Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiszaj Károly (törölt)

0 bejegyzést írt és 206 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rasszista viccek, a hunhírről és a kurucinfóról származó bejegyzések a "cigókról" és a "holoagymosásról" - többek között ezek találhatók Siklósi Beatrix Facebook-oldalán, aki jelenleg az MTVA elnökének kulturális főtanácsadója és a Táncsics-díj kuratóriumának tagja. A…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.21 15:49:05
@karpackie: "Én nem háborodok fel , amikor valaki zsidózik , cigányozik , niggerezik, kínaizik, nekem ez mind fasiszta köcsög. "

fasiszta a kurvaanyád meg te kb.
mi az a zsidózik? zsidónak nevezi a zsidót? beszélni mer róluk?
angolban a zsidózik ige azt jelenti, hogy átbaszni vkit,megszegni az adott szót.
a cigányozás tudod mit jelent? amikor a csárdába dugod a pénzt a prímás vonojába, és súgod a fülébe, hogy melyik nótát húzza.
niggerezni csak a niggerek szoktak. szted fasiszták?

kínaizás az mi? nem hallottam még róla. van lesothóizás is? esetleg guatemalaizás? burundizás?

". Látod az én világnézetem egyszerű, ha valaki mást bőrszíne, nemzetiségi identitása alapján maga alá rendeli"
ilyet csak a zsidók tesznek. ők meg azt mondják, ha más már csak meg meri különböztetni ezeket, akiket a természet is megkülönböztetett - azaz fel mered ismerni, hogy különbségek vannak köztetek, de ez alapján nem állítod fel azt a zsidónáci nézetett, hogy mi vagyunk a kiválasztottak, a többiek gójok - akkor te vagy a náci, és nem ő :D

"Amikor húslevest főzünk, feljön az a zavaros hab- no számomra ilyenek ezek a fasiszta gyíkok- ezt a habot leszűrjük , kidobjuk."
aham. és te mondod meg, hogy ki a fasiszta gyík? mert a vélekedésed alapján te nekem nettó fasisztának tűnsz.

"Tehát akkor TE KÖCSÖG VAGY?"
nem, én egy tisztességes, gondolkodó ember vagyok, akiben hányingert keltenek az olyan kis erőszakos fasiszta gecik, mint te, és az olyan náci csoportosulások, mint a tetves cionisták.
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.21 16:15:03
@karpackie: "Barátom miért kurvaanyázol? "

mert ezt érdemled?
hogy klasszikust idézzek:"Amikor húslevest főzünk, feljön az a zavaros hab- no számomra ilyenek ezek a fasiszta gyíkok- ezt a habot leszűrjük , kidobjuk."

"akiket a természet is megkülönböztetett- ha igy gondolsz embertársaidra , az nem helyes"
hogy? fel merem ismerni, hogy az brit, amaz cigány, ez kínai stb?
te beteg állat :D

"Nyugodj meg a náci kérdést te tetted fel:"zsidó vagy-e?""
mitől lenne náci kérdés? mitől lesz egy kérdés náci?

leírtam kis köcsög, hogy a náci nem azt jelenti, hogy valaki hányingert kap az amúgy náci zsidóságtól, és a náci terrorállamtól...
Majdhogynem könnyes, drámai momentum volt:  a megindultsággal küzdő Szaniszló Ferenc térdre borult a „pusztuló aljas világrend” előtt. Már nem kell neki a Táncsics-díj, lemondott róla, vigye az amerikai nagykövet, ilyen áron nem tart rá igényt. Tulajdonképpen semmi…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.21 16:11:30
@deruyter: ne demagógoskodj! leírtam, miárt vagy náci.

