni a győzelemnek az esélye se lenne meg! A megfelelő szög és erő…..
Focis játékok Footy 2013.03.27 09:43:19
Remek kis grafikájú dekázós játék. A lényeg ugye a dekázás, azaz, hogy a labda ne essen le a földre és minél tovább tudd a levegőben tartani. A képernyőn ezen kívül még, véletlenszerű helyeken érmék jelennek meg. Ezek extrák. Ha ezeket összeszeded azzal még plusz pontot…..
Focis játékok Free kick 2013.03.27 09:39:32
A szabadrúgás elég izgalmas dolog a fociban. Ebbe a játékban egy, a kapu előtt megítélt szabadrúgást kell végrehajtanod. A kapuban ugyan nincs senki, de ne hidd, hogy kapus nélkül könnyű dolgod van. Ugyanis a rúgásnak négy paraméterét kell tökéletesen beállítanod ahhoz, hogy…..
Vegyél részt egy focimeccsen az erdőben. Tulajdonképen két kapu között rugdoshatod a labdát az ellenféllel és a lényeg, hogy Te találj kapuba! De mivel erdőben játszódik a meccs, néha innen-onnan állatok rohangásznak be ami azért megnehezíti a dolgod! A játékban gép ellen is…..
Stratégiai játékok Gaia Defense 2013.03.24 17:40:26
Egy újabb Tower Defense játékkal kedveskedek most nektek. Nem tagadom ez a játék típus a stratégiai játékok között a kedvencem, ezért még sok ilyet fogtok itt kapni. A Gaia nem más mint a föld neve, tehát a földet kell megvédenünk az idegenek támadásától. A játékban van 7…..
Stratégiai játékok Dark ranger 2013.03.24 17:36:59
Az elfek két csoportra oszlanak a fantasy világában. Most egy sötét elffel kell játszanunk, és megvédenünk a várunkat. Az elfek köztudottan íjászatban a legjobbak, ezért egy íjjal állunk mi is a várunk ormán. Különféle ellenség típusok támadnak ránk. Van amelyik jobban…..