"Nyilván USA érdek is, hogy Izrael, mint előretolt állás, valamint rengeteg amerikai és befolyásos zsidó őshazája ne tűnjön el az arab tengerben. És persze a világon mindenhol élő zsidóknak is."

akkor is, ha ehhez le kell gyilkolni egy nép felét, másik felét el kell üldözni, nyomorba kell taszítani, meg kell bélyegezni. undoríytó náci vélekedés, te is undorító náci vagy. annak a is legrosszabik fajtája, cionista.

na meg ezért is

". 2000 évvel ezelőtt kezdve elüldözték őket a hazájukból, ahol előtte már több ezer éve éltek. Üldözték őket a vallásuk miatt, mert nem voltak hajlandók istenként imádni a római császárokat. A huszadik századra előállt egy olyan helyzet, hogy lehetőségük lett visszavenni a földjüket, és a hatalmas muzulmán világ egy apró részén ezt meg is tették. Nincs ebben semmi magasztos így kívülről nézve, de szerintem a részükről teljesen logikus. A muzulmán világ nagy része meg a saját diktatúrája alatt nyög, de ha elébük dobják, hogy mindez a mocskos globális zsidóuralom miatt van, akkor már mindjárt boldogan elhiszik ezt a saját piti diktátorának. Hát ennyi. Ezen gondolkodjál."

beteg állat vagy.
Ezelőtt alig két hónappal  - amikor a március 15-i váratlan havazás még nem törte ketté nemzeti ünnepünket és nem tépázta meg nemzeti önértékelésünket – valami elvetemült osztrák liberál-bolsevik művészek arra formáltak jogot, hogy Balog Zoltán nemzeti erőforrás…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.19 18:09:18
@OminózusZsé: a némber 2002 óra színházi vezető, vidnyánszky meg 92 óta. 'csak' 10 év.
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.19 18:11:08
@kamarti: ne hazudjál te aljadék. nem ő cseszett ki, hanem az a pár mocskos zsidó, akik 'felhívták a figyelmét' az itthoni dolgokra. persze a saját, hazug, zsidófasiszta tálalásukban
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.19 18:16:35
@delejes: nem kérek teát
Ma 69 éve a náci Németország, a magyar kollaboránsokkal karöltve megszállta Magyarországot. 69 éve ez az ország nem csak a függetlenségét veszítette el, hanem olyan helyzetbe sodorta magát számos magyar honfitársunk asszisztálásával, aminek következtében cigány, meleg, zsidó…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.19 17:47:09
@Zabaalint: te ráadásul hülye is vagy, ha neked ez jön le.

a zsidók nácik, ezért elég gusztustalan, hogy állandóan náciznak midnenkit.
aztán ha az ember rámutat, hogy miért ők a nácik, akkor már egyből csak németek lehetnek azok :D
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.19 18:02:54
@Feketecsuklya: miért, a perez féle felvásároljuk Magyarországot-ra van reagálás?
a honvéd tulajdonosa még az ezt szóvá tevőket is undorító módon nácizza, antiszemitázza, patkányozza.
A fél ország kiborult azon, hogy Balog miniszter a sokféle fóbiával megvert Szaniszló Háttérhatalom Ferenc mellett a szélsőjobb más népszerű figuráit is kitüntette. Így a Kárpátia Együttes énekesét és vezetőjét, Petrás Jánost a Magyar Arany Érdemkereszt…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.19 17:11:05
@sárkányfő: "Kultúrházba kultúráért jártam"
saskaberé roadshow?
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.19 17:15:29
@Ajtósi Dürrenmatt: nem akarok beleszólni a feljelentgetősdibe, de nem ti sírtok a szólásszabaságért?

amúgy az általatok visszasírt alktomány és AB határozatok világosan kimondták többször is, hogy uszítás csak abban az esetben valósul meg, ha nagy nyilvánosság előtt történik, tevőleges erőszakra szólít fel, és az erőszak bekövetkezte valós veszély - 'clear and present danger'.
olvasgassál egy kis Sólyom Lacit.
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.19 17:29:37
@zobod: az 1 dolog. viszont az AB határozatok kimondták, hogy a szólás szabadsága mindenkit és mindig megillet, függetlenül attól, hogy az sértő valakire nézve, vagy felháborító.

a szólásszabadság büntetőjogi korlátja csak és kizárólag a nagy nyilvánosság előtt elkövetett olyan tevőleges gyűlöletre uszítás, amelynek következtében a veszély valós és azonnal ott helyben fenyeget.

pl a 95,96-os szigeten vették elő ilyenért az Auróra nevű zenekar frontemberét, aki a színpadról uszított egy kopasz, fradi mezt viselő forma ellen, hogy kapjátok el a szemét kopasz gecit stb stb. addig mondta, amíg meg is támadták páran a gyereket.
na ez uszítás.

amit spyderman tett, az nem az, mert semmilyen 'clear and present' danger nem áll fenn attól, hogy ő ezt leírta.

ha ezt egy dohány utca előtt párezres nagygyűlésen mondja, és a tömeg megindul a kaftánosok ellen, akkor megállna a dolog, de így nem.
Teadélután A nagy leleplezők 2013.03.18 12:21:29
Le kéne egy kicsit higgadni, azt hiszem. A közéletbe ilyen-olyan módon belefolyó, nevüket a nyilvánosság előtt nem vállaló civilek vagy közszereplők leleplezése eddig sem volt ismeretlen mifelénk, de kétségkívül az Orbán kocsijába beülő névtelen erdélyi pár utáni hajsza…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.19 10:48:39
@regress: "ott nyár volt?"

nem,csak ott nem volt 120km/h-s szél meg 3m-s hófal te szarházi.
A napokban olvashattunk arról, hogy az ELTE Művészetelméleti és Médiakutatási Intézetének oktatóinak névtábláit felmatricázták nem túl barátságos és antiszemita tartalmú cimkékkel. Nyilván nem szép dolog, mondhatnánk felháborító, bár egy ilyenfajta antiszemita…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.19 10:44:15
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

sokan nem értik ezt a viccet.

az igény a zsidók részéről merül fel. a hazai zsidók nagy része, főleg a közéletben prominens egyedek csak és kizárólag az antiszemizitmuson keresztül tudja megélni, megérteni zsidó identítását. ha nincs antiszemitizmus, akkor ők sincsenek, végleg elvesztek zsidónak lenni, mert többségük már nem izraelita, sőt nem is egészen zsidók, ahogy e csúfság Egri Oszival is megesett.
A FIDESZ székház előtti tüntetés egyik jellemző mozzanata az volt, amikor a néhány, az előző rendszerben még aktív elszánt idős bácsi és néni ordítva kommunistázta a huszonéves, már a rendszerváltás után született fiatalokat.  Mai politikai közéletünk egyik…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.19 10:20:24
tüntetők apukája.
az egyik HaHa-s kis zsidókurvának ugyebár vmi klubrádiós az apja.
a 2 levélíró pedig szintén zenész

Konok Péter
84.2.38.22/gallery/keyframe/2009/03/10/tv2-21290/tv2-21290-02162200.jpg

"Írásaiban általában a baloldali radikális irányzatok (anarcho-kommunizmus, tanácskommunizmus, anarchizmus, trockizmus) magyarországi és nemzetközi történetével foglalkozik, különösen a két világháború közötti időszakkal, illetve 1968-cal."

egy olcsó marx klónba oltott kohn-bendit imitátor.

a másik annak a hemüveges kis hülyegyereknek az apja, amelyikről még a holdról is szabad szemmel is látni, hogy zsidó.

Krasztev Péter

www.facebook.com/peter.krasztev
ami ennek az embernek van, az már nem is fej, hanem fujj.

undorító judeobolsevik és judeonáci felforgató söpredék, aki kizavarja a saját kölkeit, mert ő beszari, és inkább holnap inkább megírja/elmondja a médiában, hogy a "diákság", a "fiatalok". apátok fasza.
Az országos rádiók konzervet sugároztak, a vezető hírportálok nagyrészt kidőltek, a vidéki rádiósok és a közösségi média azonban megmentette nemcsak az újságírók becsületét, hanem valószínűleg számos ember életét is a márciusi télben. A magyar médiaelit…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 16:36:54
@uarempty: 100km/h-s szél és hófúvás? méteres hótorlaszok? félországra kiterjedően? 57 elzárt település? mikor volt ilyen te veréb?
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 16:50:28
@mirx: 120km/h-es szélben ott sem takaítják le addig. majd a vihar után.

@uarempty: ezt a szintet értitek, érdemlitek. hiába beszélnék én veled akadémiai székfoglaló stílusában, felesleges lenne.
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 17:23:53
@uarempty: "primitív az a kijelentés, hogy hülye, aki elindult ilyenkor"

jah, 10000 nem hülye van. a 9.99millió idióta meg otthon maradt, amikor fázhatott volna egy autópálya közepén elakadt autóban is.

"egy komplexebb eseménysorozat és felelőtlenség és fillérbaszóság miatt alakult ki az egész"
apád faszát. azért alakult ki, mert a délről jövő meleg nedves levegő, találkozott az északi hideg szárazzal.

30 évente előfordul ilyen.

"h csak 5-10 centi hóra számítottak meg pár nagyobb széllökésre"
anyád. szedán riasztást adtak ki csütörtökre, hogy 100km/h-s szél és hófúvás várható, ha lehet senki ne induljon el. aki elindul vigyen magával ételt,italt, takarót, tankoljon tele.

"feltorlódott sorba autók futottak bele, majd semmi segítség nem érkezett,"
mi érkezett volna 120km/h-s szélben amikor se haladni, se látni nem lehetett?
Megbuktatok. Megbuktatok, már a nemzetközi porondon, megbuktatok már a gazdasági területen, demokrácia kritériumokban és országvezetésben. Most egy hóesés buktatott meg Titeket. Nem kicsi hóesés és nem kicsit buktatott meg Titeket, hanem nagyon. Semjén lovagol...…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 17:05:08
@Alikam: óóó a fittipaldi, ő jobb mindenkinél, ő elindulhat a riasztás és a hófuvás ellenére.

neked bizony a kurvaanyád.
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 17:13:28
@Alikam: azt nemtudom, hogy proli is lennél-e, ezért nem írtam. de ezekszerint igen.
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 17:15:47
@Alikam: nem a hó a léyneg te faszkalap, hanem a 120km/h-os szél.
Leplezetlen perverzióval szemlélem a nemzeti ünnepekkor beálló katasztrófahelyzeteket. Nem ecsetelném, hogy hol mi történik, ez folyik mindenből, nyilván aki olvassa ezt a bejegyzést tisztában van a helyzettel, ha nincsen, akkor nézzen ki az ablakon :) Nézzünk néhány…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 16:35:57
@Jim Raynor: de volt. megvárni, míg elvonul a vihar, és utána lehetett volna tisztítani. de az 5500 köcsög miatt nem lehetett, mert előbb menteni kell.
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 16:48:37
@Jim Raynor: menjél te az anyádba. nem míg elolvad, csak amíg eláll a 120km/h-es szél te baromarcú. mit akarsz te takarítai akkor?

gondolom te komolyan úgy képzelted, hogy ha az egész dunántúlon ilyen hófúvás van, a kormánynak akkor is kutya kötelessége biztosítani, hogy te 180-as átsuhanhass labancékhoz síelni, igaz?

hát a jó kurvaanyádat, azt. kiadták a riasztást már szedán, otthon kellett volna maradni a sok köcsögnek.
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 17:12:15
@Dövan: baszhatjátok a kamionstoppot. ilyen időben bőven akadt volna el annyi személyautó,amí ugyanilyen káoszt okozott volna.
a lényeg az 550 baromarcú.
Magyarország független ország, szokták mondani. Ennek ellenére olyan cikk jelenik meg külföldön, melyben azon elmélkednek, hogy az ország vezetőjét hogyan lehetne eltávolítani. Nem Ázsiában, nem a Közel-, vagy Távol-keleten, nem Iránban. Nem, itt Európa közepén mérlegelik…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 16:07:16
@fidesz = népirtó csőcselék: labancztallér barátom, mitől lennék náci? nem az a náci, akinek nem tetszik a náci zsidó népség, hanem az, aki magát isten által kiválasztottnak, felsőbbrendű fajnak tekinti, és erre hivatkozva meglop, legyilkol, nyomorba taszít más népeket.
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 16:35:13
@InteriorLulu: ő diktálta bazmeg, a másik leírta. annak fogalma nincs mik a tények itthon.
a washington post cikkének írója pedig szintén vmi hazai zsidótól vagy charles c gatitól szerzi az információit.

@fidesz = népirtó csőcselék: csupán azért te mocsok, mert teljesen egyértelmű, hogy ti vagytok a nácik. rám semmilyen náci jellemző nem illik: nem tartom magam felsőbbrendűnek, sem kiválasztottnak, nem gyilkoltam még soha, nem is szándékozom. nem loptam el másnak a földjét nem zavartam el, nem tartok állati sorban egy embert sem. nem is támogatok ilyesmit, nem csápolok ilyen férgek mellett.

tehát én nem lehetek náci, de ti azok vagytok, amikor a náci terrorállam és náci népsége mellett álltok ki.
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 17:10:53
@graycivil: "2010-ben Bajnai úgy adta át az országot, hogy a piacról finanszírozta az országot, "

apád faszát. úgy adta át az országot, hogy 8 év alatt csődbe vitték, és lélegeztetőgépen voltunk. IMF hitel neked piac?

"jóval kisebb költséggel" - pont azért volt kisebb a költség, mert nem a piacról kaptuk a pénzt, cserébe egy illegitim, senki által meg nem választott valakit tettek a nyakunkra, és diktáltak, csak nehogy előrehozott választás legyen. az milyen antidemokratiksu fujj.

"Éppen a Kósa-Szíjjártó ámokfutás miatt kellett 2010 közepén az IMF-hez fordulni, hogy megnyugodjanak a piacok."

te beteg vagy? az IMF hitelt 2008ban kaptuk te geci.

"Másrészt az "MNB nemzeti visszaszerzése" egyszerűen az "MNB FIDESZ-es házipénztárrá" züllesztését jelenti."
hülye vagy, végre nem egy zsidó vezeti az MNB-t, és végre nem kell függetlennek lennie a magyar államtól, a magyar emberektől.
Azt, hogy milyen idő lesz március idusán, 4-5 napja pontosan lehetett tudni. A hőmérsékletét is, a jellegét is elmondta az Országos Meteorológiai Szolgálat, az Időkép, amatőr meteorológusok sora, fent volt a GFZ-modellen. Olyan persze előfordul, hogy amíg nincs itt a hóförgeteg,…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 15:29:22
@Zigomer Trubahin: korábbanis adtak már ki riasztást majom. napok óta ment a közvélemény értesítése a közeledő havazásra.

nesze bazmeg, szerda

Csütörtökre másodfokú riasztást adott ki az OMSZ
Feltöltve: 2013-03-13 14:06:42
Kategória: Helyi
Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Csúnya idő várható az ünnepen.

Azt hittük, hogy már a tavasz jön, de a hosszú hétvégére az előrejelzések szerint visszatér a tél. Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint:
Csütörtökön északnyugat felől erős hidegbetörés várható, aminek következtében a kezdeti esőt, havas esőt napközben fokozatosan váltja fel havazás, legkésőbb a keleti megyékben. Éjfélig többnyire 5-10 cm-es hóréteg kialakulására számíthatunk. Az északi, északkeleti szél a reggeli óráktól a Dunántúlon és az északkeleti megyékben viharossá (70-95 km/h) fokozódik. A Bakony és a Balaton térségében, valamint a Nyugat-Dunántúlon és a Kisalföld nyugati felén 100 km/h-t meghaladó széllökések is lehetnek. A viharos szél elsősorban az ország középső sávjában okoz hófúvást.

Csütörtökre másodfokú riasztás adott ki az OMSZ a viharos erejű szél miatt.

te ezután utazást tervezel átautózva ott, ahol 10-20 centi havat, és 100km/h feletti széllel kísért hófúvást mond?
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 15:31:43
@Igazam van mert...: belőled indultam ki, mert barátod biztos nincs, így kénytelen vagy.

de csak gondolkodni kéne faszkalap. aki annyit autózik a munkába nap min nap, hogy nem tudott hazajutni, az biztos keres annyit, vagy ha mégse, akkor van nála annyi pénz, vagy a kártyáján, hogy ki tud venni, oszt majd a munkáltatóval elszámol.

nem a szuzuki szalagmunkásai akadtak el az m1-en a bmw-ben.
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 16:04:45
@camilló: 98ban ekkora nem volt, 86-87ben igen. tehát nálunk 30 évente van ilyen rendkvüli hóhelyzet, akkor hogy várható el, hogy erre legen felkészülve. nincs rá kapacítás, mert nem ez az általános.
amit lehetett, megtettek: figyelmezetettek. volt kiadva riasztás, mondták ne induljunk útnak.
aki megtette, így járt. csak azzal, hogy elakadtak, az utak folyamatos takarítását is lehetetlenné tették, így több települsét elzárt a hó.

csak nálunk lehet még ebből is zorbánozást gyártani.
franciaországban, ausztriában, amerikában is szokott ilyen lenni.
Megszállta a szentlélek az általában egy farönk empatikus képességével rendelkező Állami Autópályakezelő Zrt.-t, akik egy ellopott autó után is képesek a tulajt megbüntetni. Most hogy a véletlenül egy hete előrejelzett rendkívüli havazást semmilyen szinten nem sikerült…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 15:43:09
@vénszivar: ti habzotok, hoyg geci zorbán geci pintér, miattuk van ez egész, monnyanakle, mert 10000 hülye elindult, amikor már napok óta tudni lehetett, hogy gáz lesz.
Lássuk csak, hogy értékelné a hóhelyzetet a Fidesz ellenzékben: "A kormány nem gondoskodott a magyar emberek biztonságáról, holott a meteorológia napok óta jelezte a betörő sarkvidéki hideg, nagy mennyiségű hó és viharos szél együttes hatásaként előálló…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 13:25:00
@HaFr: igen, mert ott kicsit más volt a helyzet. ott nem mondtak le egy állami ünnepséget, ami köztudottan 1millió embert vonz oda. ezek meg lemondták.

beugrottál, szóval tényleg a kurvaanyád :D
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 14:16:30
@regress: " te oxigénhiányos,mi köze a politikának az időjáráshoz?takarodj kifelé havat túrni,és közbe szidjad anyádat."

"Lefagyott Orbánisztán
Lássuk csak, hogy értékelné a hóhelyzetet a Fidesz ellenzékben: "

így kezdődik az egész te baromarcú. most akkor mi köze a politikának az időjáráshoz?
Vastagbőr Kell egy jelölt 2010.07.19 12:01:00
Először is módosítsuk egy picit az alkotmányt, hogy az legyen alkotmánybíró, akit mi szeretnénk. Hagyjunk egy kis időt, míg mindenki lenyeli a békát, hogy mostantól így választunk alkotmánybírókat: Felállítunk egy 15 tagú eseti bizottságot, amelybe mi 10 tagot, az ellenzék…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 12:58:52
bigUP a posztnak :D

@minimalista: than krisztina előmászott rejtekéből: most csak be kéne dönteni a forintot szerinte, hogy orbánt el lehessen mozdítani. előre elvtársak!
az index persze ezt úgy tálalja, hogy a Reuters...
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15 14:09:18
@Ironfist: lévén kiváncsi természetű vagyok, és teljesen egyértelmű, hogy nem külföldi embernek jut ilyengyalázat az eszébe, megnéztem a cikk szerzőjét: Than Krisztina. google oszt itt is vagyok :D
Felszállt a fehér füst. Igen, ott kint a Szent Péter Bazilikában is. De ennek a hírnek leple alatt sunyin, lopva, kúszva befűtöttek a Sándor Palotában is, hátha egy füst alatt meg lehet úszni a bejelentést: Káder János az előzetes várakozásoknak és Fénylő Csillagunknak…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.14 19:37:03
@kekex: te mint jóérzésű? ember???
:D

@WLaci: mocskos náci az anyád, meg az a pármillió zsidó, aki magát isten által kiválasztott felsőbbrendű fajként szabadon gyilkolászik másokat.
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.14 19:44:03
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mindenki náci, aki nem zsidó, vagy rendes gójként nem nyalja a picsájukat?
igaz?

tudod kik a legnagyobb nácik? a zsidók.
az egész vallásuk, a mentalitásuk, a világnézetük alapja a náci ideológia. az anyatejjel szívják magukba a militáns nácizmust, 5 évesen már gyűlöl minden gójt, tisztában van vele, hogy ő isten által kiválasztott felsőbbrendű lény, aki meggyilkolhatja bármelyik nem zsidót, ha ő úgy gondolja.
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.14 20:22:11
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Netán látják a mindennapokat idehaza, ez zavar?"
látják, és?
mit látnak? emberek felkelnek, elmennek dolgozni, aztán hazamennek. zajlik az élet.

aztán arról, hogy miről mit kell gondolni, azt megkérdezik hellertől vagy fleck zolitól.

vagy meg se kell kérdezni, mert amazok már korábban bejelentkeznek, hogy ajvékolhassanak.
Magyar vagyok. Szeretem, ha hazám neve pozitív kicsengéssel szerepel a nemzetközi hírekben, ha honfitársaimról külföldön tisztelettel "emlékeznek meg", büszke vagyok, ha elismerik, esetleg irigylik azt, ami magyar.És szégyellem magam, ha magyar bűnözők külföldi tevékenységéről…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.14 18:53:20
@HaCS: a törlesztést mikortól kellett megkezdeni?
évi 1200Mrd csak a gyurcsány-bajnai hitel törlesztése...

ami csak azért kellett, hogy ne kelljen előrehozott választás, és ezek a férgek rajtunk maradhassanak.
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.14 19:23:44
@Fejesrob:
vagy lezuhan a gépe...

az USA pl a 80-as években előszeretettel gyilkolt meg állami vezetőket, mert gazdasági érdkeiket sértették az intézkedéseik.
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.14 19:51:06
@alfax: "Az alaptörvény nem játék."
biztos ő is a saját véleményét mondja :DDD

a kurvaanyját.

az is vicc, hogy nem is tud semmit róla, majd megvizsgálják, de az ítélet már kész.
virág elvtárs sírna a gyönyörtől.
Az Alaptörvény akárhányadik módosítása és hogy azt megszavazta a kormánytöbbség, a jegybank felvizezése, az arrogáns kommunikáció mind olyan téma, amelyet már számos helyen számos blog és elemzés kivesézett. De honnan is indult mindez? Honnan jutottunk el odáig, hogy csodát…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.14 18:51:51
@komplikato: nem mindeki, de a főkolomposok azok. az már a ti szégyenetek, hogy felültök ezeknek.

heller, konrád, halmai, haraszti, kertész, cohn-bendit, fiamam nirenstein,dániel péter, népszabi, klubrádió, népszava stb stb
mind azok...
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.14 19:19:40
@regress: a jobbik ellenezte az alkotmánymódosítás nagy részét.

lehet neked új, hogy vannak pártkötődés nélküli polgárok, de szokj hozzá :D
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.14 19:47:51
@komplikato: " Meg nagyszülők vagy idősebb testvér által nevelt gyerek összessége sem számít családnak."
ez is hazugság. demagóg jogértelmezés, ilyen természetesen sehogyan sem következik az adott jogszabályból, lévén a testvér is apától és anyától született, ahogyan apád és anyád is.
,,Demokratának lenni mindenekelőtt annyit tesz, mint nem félni: nem félni a más véleményűektől, a más nyelvűektől, a más fajúaktól, a forradalomtól, az összeesküvésektől, az ellenség ismeretlen gonosz szándékaitól, az ellenséges propagandától, a lekicsinyléstől és…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.14 17:22:46
@regress: pár diák, mi?
tegnap egy Corvinusos diákszervezetben folyt beszélgetés arról, hogy ezek vmi áldiákok lehetnek, mert érdekes módon senki nem ismeri őket közülük.

továbbá: többségetek zsidó. teljesen véletlen,mi?
turai sztertól, polgár dórikán át rózsa milánig meg a Hofman Rózsára ráóbégató, utána az állófogadáson kaját lopó metszettfaszúig.
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.14 17:41:24
@regress: nem tetszik a valóság?
az egyetmisták többsége jobbikos. ez a pár zsidó felforgató nagyon nagyon pici kisebbség. akkoris, ha pár filoszemitát sikerül is megtéveszteni...

menjetek a héber egyetemre mélyzsidók, oszt jónapot!
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.14 19:46:25
@over my dead body: "Mindenért a zsidók a hibásak?"
ne demagógoskodj.
elég sok mindenért ők a hibásak. pl a jelenlegi helyzetért.

"Mi filoszemiták, tudod, lehet, hogy a Te szemedben nem vagyunk igaz magyarok, de képzeld, EMBEREK vagyunk"
dehogy vagy te ember. ember nem lehet filoszemita. szamár vagy te.
Zoon Politikon Már megint 2013.03.13 22:59:05
Áder János aláírta az alaptörvény negyedik módosítását, és hát lehet itt toldozni-foldozni a dolgokat, de nyílt és egyenes út épült a politikai diktatúra felé, lényegében minden fék és ellensúly lekerült a mindenkori kétharmados hatalomról. Ez önmagában megdöbbentő,…..
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.14 18:47:25
@Rodolfo63: de pontosan ezt tette te szerencsétlen. megtette azt, amit a hatalommegosztás elvére épülő demokratikus szabályok előírnak számára.

be is beszna, ha ő egyszemélyben alkotmányozó hatalmat ragadna magához.

a halmai és a kolláth nevű férgeken kívül olyan -fideszesnek nem nevezhető - alkotmányjogászok is, mint Kukorelli vagy Lomnici junior is kimondták, hogy Áder nem is tehet mást.
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.14 19:17:54
@Rodolfo63: nem veszélyeztet semmilyen demokratikus rendet. sőt, demokratikusan történik az egész.

hozzá kéne szoknotok a demokráciához végre. nem az a demokrácia, amikor mszp-szdsz kormányoz.
Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.14 19:40:00
@Rodolfo63: olyat nem tettek elé, és nem is tehetnek elé.
nemzetközi szerződésekről hallottál?

semmi olyasmi nem került bele, ami kicsit is veszélyeztetné a demokratikus rendet.

éppen ellenkezőleg: olyan lehetőségeket szüntet meg, amik eddig veszélyeztették azt: pl hatályát vesztett alkotmányból levezetett határozatokra való hivatkozás, annak megakadályozása, hogy az AB alkotmányozó hataloként működjön.